نماینده سازمانهای مردم نهاد شهرستان ساوه گفت: گسترش فعالیت سازمانهای مردم نهاد در کشور میزان تصدیگریهای دولت را کاهش میدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، حمیدرضا یاوری اظهار کرد: حضور سازمانهای مردم نهاد در جامعه بیش از پیش احساس میشود و گسترش فعالیتهای آنها تصدیگری دولت را کاهش میدهد.
وی با تأکید بر لزوم تقویت نقش سمنها در برگزاری آموزشهای مورد نیاز جامعه برای عامه مردم افزود: ارتباط و تعامل و خودیاری بیشتر و هماهنگتر میان سمنها با یکدیگر در این راستا اجتنابناپذیر است.
یاوری خواستار پرهیز از انجام فعالیتهای موازی، بویژه تمرکز و اقدام هماهنگ سمنها در ارائه خدمات حمایتی مانند توزیع سبد کالا برای نیازمندان شد و بیان کرد: ظاهراً در برخی مواقع احتمال میرود بدلیل تنوع مراکز ارائه چنین خدماتی، خانوادهای از چند کانال کمک دریافت کند اما در عین حال خانواده نیازمندی از این مساعدتها بیبهره بماند.
وی فعالیت سازنده و مفید سازمانهای مردم نهاد را نیازمند حمایت خیرین دانست و افزود: از خیرین، مسوولان و عامه مردم تقاضا داریم در صورتی که بودجهای جهت امور خیریه دارند جهت تمرکز در خدماترسانی، آن را در صورت امکان از طریق سمنها و تحت نظارت فرمانداری به دست نیازمندان واقعی برسانند.
یاوری همچنین فعالیت جدی در راستای تحکیم بنیان خانواده، تسهیل در امر مقدس ازدواج و همچنین کاهش در میانگین سن ازدواج و آمار طلاق را از مباحثی ذکر کرد که نیازمند توجه بیشتر است و افزود: ساماندهی بیشتر فعالیت کمپهای ترک اعتیاد و اعمال نظارت بیشتر بر نحوه عملکرد این کمپها و جلوگیری از فعالیت مراکز بدون مجوز از جمله اقدامات سمنهاست.
وی خاطرنشان کرد: سازمانهای مردم نهاد ساوه با اکثریت قریب به اتفاق، خواهان تشکیل خانه سمنهای ساوه بصورت سازمانی مردمنهاد و مستقل، با اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح شدند.
یاوری در پایان، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید ملی و حمایت از سرمایه و کار ایرانی خاطرنشان کرد: هدایت اعضای سازمانهای مردم نهاد جهت تشکیل شرکتهای تعاونی برای انجام فعالیتهای اقتصادی سازنده ( مستقل از فعالیت سمنها ) تولید، اشتغال و تقویت بنیه مالی اعضاء را در پی خواهد داشت.