نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهر غرق آباد از توابع بخش نوبران شهرستان ساوه با حضور مردم ولایی و انقلابی این شهر در مسجد جامع غرق آبادو به امامت امام جمعه اقامه شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، امام جمعه غرق آباد در خطبه های نماز با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی دوره نهم با مقام معظم رهبری گفت: مجلس جایگاه ویژه و خاصی به عنوان دستگاه قانونگذاری دارد چرا که اداره کشور به قانون است و وضع قوانین به عهده مجلس است.
حجت الاسلام علی جنتی نیا افزود: سلامت و صیانت مجلس شورای اسلامی به دست نمایندگان است که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری نمایندگان باید برای تحقق این مهم نظارت بر خود و دیگران را عینیت بخشند.
وی با بیان اینکه تریبون مجلس یک تریبون ملی و جهانی است، اظهار کرد: نمایندگان مردم که برخاسته از یک فرهنگ غنی شیعی هستند نباید هر حرفی را در مجلس بیان کنند و آبروی اشخاص را ببرند.
وی نظم کاری نمایندگان را از دیگر توصیه های مقام معظم رهبری در این دیدار ذکر کرد و افزود: استقلال اخلاقی، عملی، سیاسی، اجتماعی درون مرزی و برون مرزی مجلس نیز باید حفظ شود.
وی همچنین اتحاد و همدلی را ضرورت مهم نظام اسلامی بیان کرد و بیان کرد: دولت و مجلس و سایر مسوولان باید با اتحاد و همدلی خدمتگزاری به مردم را شتاب بیشتری بخشند و مانع عملی شدن توطئه های دشمنان شوند.
خطیب جمعه غرق آباد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستگیری عاملان شهدای هسته ای توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور گفت: به برکت انقلاب اسلامی وزارت اطلاعات در اوج اقتدار قرار دارد و سربازان گمنام امام زمان (عج) در جهت استحکام نظام اسلامی با انجام عملیاتی مقتدرانه اشخاصی را که در داخل کشور خیانت کردند و دانشمندان هسته ای کشورمان را به شهادت رساندند که وابسته به گروهک موساد اسرائیل هستند را دستگیر کردند که این افتخار پیروزمندانه دشمن را متحیر کرد.
وی همچنین در خطبه اول نماز با اشاره به فرا رسیدن شهادت امام موسی کاظم (ع) گفت: این امام معصوم (ع) در دوران خفقان حکومت بنی عباس (ع) و در اوج مظلومیت بسر برد و سالهای متمادی را در زندانهای بغداد برای احیای اسلام تلاش کرد و وظیفه ما این است که برای سعادت خود به گفتار و کردار ائمه معصومین به ویژه این امام همت گماریم.
وی با بیان سیره آن حضرت افزود: علم ائمه معصومین (ع) علم الوراثه است و از پیامبر اکرم(ص) علم الهی و لدنی را به ارث برده اند.
جنتی نیا با سفارش به تقوی و پرهیزکاری خاطر نشان کرد: تقوی تضمین کننده سعادت انسان است و انسان باید از گناه دوری کند تا به سعادت برسد چرا که انجام هر گناه جدید باعث نزول بلاهای جدید و دوری از تقوی می گردد.