يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه احزاب و تشکل های سیاسی در گرم شدن تنور انتخابات نقش آفرینی کنند، گفت: فعالیت تشکل های سیاسی باید مستمر بوده و صرفا در روزهای منتهی به انتخابات نباشد.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی در دیدار با دبیر و اعضای مجمع نخبگان انقلابی حوزه و دانشگاه استان مرکزی و شهرستان ساوه اظهار کرد: احساس تکلیف برای دفاع از آرمان‌های نظام نباید مقطعی و صرفا در مناسبت‌های ملی نظیر انتخابات باشد بلکه این مهم یک تکلیف یک وظیفه ملی و شرعی است و باید به صورت مستمر صورت گیرد.

وی در ادامه بر لزوم ارتباط موثر مجمع نخبگان حوزه و دانشگاه با دانشگاه، موسسات آموزش عالی و بسیج دانشجویی تاکید کرد و افزود: ظرفیت‌های بزرگی در حوزه و دانشگاه در شهرستان ساوه وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها در راستای صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی بهره‌برداری کرد.

امام جمعه ساوه همچنین بر ضرورت ارتباط موثر مجمع نخبگان انقلابی حوزه و دانشگاه با شورای فرهنگ عمومی شهرستان تاکید کرد و افزود: برای دستیابی به تمدن اسلامی باید فرهنگ عمومی را تقویت کرد و شورای فرهنگ به عنوان عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری فرهنگی ظرفیت مهمی برای تصمیمات موثر حوزه فرهنگ به شمار می رود و با بهره گیری از این ظرفیت باید بتوان اندیشه‌های ناب اسلامی را در جامعه ترویج کرد.

وی بصیرت افزایی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات را مهمترین کارکرد مجمع نخبگان انقلابی حوزه و دانشگاه دانست و افزود: باید با بصیرت افزایی و آگاهی بخشی به مردم گفت که انتخابات صرفا یک فعالیت نمایشی نیست بلکه حضور مردم نشانه اقتدار نظام و تائیدی بر جمهوریت نظام اسلامی است چرا که جمهوریت از ارکان نظام اسلامی بوده و به هیچ وجه قابل بازنگری نیست و اسلامیت نظام هم با جمهوریت قابل اقامه است.

حجت الاسلام حسینی با تاکید بر اینکه اقتدار نظام بستگی به حضور مردم در پای صندوق‌های رای دارد، تصریح کرد: حضور مردم در صحنه در صدر اسلام نیز وجود داشته است و از آن در آن مقطع زمانی به عنوان بیعت و در عصر حاضر از آن به انتخابات تعبیر می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دشمنان نظام بدنبال کنار زدن جمهوریت نظام هستند، گفت:  سوءمدیریت‌ها و عدم صداقت برخی مسئولان منجر به همراهی با دشمن شده و در نتیجه فضای ناامیدی و یاس کشور را فرا می‌گیرد؛ در حالی که باید با مدیریت صحیح و صادق بودن با مردم فضای اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت را تقویت کرد.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: پاسخ به شبهات و تبیین شرایط کنونی کشور وظیفه مهم نخبگان بویژه حوزویان و دانشگاهیان برای ترغیب و تشویق حداکثری برای حضور در پای صندوق‌های رای است.

دبیر مجمع نخبگان دانشگاهی و حوزوی استان مرکزی نیز گفت: فعالیت مجمع نخبگان حوزه و دانشگاه در کشور از ۱۲ سال پیش آغاز شده است و با پیگیری های صورت گرفته در استان مرکزی نیز فعالیت این تشکل سیاسی و فرهنگی با حضور نخبگان حوزه و دانشگاه شکل گرفته است.

رضا رحیمی در ادامه بصیرت افزایی را رویکرد مهم نخبگان انقلابی حوزه و دانشگاه دانست و افزود: این مجمع در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب به دنبال تقویت بینش سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و انقلابی جامعه به دست توانمند حوزه و دانشگاه است تا آرمان‌های امام و رهبری محقق شود.

وی بیان کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات، رویکرد و انگیزه دوم فعالیت مجمع نخبگان حوزه و دانشگاه است و چون این انتخابات حساس ترین انتخابات است و دشمنان به دنبال کاهش میزان حضور مردم در انتخابات بوده و عدم حضور مردم را نه به جمهوری اسلامی ایران تلقی کنند، لذا با تمام توان به دنبال بصیرت افزایی مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات هستیم تا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان بزنیم.

رحیمی افزود: انتقادات از وضعیت معیشتی را می پذیریم و امیدواریم سکان قوه مجریه را به دست فردی دهیم تا با امید آفرینی وضعیت فعلی را ساماندهی کند و مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم برطرف شود.

وی تبیین شاخص‌های فرد اصلح را از دیگر ماموریت‌های مجمع نخبگان حوزه و دانشگاه با محوریت ائمه جمعه شهرستان‌ها دانست و افزود: تبیین معیارهای انتخاب اصلح از وظایف مهم نخبگان حوزه و دانشگاه است تا بتوان با تشخیص راه از چاه فرد اصلح با معیارهای انقلابی را راهی قوه مجریه کرد.

دبیر مجمع نخبگان دانشگاهی و حوزوی شهرستان ساوه نیز گفت: وحدت بین حوزه و دانشگاه مهمترین کارکرد این مجمع است و این تشکل مردمی بدنبال برطرف کردن شکاف بین حوزه و دانشگاه با تقویت گفتمان فرهنگی در قالب تمدن اسلامی است.

خسرو آرام با تاکید بر اینکه بسیاری از نخبگان جامعه مورد فراموشی قرار گرفته اند، افزود: شناسایی نخبگان فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و استعدادیابی آنها از دیگر کارکردهای مجمع است تا با تدوین و توصیف ماهیت انقلاب از دستاوردهای آن صیانت کنیم و عدالت اجتماعی را در جامعه حاکم کرده و درصدد رفع مشکلات مردم برآئیم.

وی افزود: تدوین و توصیف ماهیت و منابع انقلاب اسلامی، شناخت و ماهیت دانشگاه، تلاش جهت تحول علمی و ساختاری دانشگاه، ارتقای شخصیت اخلاقی و معنوی دانشجو با تاکید بر تحقق اهداف تمدن اسلامی، ارتقای معرفت دینی و بصیرت افزایی جامعه از جمله اهداف فعالیت این مجمع است.

آرام بیان کرد: ارائه، تحلیل و تدوین فعالیت‌های فرهنگی حوزه و دانشگاه با توجه به افق ترسیم شده در چشم انداز کشور و بیانیه گام دوم انقلاب با تشکیل شبکه علمی فرهنگی، تبدیل حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان به قطب سازماندهی دانش آموختگان انقلابی، ترویج گفتمان انقلاب با محوریت گفتمان دانشگاه اسلامی، محور شدن در تربیت دینی دانشگاهیان مومن و انقلابی کشور با مشارکت نخبگان دانشگاهی و حوزوی در دستور کار این مجمع است.

وی تصریح کرد: این مجمع به دنبال صدور مکتب و گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی به سایر کشورهاست تا بستری فراهم شود که گفتمان انقلابی برگرفته از تمدن اسلامی در دانشگاه های خارج از کشور تدریس شود.

در این دیدار برخی از اعضای مجمع نخبگان انقلابی حوزه و دانشگاه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص اهدف فعالیت این مجمع و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰ پرداختند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group