جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

تمامی اخبار

استاندار مرکزی گفت: زنگ خطر برای دلالان بازار گوشت به صدا درآمده است.

فرزاد مخلص الائمه سه شنبه دوم اسفند در کارگروه‌ تنظیم بازار و اقدام مشترک استان مرکزی اظهار کرد: باید کنترل بازار مرغ و گوشت را در دست بگیریم تا افزایش قیمت‌ها به مردم فشار نیاورد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: باید قیمت ها به گونه ای باشد که مرغدار ورشکست نشود و تولید مرغ متوقف نشود.

مخاص الائمه تاکید کرد: فرمانداران از ابتدای اسفندماه درخصوص نظارت بر بازار، اسکان مسافران و جاده ها به صورت شبانه روزی خدمت خواهند کرد.

علی صفری مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار کرد: ما از تجربه دیگر استان ها استفاده کردیم و اقدام به راه اندازی سامانه رصد مرغ در استان مرکزی کردیم.

وی با اشاره به نوسانات اخیر قیمت گوشت قرمز تصریح کرد: متاسفانه قیمت گوشت قرمز بسیار بالا رفته است که از جمله دلایل آن کشتارگاه ها هستند. متاسفانه در استان مرکزی کشتارگاه صنعتی نداریم و نیاز به تکمیل هرچه سریع‌تر کشتارگاه صنعتی هست.

صفری افزود: همچنین از شهرداری می خواهیم که نظارت بیشتری بر کشتارگاه ها داشته باشد و پیشنهاد می‌کنیم که شهرداری مدیریت کشتارگاه‌ها را بر عهده بگیرد تا دست دلالان متعددی که در استان وجود دارد کوتاه شود.

مدیر کل جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: به دلیل فعالیت دلالان، ۲۰ تا ۳۰ درصد قیمت گوشت در این مدت افزایش داشته است به همین دلیل باید خودمان برای گوشت قیمت گذاری انجام دهیم تا از این بالاتر نرود.

صفری در ادامه افزود: سه هزار تن گوشت مرغ از پانزدهم اسفند ماه تا یکم فروردین و سه هزار تن از یکم فروردین تا پایان فروردین سال آینده در استان توزیع می شود. همچنین ۳۲۰۰ تن مرغ منجمد اکنون در انبارهای استان مرکزی ذخیره سازی شده و در صورت افزایش قیمت مرغ،  در بازار توزیع خواهد شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: قیمت مصوب مصرف کننده برای مرغ در استان ۶۴ هزار تومان مصوب شده ولی با توجه به افزایش قیمت استان های دیگر ممکن است افزایش پیدا کند.

صفری با بیان اینکه مقرر شده عرضه دام در استان افزایش یابد اظهار کرد: ۳۶۰ تن گوشت منجمد از ابتدای دی ماه در استان مرکزی توزیع شده و اکنون ۳۰۰ تن گوشت منجمد در انبارهای استان ذخیره سازی شده ‌است.

صفری با اشاره به اینکه فرمانداران بعضی شهرستان ها تدابیری اندیشیدند که قیمت گوشت در آن شهرستان ها پایین تر باشد افزود: ۱۷۴ تن گوشت منجمد تا شب عید و ۱۷۴ تن گوشت منجمد در ماه مبارک رمضان در استان توزیع می شود. اکنون گوشت گرم وارداتی به صورت محدود با قیمت ۲۵۵ هزار تومان به استان وارد شده و توزیع آن به صورت محدود در حال انجام است.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی در ادامه افزود: ۱۱۰ تن برنج تایلندی در استان توزیع شده و ۹۰۰ تن برنج هندی در حال توزیع است. همچنین اکنون در زمینه عرضه شکر در استان مشکلی وجود نداشته و مجوز واردات ۴۲۱ تن شکر به استان اخذ شده‌ و۲۳۳ تن شکر خانوار و ۱۸۸ تن شکر صنف و صنعت در استان مرکزی توزیع می شود.

صفری با بیان اینکه ۳۵۰۰ تن شکر در استان مرکزی ذخیره سازی شده افزود: ۷۰ واحد فعال مرغ تخمگذار با سه میلیون پالت در استان مرکزی وجود دارد. ۱۴۰ تن تخم مرغ به صورت روزانه در استان، تولید و ۴۰ تن از این محصولات در استان، مصرف و ۱۰۰ تن به سایر استان‌ها ارسال می‌شود. 

مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: ۲۵۰ تن پرتقال و ۱۵۰ تن سیب برای تامین میوه شب عید در استان مرکزی توزیع خواهد شد.

صفری با بیان اینکه اکنون در زمینه تامین روغن در استان مرکزی مشکلی وجود نداشته و قیمت این محصول تا پایان ماه رمضان افزایش نمی یابد، اظهار کرد: نمایشگاه عرضه کالاهای اساسی بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور توسط اتاق تعاون و با همکاری جهاد کشاورزی برای کاهش قیمت کالاهای اساسی برگزار می‌شود.

بهرام براری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار کرد: طرح نظارت بر قیمت‌ها از تاریخ ۱۴ اسفند شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

براری افزود: ما باید از تمام ظرفیت های استان استفاده کنیم و بازرسان در حوزه تامین، توزیع، عرضه و خدمات و کالاهای مصرف خانوار نظارت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۲۹۲۸ پرونده کشفیات در اراک تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافته است‌ اظهار کرد: ۱۶۴۲ پرونده نیز در این مدت در اتاق اصناف شهرستان اراک تشکیل شده که تعداد این پرونده ها در مدت مشابه سال گذشته ۲۲۹۰ پرونده بوده‌ است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group