مدیر كمیته امداد امام خمینی(ره) ساوه گفت: تعامل و هم اندیشی میان موسسات خیریه و مردم نهاد با كمیته امداد گامی در جهت افزایش كیفیت خدمات به محرومان است.
محمد تقی جوادی در جلسه تعامل و هم اندیشی كمیته امداد با موسسات خیریه و سمن های این شهرستان افزود: هدف از تشكیل موسسات خیریه و مردم نهاد كمك به محرومان و رفع مشكلات برخی نیازمندان است اما نباید در انجام این مهم دچار موازی كاری شویم.
وی با بیان اینكه مشاركت های اجتماعی سرمایه حمایت از محرومان است، اظهار داشت: باید تلاش كنیم تا با افزایش مشاركت های اجتماعی این سرمایه ها را در جهت صحیح و به بهترین نحو ممكن برای رفع اساسی نیاز محرومان هزینه كنیم.
وی بیان كرد: اگر ما در جهت خدمت به محرومان بتوانیم با انجام كارهای فرهنگی باورهای خانواده های نیازمند را تغییر دهیم، شاهد شكوفایی آنان خواهیم بود و اگر تشخیص درست و مددكارانه در این باره نداشته باشیم، تلاش های ما به هدر رفته است.
جوادی با اشاره به اینكه هم اكنون حدود 60 درصد از مددجویان تحت پوشش این نهاد زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: هدف اصلی ما این است كه ظرفیت های موجود را در جهت خودكفایی این خانواده ها به كار گیریم تا آنها به خود متكی شوند.
به گفته وی، هم اكنون حدود 4/18 درصد تولید گوشت استان مركزی توسط خانواده امداد تولید می شود كه مددجویان شهرستان ساوه حدود 18 هزار راس دام سبك و سنگین در اختیار دارند.
رئیس كمیته امداد زرندیه نیز در این مراسم گفت: اگر نتوانیم به عنوان متولیان خدمت به محرومان، نقش خود را در كاهش فقر در جامعه به درستی انجام دهیم شاهد افزایش برخی ناهنجاری و آسیب های اجتماعی خواهیم بود.
محمد محمودی افزود: اگر فعالیت های سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه در یك منطقه ساماندهی و هدفمند نباشد، جز موازی كاری و گداپروری كاری انجام نشده است.
معاون مشاركت های كمیته امداد امام خمینی (ره) استان مركزی نیز در این مراسم گفت: این استان هم اكنون دارای 400 موسسه خیریه فعال است كه حدود 60 سازمان مردم نهاد آن در شهرستان ساوه فعالیت می كنند.
حسین محمدی با اشاره به اینكه كمیته امداد به تنهایی قادر به رفع نیازهای محرومان نیست، افزود: موسسات مردم نهاد چون از دل مردم برخاسته و با مشكلات آن قشر بیشتر آشنا هستند با همكاری با این نهاد می توانند نقش موثری در جهت افزایش كیفیت خدمات به محرومان داشته باشند.
وی ادامه داد: تشكیل ستاد توانمند سازی محرومان توسط موسسات خیریه ساوه اقدام ارزشمندی است كه در صورت اجرایی شدن به عنوان الگویی در استان مركزی تبدیل خواهد شد.
رئیس سازمان های مردم نهاد ساوه نیز در این جلسه تشكیل بانك اطلاعات مشترك میان موسسات خیریه ساوه را امری ضروری دانست و گفت: هدف تمامی موسسات خیریه و كمیته امداد فعالیت مشترك در جهت رفع نیاز محرومان و توانمندسازی آنان است.
تشكیل ستاد ساماندهی و توانمند سازی امور محرومان ساوه، مستند سازی كمك ها به محرومان، ایجاد تعامل میان موسسات خیریه با كمیته امداد، تشكیل بانك اطلاعات و شناسایی نیازمندان واقعی بخشی از دستاوردهای این جلسه بود