رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ساوه آموزش را مهمترین عامل برای رسیدن به این هدف در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه ذکر کرد و افزود: بیشک تغییر رفتار انسانها در همه ابعاد با آموزش صورت خواهد گرفت.
محسن نظر فخاری به مناسبت فرا رسیدن 6 مردادماه روز کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفه ای در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، افزود: دستیابی به توسعه پایدار قبل از هر چیز نیازمند تغییر در رفتارهای اجتماعی و گسترش تعهدات اخلاقی و تلاش در راه فراگیری علوم و فنون امکان پذیر خواهد بود.
وی ادامه داد: مادامی که به این مولفه در ابعاد مختلف اهمیت داده شود، رشد و پیشرفت جامعه را به ارمغان خواهد داشت.
وی با تاکید بر اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای اظهار کرد: آموزشهای فنی و حرفهای و ارتقاء مهارت شاغلین در بازار کار و تربیت نیروی انسانی ماهر در راستای نیازهای جامعه موجب رشد و تعالی جامعه و رفع معضل بیکاری و رسیدن به اشتغال پایدار خواهد شد.
این مقام مسوول با بیان رویکرد مرکز آموزش فنی و حرفهای ساوه گفت: جذب و آموزش بیکاران و جوانان فاقد مهارت و جویای کاری، تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص و ارتقای مهارت شاغلان بخشهای مختلف از مهمترین رویکردهای این مرکز است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای ساوه با بیان آمار عملکرد آموزشهای ارائه شده بهصورت نفر ساعت افزود: در مراکز ثابت روزانه 131 هزار و784 نفر ساعت آموزشهای لازم داده شده است و در مراکز سیار شهری 3 هزار و 315، صنایع و بنگاههای اقتصادی 4 هزار و 670، زندان 4 هزار و 850 و آموزش روستایی نیز 7 هزار و 40 نفر ساعت صورت گرفته است.
وی تعداد نفر دوره در مراکز ثابت روزانه را نیز 396 نفر دوره، سیار شهری 57، صنایع و بنگاههای اقتصادی 176، زندان 79 و آموزش روستایی را 60 تفر دوره ذکر کرد.
ناظر فخاری خاطر نشان کرد: در سه ماه اول سال 1390 نیز تعداد یک هزار و 787 نفر در آزمونهای این مرکز در مراکز ثابت روزانه، کارگاهها و مراکز واگذار شده، جوار کارگاهی و کارخانجات، ادواری، کاردانش به استثناء کارآموزان بخش دولتی، صنعت ساختمان ، موسسات کارآموزس آزاد و تفاهم نامهها ثبت نام کردند که از این تعداد یک هزار و 775 نفر معرفی و یک هزار و 700 نفر در آزمون شرکت کرده و 905 نفر قبول شدند.