رئیس دانشگاه علمی و کاربردی شهرداری ساوه گفت: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته، گسترش دانشگاه يكي از اهداف بلند مدت اين مركز است كه اولين گام آن طراحي و اجراي دانشكده معماري و عمران است كه در دستور كار قرار دارد.
منصور شیرمرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، با بیان اینکه اين مركز از زمان تأسيس تاكنون فرآيند جذب دانشجو را طي كرده است، اظهار کرد: این مرکز علمی توانسته قدمهاي بسيار خوبي را بردارد كه از مهمترين اقدامات صورت گرفته در کنار رشتههاي معماري، آتش نشاني كه از قبل وجود داشت، اخذ رشتههاي جديد عمران و حسابداري، توليد و بهرهبرداري گياهان داروئي است كه از ترم 91-90 دانشجو می پذیرد.
وی ادامه داد: به جهت اينكه كيفيت آموزش براي ما بسيار مهمتر از ساير موارد است، براي آموزش دانشجويان با توان علمي بالا، در اين مركز تمهيدات بسيار خوبي انديشيده شد و اصول آموزشي ما با دقت بسيار در شوراي آموزش مركز تدوين شده است.
شيرمرد با اشاره به اینکه اين مركز ظرفيت پذيرش 400 دانشجو را دارد، بیان کرد: با توجه به استقبال بسيار خوبي كه دانشجويان در ترم گذشته از اين مرکز داشتهاند در نظر داريم كه براي گسترش اين دانشگاه اقدامات ارزشمندی انجام دهيم.
وی ادامه داد: در يك افق 6 ساله اميدواريم در رشتههاي تخصصي حوزه همچون عمران، معماري، حسابداري، آتش نشاني و... حداقل بتوانيم سالانه در حدود 250 تا 300 دانشجو اضافه کنیم.
شیرمرد بیان کرد: در نظر است که اين مركز دورههاي كوتاه مدت و تك پودمان براي بازآموزي كارمندان و همچنين دورههاي كارآئيني را در دستور كار خود قرار دهد.
به گزارش ایسنا، ناصر رستمیان، معاون آموزشي و عضو اصلي هيئت مديره سازمان آتشنشاني در رابطه با اضافه کردن رشتههاي جديد گفت: با عنايت به وجود شرکتهاي توليدي و نياز به نيروهاي متخصص در رشته آتش نشاني و تربيت نيروهاي متخصص جهت سازمانها و واحدهاي آتش نشاني خصوصا شهرداريهاي منطقه، ضرورت ايجاد اين رشته صد چندان شد.
وی ادامه داد: در رابطه با رشته معماري نيز بايد اضافه کرد که با توجه به سرعت ايجاد فضاهاي شهري و روستائي (اعم از مسکوني تجاري، اداري) نياز به روز بودن ايجاد اين فضاها خصوصا طراحي که تواما با به بکارگيري علم و تجربه همراه باشد افزودن اين رشته فني توجيه ميشود.
رستمیان تصریح کرد: وجود پتانسيلهاي موجود در مجموعه شهرداري ميتواند کمک شاياني جهت ايجاد فضاهاي مناسب علمي و تجربي براي دانشجويان رشتههاي فوق باشد که در اين زمينه سعي شده از اساتيد که تحصيلات آکادميک داشته و داراي سوابق اجرائي نيز هستند، استفاده شود.
وي در ارتباط با تجهيزات دانشگاه علمي کاربردي شهرداري ساوه گفت: اين مرکز سعي کرده از تجهيزات آموزشي مناسب و به روز استفاده کند که ميتوان از ايجاد لابراتوار زبان به تعداد 15 کابين نام برد. فضاي فيزيکي کلاسها و امکانات جانبي آن نيز زمينه مناسبي را براي کاربران آن ايجاد کرده و همچنين برگزاري دو مرحله امتحان پايان پودمان (دي 89 و تير 90) نيز از موفقيتهاي اين مرکز به شمار ميرود.
رستميان در پایان تصریح کرد: ايجاد کارگاههاي آموزشي متناسب با رشتههاي موجود از امکانات شهرداري خصوصا سازمانهاي آتش نشاني و عمران و فراتر از آن هماهنگي جهت بازديد دانشجويان از مراکز و اماکن مرتبط به رشته در حال تحصيل نيز از برنامههاي آموزشي اين سازمان بوده و است.