يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

استاندار مرکزی گفت: باید از ظرفیت فعالان عرصه قرآنی در حوزه های گوناگون صنعتی، اجتماعی و ... استفاده کرد.

سید علی آقازاده دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در محفل انس با قرآن و در دیدار با فعالان، موسسات و کانون های قرآنی شهرستان ساوه که در مسجد ام البنین(س) شهر صنعتی کاوه برگزار شد، اظهار کرد: تلاوت قرآن از اعمال ممدوح، پسندیده و بسیار سفارش شده در ماه ضیافت الهی است و ثواب آن به مراتب افضل و بیشتر از سایر ماههاست.

وی بیان کرد: دانستن مفاهیم و معانی قرآن کریم در کنار تلاوت متن عربی کلام وحی لذت بیشتری در انسان دارد و توصیه شده که علاوه بر تلاوت قرآن ترجمه آیات نیز موجب تاثیر ماندگارتری در بین مخاطبان خواهد شد.

وی در خصوص مشکلات موسسات و محافل قرآنی نیز گفت: فعالیت قرآنی یک کار فرهنگی است و نگاه درآمد زایی بدان معطوف نیست و در شهر ساوه به دلیل تعدد واحدهای تولیدی و صنعتی می توان از ظرفیت صنعت برای توسعه فعالیت های قرآنی بهره گیری کرد.

وی افزود: باید از ظرفیت فعالان عرصه قرآنی در حوزه های گوناگون صنعتی، اجتماعی و ... استفاده کرد تا انگیزه بیشتری در بین جامعه قرآنی ایجاد شود.

استاندار مرکزی به آسیب های ناشی از شیوع کرونا ویروس به اجتماعات اشاره کرد و افزود: بدلیل رعایت پروتکل های بهداشتی به مراکز دینی و فرهنگی کمترین آسیب وارد شده است و در سراسر کشور آیین شب های قدر با بهترین شیوه و با کمترین میزان آلودگی متاثر از رعایت پروتکل ها همراه بود و اگر در سایر بخش ها هم میزان رعایت پروتکل ها افزایش یابد قطعا از سرایت زنجیره انتقال پیشگیری خواهد شد.

وی در ادامه گفت: انتخابات در کشور ما سرنوشت ملت را تعیین می کند و این روزها بیشترین هجمه از سوی دشمن به انتخابات و حضور مردم وارد می شود اما ملت ایران با وجود همه مشکلات مشارکت گسترده ای در انتخابات خواهند داشت تا کشور کمترین آسیب را دیده و با تصمیم گیری صحیح مشکلات کاهش یابد.

وی تصریح کرد: ملت ایران یا شعور سیاسی و درک بالا قطعا حضوری موثر در پای صندوق های رای خواهند داشت و اجازه نخواهند داد توطئه های دشمنان نظیر نه به انتخابات و القای مهندسی انتخابات را خنثی خواهند کرد.

امام جمعه ساوه نیز گفت: همه ما در جهت بسط و توسعه فرهنگ قرآنی وظیفه داریم و باید به وظایف خود عمل کنیم.

حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی در ادامه اظهار کرد: قرآن کتاب خواندنی است اما متاسفانه اهتمام جدی برای تلاوت کلام وحی در جامعه وجود ندارد. باید جامعه در مسیر تلاوت قرآن پیش رود.

وی با بیان اینکه قرآن بهترین راهنمای سبک زندگی و کتاب هدایت است، افزود:  در سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، یکی از بزرگترین مانع ها سودهای بالای بانکی است که مانعی بزرگ پیش روی تولید بوده و فلج کننده است در حالیکه باید امور اقتصادی برگرفته از قرآن و دستورات الهی باشد.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: تربیت خانواده باید برگرفته از قرآن باشد و معاشرت اهل خانواده، قرآنی و براساس آموزه های دینی باشد. متاسفانه تاب آوری مردم جامعه کاهش پیدا کرده است و در خانه ماندن مردم در شرایط کرونایی بدلیل نبود تاب آوری و بروز اختلافات منجر به افزایش آمار طلاق شده است در حالیکه زندگی‌ براساس قرآن انسان را از اختلاف دور می‌کند.

وی به وظایف حکومت اشاره کرد و افزود: دولت اسلامی دولت سکولار مذهب نیست و تلاش خواهد کرد تا رضایت مردم را با خدمت صادقانه جلب کند.

وی با اشاره به حضور حداکثری مردم در انتخابات گفت: راه اندازی کمپین نه به انتخابات و قهر با صندوق رای اشتباه است. باید مطالبه گری را با تعیین سرنوشت و انتخاب درست از طریق حضور در پای صندوق های رای انجام داد.

امام جمعه ساوه گفت: علاوه بر شرکت در انتخابات باید مسئولیت را به افراد امین سپرد و افراد متعهد و متخصص را انتخاب کرد و اجازه ندهیم افراد نالایق در مسند مدیریتی قرار بگیرند و برای جامعه تصمیم بگیرند.

وی افزود: اگر جامعه به سمت صلاح پیش رود باید قرآن در متن زندگی انسان وارد شود و سبک زندگی براساس مفاهیم عالی قرآنی باشد.

در این آیین از برخی مدیران موسسات قرآنی و فعالان کلام وحی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.

در این آیین فعالان قرآنی با اهدای لوح تقدیر و یک هدیه معنوی از حمایت های استاندار مرکزی تحلیل کردند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group