يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های آموزشی، تحقیقاتی، درمانی و فرهنگی در شهرستان ساوه تقویت می‌شود.

علی‌اصغر غفاری زاده پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه در دیدار با نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس و فرماندار ساوه که در فرمانداری این شهرستان صورت گرفت، اظهار کرد: پتانسیل‌ها، موقعیت جغرافیایی، استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه و قطب کشاورزی بودن این منطقه مزیت‌های مهمی برای توسعه فعالیت‌ها و ماموریت‌های جهاددانشگاهی در این شهرستان است.

وی بر گسترده شدن فعالیت‌های جهاددانشگاهی ساوه در آینده تاکید کرد و افزود: همراهی و همفکری و تعامل بین‌بخشی از سوی مسئولان این شهرستان عامل مهمی در توسعه فعالیت‌های این نهاد است.

وی ایجاد فضای فیزیکی و ساختمان اداری برای جهاددانشگاهی ساوه را از مهمترین نیازهای زیرساختی در این شهرستان بیان کرد و افزود: مرکز جهاددانشگاهی در دو شهرستان ساوه و محلات از سال های قبل راه اندازی شده است، اما پیشرفت زیرساختی شهرستان محلات نسبت به ساوه بیشتر بوده و ساختمان اداری این شهرستان تکمیل شده و در حال بهره برداری است، در حالی که در ساوه هنوز یک فضای فیزیکی مناسب مستقل، با وجود واگذاری زمین از سال های قبل، ایجاد نشده است.

سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی بر تعیین تکلیف احداث ساختمان و فضای فیزیکی جهاددانشگاهی ساوه تاکید کرد و گفت: استیجاری بودن فضای فعالیت‌های جهادانشگاهی و جابجایی هایی که پس از اتمام قرارداد صورت می گیرد موجب برهم خوردن تمرکز فعالیت‌ها خواهد شد.

وی بر برنامه ریزی جامع در راستای توسعه و تقویت فعالیت‌ها نیز تاکید کرد و گفت: هدفگذاری فعالیت‌های جهاددانشگاهی در شهرستان محلات با تمرکز بر ایجاد مرکز خدمات تخصصی آموزش کوتاه مدت سنگ به عنوان نخستین مرکز تخصصی کشور صورت گرفته است و در ساوه نیز این سیاست آموزشی و تحقیقاتی با توجه به مزیت‌های این شهرستان در بخش های صنعت و کشاورزی دنبال می‌شود.

وی ارائه فعالیت‌های پزشکی مختص جهاددانشگاهی در ساوه را مورد تاکید قرار داد و افزود: ایجاد شعبه مرکز درمان ناباروری با تاکید بر تربیت نیروی انسانی در مرکز استان، در گذشته برای ساوه به عنوان دومین شهرستان استان هدف‌گذاری شد، اما به دلیل عدم حمایت و محدودیت در منابع مالی اجرایی شدن آن محقق نشد.

غفاری زاده افزود: درصدد هستیم با راه اندازی آزمایشگاه ژنتیک در استان فعالیت های خود را توسعه دهیم تا خدمات بیشتری در حوزه سلامت به مردم ارائه شود.

وی تصریح کرد: تفاوت جهاد دانشگاهی با سایر نهادها این است که نگاه جهادی داشته و خودگردان است، تنها حدود ۱۰ درصد از هزینه های این نهاد از سوی دولت تامین می شود و مابقی هزینه ها به صورت خودگردان تامین می شود.

وی راه‌اندازی بخش سرطان جهادانشگاهی در ساوه به دلیل نزدیکی به تهران با بهره‌گیری از ظرفیت مرکز معتمد سرطان سینه جهاد دانشگاهی را از برنامه های آینده این نهاد دانست و افزود: حمایت از این نهاد و تخصیص اعتبارات دولتی برای آغاز فعالیت این مرکز ضروری است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: اهداف بلند مدت و کوتاه مدت جهاددانشگاهی در ساوه و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های گوناگون وجود دارد تبیین شود.

حجت‌الاسلام محمد سبزی پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی که به همراه فرماندار ساوه در فرمانداری این شهرستان صورت گرفت، اظهار کرد: متاسفانه به مراکز استان‌ها اعتبارات بیشتری نسبت به شهرستان‌ها تخصیص می یابد.

وی با بیان اینکه ببش از ۴۰ درصد صنعت استان مرکزی در ساوه و زرندیه مستقر هستند، افزود: ظرفیت صنعتی و کشاورزی ساوه می‌تواند مزیتی برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان و پژوهشی جهاددانشگاهی در این شهرستان باشد در حالی که از این مسئله غفلت شده است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه با اشاره به ساختار فرمانداری ویژه ساوه گفت: با ارتقای ساختار اداری ساوه به فرمانداری ویژه انتظار می رود که روسای ادارات شهرستان در سطح معاونت مدیر کل و با تفویض اختیار کامل فعالیت کرده و به مردم خدمات ارائه دهند، در حالیکه این موضوع هنوز عملیاتی نشده است.

