مدیرعامل شركت آب و فاضلاب ساوه گفت: فرهنگ سازی نقش موثری در تغییر نگرش و رفتار مصرفی مردم و بهینه سازی مصرف آب دارد.
ابولفضل شهباز به مناسبت هفته صرفه جویی آب افزود: باید تمام دستگاههای ذیربط با كار فرهنگی مشترك، مردم را به سمت رفتارهای مصرفی مناسب و ترك عادت های نادرست در مصرف ترغیب و تشویق كنند.
وی بیان كرد: به مناسبت این هفته برنامه های فرهنگی متنوعی از یكم تا هفت تیر در دریاچه مصنوعی شهر ساوه با هدف تبیین روش های مصرف بهینه آب برگزار می شود.
وی با اشاره به اینكه صرفه جویی در مصرف آب یكی از نیازهای كنونی ساوه است، اظهار داشت: هم اكنون با وجود خشكسالی های متوالی و كمبود منابع آبی در این شهرستان، میانگین سرانه مصرف آب در این شهر از استاندارد كشوری بیشتر است.
شهباز ادامه داد: استاندار مصرف آب هر فرد در كشور 150 لیتر در شبانه روز تعیین شده ولی این میزان در شهر ساوه 220 لیتر است.
وی گفت: بر اساس استاندار تعیین شده در كشور سهم استحمام 50 لیتر، سرویس بهداشتی 30 لیتر، شستن لباس ها 20 لیتر، پخت و پز 15 لیتر، شستن ظرف ها 15 لیتر، نظافت منزل و آبیاری باغچه 10 لیتر، كولر و تهویه 5 لیتر و آشامیدنی وغیره 5 لیتر است.
وی بیان داشت: مصرف سرانه آب در هر شهر و كشور با توجه به عوامل مختلفی نظیر موقعیت جغرافیایی شهر، درجه حرارت و میزان صنعتی بودن متفاوت است.
مدیر آبفای ساوه اظهار داشت: علیرغم توصیه های انجام شده برای اصلاح الگوی مصرف آب در این شهر، الگوی مصرف از میزان تعیین شده بیشتر است این درحالی است كه این شهرستان با كمبود منابع آبی مواجه است.
وی افزود: هم اكنون آب شرب شهر ساوه از 29 حلقه چاه تامین می شود كه به دلیل خشكسالی های متوالی بیشتر این چاه ها با افت منابع مواجه شده اند.
به گفته وی؛ طرحهای آبرسانی و تأمین آب مورد نیاز به این شهر به خوبی در حال اجراست ولی با این وجود، خارج شدن از بحران كم آبی در چنین شرایطی مستلزم صرف صحیح آب توسط شهروندان است.
اول تا هفتم تیر ماه به عنوان هفته صرفه جویی آب نامگذاری شده است