امام جمعه ساوه گفت: زیرساختهای این شهرستان در حوزههای مختلف بویژه در بخش فرهنگی متناسب با ظرفیتها و جمعیت ساوه نبوده و باید تقویت شود.
حجتالاسلام جعفر رحیمی شنبه سوم دیماه ۱۴۰۱ در نشست رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اعضای شورای فرهنگ عمومی و جمعی از مدیران ساوه در دفتر امام جمعه این شهرستان اظهار کرد: ساوه قطب صنعتی و کشاورزی کشور بوده و مهد پرورش مفاخر و مشاهیر متعددی است.
وی افزود: فضای صمیمی، همدلی و اتحاد بین بخشی در این شهرستان موجب شده که کارها به خوبی پیش میرود و مردم از خدمات نظام اسلامی و نتیجه همدلی بین مسئولان بهرهمند میشوند.
امام جمعه ساوه با اشاره به اینکه توسعه فرهنگی با برخورداری از زیرساختهای فرهنگی محقق خواهد شد، تصریح کرد: رونق فعالیتهای فرهنگی برای مقابله با توطئههای دشمنان در گرو برخورداری از امکانات و همدلی بین مسئولان و متولیان امر است.
معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز با اشاره به اینکه شهرستان ساوه به دلیل مزیت صنعتی و کشاورزی مهاجرپذیر است، افزود: این شهرستان قطب صنعت و اقتصاد غیرنفتی کشور به شمار میرود و این مزیت علاوه بر مواجه شدن با پدیده مهاجرپذیری موجب توسعه منطقه شده است.
وی خواستار توجه بیشتر به این شهرستان به دلیل سهم بالایی که در درآمدزایی دارد، شد و افزود: اهتمام دولت و مسئولان شهرستان تلاش برای پیگیری مشکلات مردم و برطرف کردن کمبودهاست که خوشبختانه با اتحاد و تعامل بین بخشی این مهم انجام میشود.
فرماندار ساوه با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین اظهار کرد: با برگزاری جلسات مستمر در حوزه مدیریتی شهرستان برنامههای نوین در تحقق جهاد تبیین در سطح مدارس، دانشگاهها، مساجد در حال اجراست.
دادستان عمومی و انقلاب اسلامی ساوه نیز با اشاره به تعدد اقوام و قومیتها در شهرستان مهاجرپذیر ساوه گفت: این تعدد و تنوع موجب خواهد شد که آسیبهای اجتماعی، ناهنجاری ها و برخی جرایم خاص شکل بگیرد اما در شهرستان ساوه شاهد کمترین تبعات متاثر از پدیده مهاجرنشینی در سایه تلاشهای شورای تامین و همدلی مسئولان هستیم.
محمودرضا سازنده افزود: برقراری امنیت پایدار در گرو مشارکت مردم و تلاش دستگاههای انتظامی، نظامی و امنیتی است و خوشبختانه ساوه از جمله شهرهای کشور بود که در اتفاقات اخیر کمترین تنش را داشت که نشانگر بصیرت و فرهنگ بالای مردم آن است.
رئیس دادگستری ساوه نیز گفت: ساوه دارای مزیتها و شاخصهای متعددی در حوزه صنعتی، اقتصادی، کشاورزی و ... است که هرکدام از آنها در عین اینکه یک ظرفیت و مزیت به شمار میروند، میتواند به یک تنش اجتماعی تبدیل شود.
ابوالحسن شریفی با اشاره به تشکیل حدود ۲۰ نقطه حاشین نشین در شهر ساوه گفت: براساس آمارهای موجود قریب به یک چهارم جمعیت ساوه در نقاط حاشیه نشین سکونت دارند که تبعات خاص خود را دارد.
در این جلسه برخی از مدیران به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
تدوین برنامههای ملی مدون در حوزه فرهنگ، پیگیری میدانی مشکلات و مطالبات مردم با اهتمام جدی مسئولان، محروم بودن نقاط حاشیهای و کمتر برخوردار از زیر ساختهای فرهنگی و اجتماعی، اهتمام جدی ائمه جمعه کشور در حوزه بصیرت افزایی و روشنگری مردم، چاره اندیشی برای مشکلات اقتصادی کشور و معیشت مردم، ایجاد کارگروه های متعدد برای تولید محتواهای با موضوع جهاد تبیین برای مقابله با جنگ ترکیبی و روانی دشمن، ریلگذاری در حوزه فرهنگ و پرهیز از اجرای کارهای سلیقهای، از جمله موضوعات مهمی بود که در این جلسه مطرح شد.