نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مانع زدایی از مسیر فعالان اقتصادی مهمترین راهبرد دستیابی به رشد و رونق در تولید است.
حجتالاسلام محمد سبزی شامگاه چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۲ در آیین تجلیل از فعالان اقتصادی و مسوولان حامی صنایع شهرستان ساوه که در مجموعه پذیرایی تشریفات برگزار شد، اظهار کرد: مهار تورم در گرو رشد تولید است و باید بخش خصوصی به همراه بخش دولتی دست به دست هم دهند تا با رشد تولید نرخ تورم را کاهش داده و آنرا مهار کنند.
وی در ادامه بیان کرد: ساوه و زرندیه قطب صنعت کشور و تولید کننده کالاهای استراتژیک هستند به گونه ای که سهم بالایی در تامین نیاز ایران به انواع محصولات داشته و با حمایت دولت در بخش صادرات میتوانند حضوری موفق در بازارهای جهانی داشته باشند.
حجتالاسلام سبزی در ادامه با بیان اینکه شهرستان زرندیه با حدود ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی کوچک و بزرگ به اندازه یک استان کشور صنعت دارد، اظهار کرد: وقتی یک شهرستان معادل کل صنعت یک استان را در دل خود جای داده است باید حضور بخش خصوصی نظیر اتاق بازرگانی در آن پررنگ بوده و ثمربخش باشد.
وی گفت: فعالیت دفتر اتاق بازرگانی در زرندیه موجب خواهد شد تا مشکلات حوزه تولید این منطقه احصا و با حمایت بخش دولتی برطرف شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی اراک نیز گفت: اتاق بازرگانی کانون تجمع، همفکری و هم اندیشی فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع است.
ناصر بیکی اظهار کرد: توسعه محقق نخواهد شد مگر در سایه هم افزایی و مشارکت بین بخش دولتی و بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به عنوان یک تشکل اقتصادی نقش قابل توجهی در تحقق مسیر کشور به سمت توسعه پایدار در حوزه اقتصاد دارد.
وی در ادامه، کمک به تولید صادرات محور را از وظایف اتاق بازرگانی برشمرد و گفت: ایجاد روابط بین الملل بین فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان و تنظیم روابط بین بخش خصوصی و دولتی در یک تعامل سازنده و هم اندیشی بین بخشی از دیگر اهداف فعالیت اتاق بازرگانی است.
بیکی تصریح کرد: تعامل دوقطب بخش خصوصی و دولتی موجب حل مشکلات و برطرف کردن موانع خواهد شد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی اراک و مسئول دفتر ساوه نیز گفت: در سال رشد تولید و مهار تورم عزم مسئولان بر گره گشایی از تولید است و نوید خوبی برای حمایت عملی از تولید میدهد.
سید سعید رضوانی گفت: در جلسه اخیر ستاد اقتصاد مقاومتی و کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری دادگستری شهرستان ساوه از متروکه شدن کالاهایی که ارز آنها تامین نشده است جلوگیری شد و این یک اقدام مثبت در حمایت و رشد تولید به شمار میرود.
رضوانی با اشاره به فعالیت شورای ملی حل اختلاف شعبه ویژه صنایع مستقر در شهر صنعتی کاوه گفت: شورای حل اختلاف صنایع در ماه گذشته توانست تمامی پرونده های وارده به شورا با موضوع اختلاف بین کارفرمایان و کارگران را ختم به صلح و سازش کند و این یک اقدام دیگر برای جلوگیری از فرصت سوزی در کارخانجات است تا با تسهیل در هرگونه مانعی که بر سر راه تولید قرار می گیرد فضای کسب و کار تقویت شود و پویا باشد.
به گزارش ایسنا در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تابلو فرش توسط اتاق بازرگانی از مسئولان حامی صنایع و نیز اعضای کمیته حمایت قضایی از تولید تقدیر و صادرکنندگان نمونه شهرستان ساوه در سال گذشته نیز تجلیل شدند.