به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی رئیس خانه صنعت و معدن کشور در این مراسم در سخنانی با بیان توفیقات حاصل شده توسط خانه های صنعت و معدن در کشور گفت: یکی از افتخارات خانه های صنعت و معدن جلوگیری از تعطیلی بسیاری از صنایع در اثر تحریم ها و بی مهری های بیگانگان برای کشور است.
هادی غنیمی فرد با بیان اینکه در راستای توسعه صنعتی کشور هر فرآیندی که به نفع صنعتگران باشد مورد حمایت خانه صنعت و معدن است، افزود: تشویق صنعتگران به وتولید و ایجاد ارزش افزوده و حضور آنان در بازارهای بین المللی از جمله اهداف خانه صنعت و معدن است.
وی با بیان اینکه حدود 31 خانه صنعت و معدن در استانهای سراسر کشور فعالیت دارند، ادامه داد: در هر استان نیز خانه های صنعت و معدن در شهرستانها فعالیت دارند و حدودا 160 هزار نفر از مدیران کارخانجات کشور عضو خانه صنعت و معدن هستند و در انجمن های تخصصی همگن نیزعضویت دارند.
وی با بیان اینکه رسالت ما پیگیری مطالبات صاحبان صنایع و بهره مندی آنان از مزایای پیش بینی شده می باشد، تصریح کرد: در راستای احقاق حقوق صنعتگران از هیچ چیز چشم پوشی نکرده و مشکلات این قشر را به گوش مسوولان خواهیم رساند.
به گزارش ایسنا رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان مرکزی نیز در سخنانی گفت : بازاریابی و بازار سازی برای صنایع و معادن استان اولین اولویت کاری ماست که با برگزاری نشست هایی با حضور سفرای کشورهای خارجی با نفوذ به بازارهای هدف صادراتی در تقویت این مهم تلاش نموده ایم.
محمد رضا جعفری با بیان اینکه امروز بزرگترین مشکل حوزه صنعت نداشتن بازاری برای محصولات صنعتی استان است ، افزود: ادغام وزارتخانه بازرگانی و صنایع و معادن را به فال نیک گرفته و این ادغام در رفع این معضل بسیار کارساز خواهد بود.
وی مدیریت تحریم ها و اعتبارات بانکی و تعامل حداکثری و صددرصدی با بخش دولتی و سایر تشکلهای فعال در بخش صنعت و معدن را به عنوان دو اولویت کاری دیگر اتاق بازرگانی و صنایع و معادن برشمرد و اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار نفر در استان مرکزی عضو این اتاق هستند و با توجه به اینکه استان مرکزی استان صنعتی کشور می باشد این تعداد عضو مطلوب نیست.
رئیس خانه صنعت و معدن ساوه نیز با قرائت فرازهایی از سخنان امیر مومنان در نهج البلاغه در حوزه بازرگانان و صنعت گفت: جامعه اسلامی بدون صاحبان صنایع و بازرگانان دوام نخواهد آورد.
محمد رضا منصوری با اشاره به اینکه روشهای صنعتی جدید و ابداعات و اختراعات موجب بیکاری افراد می گردد، اظهار کرد: اگر به دانش فنی صنعتگر توجه نکنیم مشکلاتی گریبانگیر خواهد شد.
وی با بیان اینکه نامگذاری سالجاری به عنوان جهاد اقتصادی بهترین فرصت برای کشورمان جهت تحقق بخشیدن به اعتلای حوزه صنعت و معدن است، ادامه داد: با پیشرفتهای علمی و کار آفرینی های جدیدی که انجام می شود افق خوبی با حمایت مسوولان در چشم انداز کشور وجود دارد.
منصوری با اشاره به برگزاری چهارمین همایش تجلیل از صنعتگران نمونه در شهرستان ساوه بیان کرد: کار آفرینی و ایجاد اشتغال ، کیفیت محصولات تولیدی ، صادرات کالا و حضور در بازارهای جهانی به عنوان مهمترین مولفه های انتخاب صنعتگران برتر است.
وی با اشاره به اینکه سیاست ما حفظ و نگهداری کارخانجات است، خاطر نشان کرد: تمامی شرکتهای شهرستانهای ساوه و زرندیه عضو خانه صنعت ومعدن هستند.
گفتنی است در این مراسم یکی از پیشکسوتان حوزه صنعت به بیان مشکلات و راهکارهای رفع آن پرداخت و در پایان از 40 صنعتگر برتر با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.