پیشبینی 20 تا 30 درصد افزایش مشارکت مردم/
مدیرکمیته امداد امام (ره) ساوه گفت: برای جمعآوری کمکهای مردمی در هفته احسان و نیکوکاری بیش از 200 پایگاه ثابت و سیار در این شهرستان فعالیت دارند.
محمدتقي جوادي به مناسبت فرا رسیدن هفته احسان و نیکوکاری ( 14 الی 21 اسفندماه) گفت: استراتژی کمیته امداد امام (ره) در دهه چهارم انقلاب افزایش نرخ رضایتمندی، توانمندسازی و ترویج فرهنگ انفاق و احسان است.
وی با اشاره به فرا رسیدن هفته احسان و نیکوکاری و گذشت 33 سال از تاسیس این نهاد مردمی گفت: فعالیتهای کمیته امداد امام (ره) را میتوان در سه دهه تعریف کرد که دهه اول دهه شکل گیری و سازماندهی، دهه دوم دهه توسعه و تکامل و دهه سوم دهه تثبیت و عمق بخشی به خدمات است.
وی ادامه داد: درآغاز دهه چهارم فعالیتهای این نهاد که دهه نوآوری ، شکوفایی و تعالی سازمانی نام نهاده شده است، توسعه ارتباطات اجتماعی با رویکرد پیشرفت، عدالت این نهاد را در پی داشته و هدف و استراتژی کمیته امداد در دهه چهارم افزایش نرخ رضایتمندی و ترویج فرهنگ انفاق و احسان است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای این نهاد مردمی برای رفع محرومیت از چهره نیازمندان و ارتقای سطح زندگی آنان صورت می گیرد افزود: محرومان در روزهاي پاياني سال براي تهيه خوراک و پوشاک شب عيد خود ، چشم به راه کمک هاي خيرين هستند.
محمدتقی جوادی افزود: کار کمیته امداد مدد به حیات، مدد به کار و مدد به یک زندگی شرافتمندانه است.
وي اظهار کرد: جمع آوري کمک هاي مردمي درروز جشن نيکوکاري، توسط پايگاههاي ثابت وسيار اين نهاد وبا همکاري ناحيه مقاومت بسيج و آموزش و پرورش درسطح شهرستان انجام مي شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه از فعالیت بیش از 200 پایگاه ثابت و سیار در این شهرستان طی هفته احسان و نیکوکاری خبر داد و افزود: جشن نیکوکاری همه ساله در آستانه سال نو و با هدف جمع آوري كمك به نيازمندان در سراسر كشور برگزار ميشود.
وی با اشاره به اینکه ما هر سال شاهد افزایش حضور مردم در جشن نیکوکاری بودهایم و امسال هم پیشبینی میکنیم مردم بیش از سال گذشته مشارکت کنند، ادامه داد: امسال هم پیشبینی میکنیم 20 تا 30 درصد افزایش مشارکت مردم را داشته باشیم و با توجه به مشارکت یک میلیارد ریالی مردم در سال گذشته امسال مردم 1 میلیارد و 300 میلیون ریال در جشن نیکوکاری مشارکت داشته باشند.
مدیركميته امداد امام خميني (ره) ساوه همچنین در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به عملکرد این نهاد گفت: طي 9ماهه سال جاري بيش از 9ميليارد ريال از كمكهاي مردمي اين نهاد از صندوق های صدقات ، جشن عاطفه ها، فطریه و زکات، طرح اطعام در ماه مبارک رمضان و حامیان طرح اکرام به مددجويان تحت پوشش پرداخت شده است.
محمدتقي جوادي، افزود: اين كمكهادر بخشهاي درمان، خودكفايي و اشتغال، ازدواج، تغذيه كودكان زير شش سال، احداث و تعمير مسكن و ... پرداخت شده است.
وي از جمعآوري 9 ميليارد و 600 ميليون ريال کمک خیریه اين نهاد در بخش مشاركتهاي مردمي خبر داد و بیان کرد: طي 9 ماهه امسال خيرین و نيكوكاران ساوجی 5 ميليارد و 558 ميليون ريال در قالب صدقات با كميته امداد امام خميني(ره) اين شهرستان مشاركت داشته كه اين درآمد از 32 هزار و 859 صندوق صدقات بزرگ، متوسط و كوچك جمعآوري شده است.
وی اظهار کرد: اين ميزان كمك در قالب پرداخت 447 ميليون ريال کمک هزینه ازدواج و جهیزیه، 2 میلیارد و 370 ميليون ريال طرح اکرام ایتام،280 میلیون ریال طرح تغذیه کودکان زیر 6 سال به تعداد 200 نفر، 420ميليون ريال پرداخت هزينه درمان شهری و روستایی برای 3 هزار و 697 مورد بیمار کلیوی، سرطانی، ام اس و ... ، و 565 ميليون ريال بابت تعمير مسكن بوده است و 11ميليارد ريال برای 297 مورد وام خودكفايي و اشتغال به مددجويان تحت پوشش شهرستان ساوه پرداخت شده است که زمینه اشتغال بیش از 300 نفر را فراهم کرده است.
جوادي با اشاره به اينكه 2 هزار و 112 خانوار در قالب597 خانوار زير پوشش طرح امداد عادي و شهيد رجائي اين نهاد هستند، گفت: طي 9 ماهه سال جاري 16 ميليارد و 989 ميليون و 383هزار ريال به مددجويان زير پوشش شهرستان ساوه پرداخت شده است.
مدیر كميته امداد امام خميني(ره) ساوه با بيان اينكه 221 نفر در قالب 85 خانواده زنداني تحت حمايت اين نهاد در شهرستان ساوه است، گفت: در 9 ماهه امسال 8 ميليارد و 390 ميليون ريال نيز تسهيلات بانكي در قالب یکهزار فقره وام كارگشايي به مددجويان زير پوشش اين شهرستان به صورت كاملا قرضالحسنه پرداخت شده است.
وی با بیان اینكه تعداد پزشكان و مراكز درمانی طرف قرارداد با این نهاد 28 مورد است، تصریح کرد: همچنین در طول این نه ماه حدود 44 میلیون ریال برای طرح رژیم غذایی بیماران خاص در این شهرستان پرداخت شد.
جوادی با اشاره به اینكه هم اكنون 200 كودك نیز تحت پوشش طرح تغذیه این نهاد قرار دارند، افزود: طی این مدت 280 میلیون ریال نیز برای اجرای این طرح پرداخت شده است.
وی خاطر نشان کرد: تحت پوشش قرار دادن مددجویان و مجریان طرح های اشتغال در اولویت برنامه های این نهاد است كه در راستای تحقق این امر تمامی زنان مددجوی سرپرست خانوار این نهاد كه كمتر از 50 سال سن دارند، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار خواهند گرفت.
جوادی افزود: این اقدام در راستای نتیجه بخش بودن تلاش زنان سرپرست خانوار انجام می شود تا آنان نیز از مزایایی همچون از كار افتادگی، درمانی و بازنشستگی برخوردار شوند و در صورت بروز مشكل، افراد تحت تكفل آنها از مستمری تامین اجتماعی بهره مند شوند.
وی در پایان از همکاری و تعامل مناسب با سازمانهای مردم نهاد در جهت رسیدگی به محرومین خبر داد که با همکاری مناسب ضمن جلوگیری از موازی کاری نیازمندی محرومین به نحو احسن مرتفع می گردد.