فرماندار ساوه گفت: تامین زیرساختهای مورد نیاز، توسعه پایدار شهر آوه را سرعت میبخشد.
مهدی الیاسی یکشنبه، دهم دیماه ۱۴۰۲ در جلسه هم اندیشی بررسی مشکلات شهر آوه که با حضور مدیران استانی و شهرستانی در دفتر امام جمعه آوه تشکیل شد بر تسریع در برطرف کردن مطالبات و مشکلات مردم شهر آوه تاکید کرد.
وی خواستار پیگیری مصوباتی که با حضور استاندار برای شهر آوه در نظر گرفته شده است شد و افزود: ارتقای زیرساخت و ارائه خدمات مورد نیاز از سوی دستگاههای خدماتی، توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی از مهمترین مطالبات این شهر است.
فرماندار ساوه گفت: آوه قطب کشاورزی و دامداری شهرستان و استان است که تسهیل در خدمات رسانی به دامداری های آن ضرورت دوچندان دارد.
وی بیان کرد: پلاک هایی که در شهر آوه در ید منابع طبیعی است باید به راه و شهرسازی منتقل شود تا کاربری مورد نیاز برای آن تعریف و اجرایی شود.
وی گفت: ۸۰۰ واحد دامداری در آوه توانسته این شهر را به قطب تولید مواد لبنی و پروتئینی تبدیل کند که لازم است خدمات رسانی زیرساختی به دامداری ها تسریع یابد. احداث مجتمع دامداری موجب تسریع در ارائه خدمات زیرساختی نظیر آب، برق و گاز به دامداری ها خواهد شد.
امام جمعه آوه نیز گفت: خدمت صادقانه و خالصانه به مردم زمینه ساز رضایتمندی مردم و موجب جلب رضایت خدای تعالی خواهد بود.
حجتالاسلام محمدجواد نکویی ماهانی افزود: مسئولیت جایگاه مهمی در نظام اسلامی است و یک امانت الهی از سوی خدا به انسان بوده و باید در برابر امانت پاسخگو بود.
وی با اشاره به اقدامات تحولی که از سوی دولت و مجموعه مدیریت شهری در شهر آوه انجام شده است، گفت: بهسازی مبلمان شهری یا احداث بلوار اصلی، زیباسازی شهر، احداث مسکن محرومین و اجرای پروژههای عمرانی از مهمترین اقدامات بوده است.
امام جمعه آوه در ادامه خواستار استمرار احداث طرح اقدام ملی مسکن، رفع تداخلات بین اراضی ملی و مستثنیات، ارتقای سرانه فضای آموزشی و شاخص های حوزه درمانی و سلامت شد و افزود: مردم ولینعمتان کشور هستند و باید مطالبات آنها مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه عدم رسیدگی به مطالبات مردم موجب روی آوردن شهروندان آوه ای به مهاجرت شده است، گفت: حضور اتباع افغانی در این شهر تبعات اجتماعی در پی دارد که نیازمند اتخاذ سازوکار مناسب است.
شهردار آوه نیز گفت: متاسفانه مصوباتی که برای شهر آوه با حضور استاندار در فرمانداری تشکیل شد به نتیجه نرسیده است که انتظار میرود سازوکار لازم برای اجرایی شدن مصوبات و تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شود.
علی محمدی با اشاره به اینکه واگذاری معادن به مدیریت شهری، تخصیص اعتبار برای ایستگاه آتش نشانی، جابجایی تیرهای برق و تخصیص اعتبار برای مصوبات گذشته مهمترین مطالبه در شرایط کنونی است، گفت: در سالجاری تنها ۱۳۱ میلیون تومان از محل درآمدهای ارزش افزوده به حساب شهرداری واریز شده در حالیکه حدود ۶۰۰ میلیون بابت هزینه های جاری شهرداری هزینه شده است.
رییس شورای شهر آوه نیز خواستار افزایش میزان خدمات دهی به دامداران این شهر شد و افزود: حل مشکلات حوزه تولید شهر آوه باید در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مطرح شود و مورد رسیدگی قرار گیرد.
محسن بهاری فرد در خصوص واگذاری معدن کوهی به شهرداری آوه گفت: شهرداری ویترین دولت در خدمت رسانی به مردم است و متاسفانه معدن کوهی به جای شهرداری به بخش خصوصی واگذار شده است.
نائب رییس شورای اسلامی شهر آوه نیز گفت: آوه قطب دامداری و یک شهر تولید کننده است اما شهروندان آوه ای نهتنها از مزایای تولیدی شهر بهره مناسب نمیبرند بلکه با تبعات زیست محیطی و سایر پیامدهای منفی آن مواجه هستند.
حسین محمدیاری افزود: معادن منطقه به تکالیف قانونی خود در حوزه مسئولیت های اجتماعی عمل کنند و یک درآمد پایدار برای شهر ایجاد شود.
وی با بیان اینکه مسئولین باید دغدغه مردم را داشته باشند، افزود: آوه در سالهای گذشته ۱۲۰ هزار راس دام داشت اما امروز این میزان به ۱۰ هزار راس کاهش یافته و دامداران سرمایه خود را در بخشهای دیگری سرمایهگذاری میکنند.
وی گفت: مشکل فیبر نوری، واگذاری اراضی برای احداث مسکن جوانان توسط بنیاد مسکن، مشکل تامین آب شرب، برق وگاز شهر آوه، برداشت های غیرمجاز آب، احداث شهرک صنعتی برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در آوه و احداث کتابخانه از دیگر مشکلات این شهر است.
محمدیاری با اشاره به سکونت حدود هشت هزار نفر به همراه اتباع در شهر آوه گفت: فضای آموزشی در این شهر محدود است و مدارس این شهر به صورت دو شیفت فعالیت دارند و چون مدارس جوابگوی جمعیت دانش آموزی نیستند برخی دانشآموزان ناگزیر به ادامه تحصیل در شهرهای همجوار هستند.
در این جلسه مدیران استانی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.
ایجاد مجتمع دامداری، احداث خط انتقال برق برای دامداریها، نوسازی و بهسازی مدارس فرسوده شهر و تخصیص اعتبارات جهت اجرای مصوبات جلسات گذشته از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
به گزارش ایسنا، در مراسم گرامیداشت ۹ دی که در مسجد جامع شهر آوه برگزار شد نیز امام جمعه آوه گفت: در ۹ دی فتنه فتنه گران با بصیرت ملت ایران خنثی شد و در فتنه سال گذشته نیز فتنه گران مجددا در گل ماندند و نتوانستند توطئههای خود را عملی کنند.
حجتالاسلام محمدجواد نکویی ماهانی افزود: ملت ایران بارها نشان دادند که با تبعیت از رهبری و بصیرت هیچگاه اجازه نخواهند داد که فتنه معاندان نظام عملیاتی شود.
فرماندار ساوه نیز گفت: سردار شهید سلیمانی پرورش یافته مکتب اسلام ناب محمدی (ص) و یک الگوی تمام عیار برای همه انسان های آزادیخواه است.
مهدی الیاسی از اخلاص، تقوا و شجاعت به عنوان ویژگیهای بارز شهید سلیمانی یاد کرد و افزود: ولایتمداری و تبعیت از ولی فقیه از دیگر ویژگی های سردار دلها بود که اگر این ویژگی ها را الگوی رفتاری خود قرار دهیم هیچ فتنه و توطئهای در نظام اسلامی رخنه نخواهد کرد.