چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

امام جمعه ساوه گفت: نوآوری و خلاقیت در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری مورد غفلت واقع شده است

حجت‌الاسلام جعفر رحیمی شنبه ۲۰ آذرماه در هشتادوچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری ویژه ساوه برگزار شد، با تاکید بر اینکه فعالیت‌ها باید پیوست فرهنگی داشته باشد، اظهار کرد: در سایه نوآوری و خلاقیت، پیوند مردم با نمازجمعه و مساجد تقویت خواهد شد. آشنایی جوانان با مساجد و حضور در بین مردم موجب تقویت اعتماد عمومی جامعه و رضایتمندی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه قبول مسئولیت باید در حد و اندازه افراد باشد، گفت: کسانی که مسئولیتی را قبول می‌کنند اولا باید در خود توان انجام آن را ببینند و دوما خود را وقف کار کنند تا در مسیر کاری خود دچار مشکل نشوند.

امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه خدمت به مردم از ارزش بالایی برخوردار است، گفت: هیچ کاری مقدس‌تر از خدمت به مردم نیست و شایسته نیست که انسان کاری را قبول کند که توان انجام آن را ندارد.

وی در ادامه گفت: برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با اصحاب حضور رسانه برای رعایت کردن بایدها و نبایدها در حین مطالبه‌گری و نقد منصفانه با پرهیز از تخریب و نشر اکاذیب می‌تواند منجر به پویایی این مرجع تصمیم‌ساز در حوزه فرهنگ باشد.

حجت‌الاسلام رحیمی با تاکید بر اینکه میز خدمت باید به نماز جمعه بیاید، گفت: پاسخگو بودن مدیران در نماز جمعه و مساجد علاوه بر دسترسی آسان مردم به دستگاههای اجرایی، موجب حل مشکلات خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه نباید جوانان را رها کرد، افزود: اگر هفته‌ای یک نفر جذب مسجد شد نشانگر آن است که فعالیت‌های فرهنگی به درستی و با خلاقیت و نوآوری صورت گرفته است.

وی خواستار هماهنگی مسئولان و ادارات جهت برگزاری برنامه‌های شهرستان با دفتر امام جمعه و فرماندار شد و افزود: مسئولان باید وقت شناسی را سرلوحه کار خود قرار دهند و در هر فرصتی امور مردم را انجام دهند.

سرپرست فرمانداری ساوه نیز گفت: مصوبات جلسات شهرستان باید دارای پیوست اجرایی باشد و متولی اجرای مصوبات بطور جد آنها را پیگیری کند و موانع آن را با طرح در کارگروه‌های مربوطه برطرف کند.

مهدی الیاسی در اهمیت پرداخت به فعالیت‌های فرهنگی اظهار کرد: همانطور که مردم در زندگی روزمره به کالاهای معیشتی نیاز دارند باید نسبت به تامین کالاهای فرهنگی نیز اهتمام داشت.

وی افزود: قشر جوان ما بی بهره از کالای فرهنگی غنی هستند و باید با تولید محتواهای فرهنگی اجازه ندهیم جوانان به سمت و سوی فرهنگ غربی بروند.

الیاسی به نقش رسانه‌ها در ارتقای شاخص‌های فرهنگی در جامعه اشاره کرد و گفت: فرهنگ غنی ساوه ایجاب می‌کند تا رسانه‌ها به ویژه صداوسیما این مزیت بالقوه را به تصویر بکشند.

وی همچنین خواستار حضور به موقع مدیران ادارات در جلسات شد و افزود: خروجی مثبت جلسات منوط به حضور موثر و بابرنامه مدیران است و انتظار می‌رود که دستگاه‌های اجرایی با تولید محتوا در حوزه فعالیت‌های فرهنگی فضای تهی از کالاهای فرهنگی را پر کنند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز گفت: ساوه به دلیل مهاجرپذیری همواره با آسیب‌های اجتماعی گوناگونی متاثر از تعدد قومیت‌ها روبرو بوده است که شورای فرهنگ عمومی به عنوان عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه فرهنگ می‌تواند مشکلات را کاهش دهد.

حسین محمودی‌فر در ادامه از تخصیص اعتبار ویژه‌ای در سال ۱۴۰۱ برای شورای فرهنگ عمومی با در نظر گرفتن اولویت‌ها خبر داد و افزود: با احصای مشکلات و کمبودهای فرهنگی در شهرستان و بررسی آن در جلسه شورای فرهنگ عمومی می‌توان اعتبار ویژه‌ای برای این مجموعه جذب کرد.

وی با بیان اینکه دستور جلسات شورای فرهنگ بعضا با هدف بررسی معضلات و مشکلاتی است که مردم مطرح می‌کنند، گفت: بلاتکلیفی مهدهای کودک از جمله مشکلات موجود است که مردم خواستار تعیین تکلیف هستند. متولی مهدهای کودک بهزیستی بود و اخیرا به آموزش و پرورش سپرده شده اما همچنان در بلاتکلیفی بسر می‌برند که باید تعیین تکلیف شود.

رئیس ارشاد ساوه آموزش حقوق شهروندی را نیازهای جامعه دانست و افزود: برگزاری جلسات آموزش حقوق شهروندی به منظور آشنایی مردم با موضوعات حقوقی در مساجد که از مصوبات جلسات گذشته شورای فرهنگ عمومی است که باید در فاز اجرایی قرار گیرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group