فرمانده سپاه ناحیه ساوه گفت: جبهه مقاومت الگوبرداری شده و تکثیر شده تفکر بسیجی است و این تفکر در جنبش های آزادیخواه سراسر جهان در حال شکل گیری است.
سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی سه شنبه ۲۹ آبان در نشستی با خبرنگاران به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج با بیان اینکه هفته بسیج از ۲۹ آبانماه تا پنج آذرماه با شعار محوری «بسیج، با مردم، برای مردم» برگزار میشود، اظهار کرد: بسیج به عنوان شجره طیبه همواره منشاء خیرات و برکات در عرصه ها و مقاطع گوناگون نظام اسلامی بوده و در سایه تبعیت از ولی فقیه، انواع و اقسام فتنه ها با تفکر بسیجی با شکست مواجه شده است.
وی افزود: بسیج در عرصه های گوناگون پای انقلاب بوده و از ریشهکنی بیماری فلج اطفال و فروکش کردن کرونا در حوزه درمان گرفته تا مدیریت حوادث غیرمترقبه نظیر سیل و زلزله و نیز جادهسازی، از ثمرات خدمت این نیروی مردمی بوده است.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه با بیان اینکه الگودهی بسیج به جهانیان موجب شده است که در جبهه مقاومت تفکر بسیجی شکل بگیرد و در مقابل مستکبران عالم ایستادگی کنند، تصریح کرد: ثمره تفکر بسیجی موجب شده تا در کشورهای آزادیخواه ندای حقخواهی سر داده شده و در مقابل جبهه باطل ایستادگی شود.
وی با اشاره به نقش رسانهها در تکثیر تفکر بسیجی گفت: سلاح رسانه تاکنون توانسته است روحیه و تفکر بسیجی را که برگرفته از مکتب اسلام ناب محمدی(ص) است ترویج و تبیین کند و در ادامه نیز این سلاح است که میتواند تفکر بسیجی را زنده نگه دارد.
سرهنگ مهدی با تاکید بر اینکه ایجاد فضای یاس و ناامیدی بزرگترین ضربه به نظام اسلامی است و چنین فضایی میتواند در بستر فضای مجازی و رسانه شکل بگیرد، افزود: جلوگیری از سیاهنمایی و تقویت فضای امیدآفرینی، مصداق بارز جهاد تبیین است و خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی قرار دارند.
وی با اشاره به برگزاری حدود ۳۰۰ برنامه در ۶۰ عنوان همزمان با هفته بسیج در شهرستان ساوه گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و عطرافشانی گلزار شهدا، افتتاح طرحهای عمرانی سپاه و بسیج سازندگی به همت ۵۰ گروه جهادی، برگزاری رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی در مناطق کمتر برخوردار در عرصههای گوناگون، برگزاری یادواره شهدا، اردوی راهیان نور، نشست های بصیرتی و تشییع شهیدان گمنام در قالب «پویش خوشآمدی قهرمان» بخشی از برنامه های این هفته در شهرستان ساوه است.
فرمانده سپاه ساوه در ادامه به اهم اقدامات معاونت بسیج سازندگی اشاره کرد و گفت: ثبت و ساماندهی بیش از ۵۰ گروه جهادی، برگزاری رزمایش بزرگ جهادگران فاطمی و اعزام گروههای جهادی پزشکی، دندانپزشکی دامپزشکی، فرهنگی، آموزشی و ... به مناطق کمبرخوردار، تهیه و توزیع سه هزار بسته معیشتی، ۱۵۰۰ بسته لوازمالتحریر، ۷۵ راس نذر قربانی، تهیه و توزیع ۷۵ سری جهیزیه، ۱۴۰ هزار پرس غذای گرم و ۵۰۰ بسته بهداشتی بین افراد کمتر برخوردار و نیازمند شهرستان، برگزاری کلاس آموزش توانمندسازی اشتغالزایی به تعداد ۲۵۰ نفر، اعطای تسهیلات کمبهره بلندمدت بین افراد متقاضی ایجاد اشتغال برای ۵۵ نفر به میزان ۵۸ میلیارد ریال بخشی از این اقدامات بوده است.
وی به احداث و تکمیل پروژههای آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام اشاره کرد و گفت: این قرارگاه در ۳۰ روستای تحت پوشش با تعداد خانوار ۴۳۰۰ خانوار و جمعیت ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر در قالب پروژههای حفر کانال لولهگذاری خط انتقال آب شرب به طول ۱۲ کیلومتر، حفر کانال و لوله گذاری شبکه توزیع داخلی به طول ۲۲ کیلومتر، حفر چاه آب شور به روش دستی و روتاری در پنج روستا، احداث هفت مخزن ذخیره آب شور ۲۰ الی ۵۰۰ متر مکعبی، ساخت و تجهیز دو ایستگاه پمپاژ آب و احداث کانال انتقال آب کشاورزی روستاهای کردک و کله دشت به طول ۱.۷ کیلومتر با حجم اعتبار واگذار شده جهت انجام پروژهها به میزان ۹۱۰ میلیارد ریال را به عنوان مهمترین اقدامات، اجرایی کرده است.