يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی شهرستان ساوه به ریاست فرماندار و با حضور اعضا در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل جلسه داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، فرماندار ساوه در این جلسه تشکیل ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی در شهرستانها را یکی از ابتکارات و خدمات دولت برشمرد و گفت: دستاوردهای این ستاد نقش تاثیر گذاری در حمایت از کشاورزان و دامپروران و نیز اشتغالزایی برای افراد علاقمند به فعالیت در این حوزه را دارد.
علی محمد گلستانی فرد استفاده بهینه از اراضی کشاورزی و منابع آبی را از دیگر اهداف تشکیل این ستاد برشمرد و اظهار کرد: کشاورزی را محور توسعه کشور است و کلیه دستگاههای اجرایی باید به تناسب وظایف تعریف شده خود در اجرای موفق طرح توسعه بخش کشاورزی تلاش کنند.
وی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان ساوه در حوزه کشاورزی افزود: این شهرستان از پتانسیل بالقوه ای در حوزه کشاورزی برخوردار است که امیدواریم از دستاوردهای این ستاد ارتقای توان توليد، ظرفيت و ايجاد شغل در بخش کشاورزي شهرستان باشد. وی خواستار رفع موانع و مشكلات اجرایی طرح ها و تسریع و تسهیل در امر پرداخت تسهیلات در این حوزه به منظور تحقق اهداف این ستاد شد و تصریح کرد: با تقویت و توسعه بخش كشاورزي و دامپروري شاهد خودكفايي و افزايش اشتغال پايدار در جامعه به ویژه در روستاها خواهیم شد.
گلستانی فرد همچنین با بیان اهمیت بخش کشاورزی و تولید موادغذایی در رفع نیازهای اساسی خواستار اهتمام مسوولان مرتبط برای به نتیجه رسیدن عزم جدی دولت در بخش کشاورزی شد.
به گزارش ایسنا، مدیر عامل بانک کشاورزی استان مرکزی نیز در این جلسه با تشریح طرح توسعه صندوق ملی گفت: پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی توسط بانک کشاورزی در استان شامل کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی که در زیر بخش های آب، کشاورزی و صنایع تبدیلی فعالیت می کنند می شود که مجریان می توانند برای ارائه طرح های خود و برخورداری از این تسهیلات به شعب بانک کشاورزی مراجعه نمایند.
محسن صفدری با بیان اینکه پرداخت تسهیلات افزون تر از میزان سپرده های این بانک در استان است، افزود: توجیه اقتصادی طرح های ارائه شده بر عهده بانک کشاورزی و توسط کارشناسان بانک کشاورزی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با انتقاد از پایین بودن سطح بیمه محصولات کشاورزی تصریح کرد: باید نحوه عملکرد بیمه در این خصوص بررسی و سطح بیمه افزایش یابد.
گفتنی است در این جلسه با تصویب طرح شرکت آرین لبن مقرر شد تمامی شیر تولیدی در سطح شهرستان توسط این مرکز تولیدی به فرآورده های لبنی تبدیل شود همچنین با تصویب طرح شرکت عالیفرد مقرر شد این مرکز تولیدی انواع آبمیوه و شربت نیاز خود در خصوص مواد اولیه را از سطح شهرستان تامین کند.
شایان ذکر است در این جلسه موضوع عدم هدر رفت آب قنوات در فصل زمستان نیز مطرح و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group