وی خواستار تحرک و پویایی بیشتر سیستم اداری شهرستان برای ارائه خدمات بهینه به مردم شد و افزود: بعضی دستگاه های اجرایی دچار خمودگی هستند و فعالیت آنها به دلیل روتین بودن، بازتاب و اثرگذاری مناسب در جامعه ندارد. مدیران باید ریسک پذیر بوده و در اجرای برنامه‌ها تحرک داشته باشند.

حجت الاسلام سبزی خواستار تسریع در ساخت و ساز فضای اداری جهاددانشگاهی ساوه شد و با تاکید بر اینکه اهداف بلند مدت و کوتاه مدت جهاددانشگاهی در ساوه و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های گوناگون وجود دارد باید تبیین شود، افزود: جهاد دانشگاهی باید کار جهادی و تحقیقاتی را توسعه دهد و ساوه از این ظرفیت برخوردار است. تحقیق در حوزه کشاورزی ساوه با توجه به اقلیم سه‌گانه گرم و خشک، سردسیری و معتدل در دشت مرکزی و نوبران مزیتی برای انجام کارهای پژوهشی در حوزه کشاورزی است.

این نماینده مردم در خانه ملت با تقدیر از فعالیت‌های اشتغالزایی جهاددانشگاهی ساوه گفت: فعالیت‌ها باید عملیاتی شود و صرف فعالیت تئوری کافی نیست. اگر فعالیت‌ها عملیات محور باشد زمینه رشد فراهم خواهد شد. نزدیکی ساوه به پایتخت، ظرفیتی برای جذب متخصصان و پژوهشگران مطرح کشور در تحقق اهداف جهاد دانشگاهی است.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت جهادی مهمترین ویژگی کارکنان جهاد دانشگاهی ساوه بوده و دغدغه آنان توسعه فعالیت های این نهاد است، افزو د: جهاد دانشگاهی بیش از گذشته به ظرفیت های ساوه توجه کند.

 

فرماندار ساوه گفت: توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در این شهرستان باید برنامه محور باشد تا اثربخشی آن در جامعه بیش از پیش احساس شود.

علی میرزایی پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی که به همراه نماینده مجلس در دفتر فرماندار ساوه انجام شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان مرکزی در دوره مدیریت جدید باید یک برنامه مدون در راستای انجام ماموریت های خود در این شهرستان ارائه دهد و افقی که برای تحقق اهداف هدفگذاری شده است، ترسیم کرده و میزان پیشرفت فعالیت‌های اجرایی شده را طبق برنامه زمان بندی اعلام کند.

وی با تاکید بر اینکه ساوه ظرفیت بالایی در حوزه‌های گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، پژوهشی و علمی دارد، اظهار کرد: برخی مواقع انرژی‌های زیادی برای برنامه‌هایی که اصلا تحقق پیدا نمی‌کند، صرف می‌شود. براین اساس حرکت برنامه محور موجب خواهد شد که دور باطل نزده و در مسیری صحیحی که هدفگذاری شده است حرکت کنیم.

فرماندار ساوه با بیان اینکه در جریان سفر اخیر معاون پارلمانی جهاددانشگاهی به شهرستان ساوه قرار شد یک برنامه عملیاتی شامل رئوس برنامه‌ها و اهداف عملیاتی در یک بازه زمانی مشخص ارائه شود، خواستار تسریع در ارائه این برنامه عملیاتی برای تقویت و توسعه فعالیت های این نهاد در این شهرستان شد.

وی بر تسریع در ساخت فضای فیزیکی برای احداث ساختمان اداری جهاددانشگاهی ساوه با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین تاکید کرد و خواستار توجه این نهاد به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های شهرستان ویژه ساوه به عنوان دومین شهرستان استان مرکزی شد و بر لزوم ارائه برنامه زمان‌بندی از سوی جهاددانشگاهی استان مرکزی برای تقویت و توسعه فعالیت‌های این نهاد در ساوه تاکید و اظهار کرد: راه‌اندازی شعبه دوم مرکز تخصصی درمان ناباروری در شهرستان ساوه با توجه به ظرفیت بالای این منطقه ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه باید به گونه‌ای عمل کرد که مردم قضاوت خوبی از عملکردها داشته باشند، افزود: توزیع متوازن و عادلانه امکانات در شهرهای مختلف بویژه ساوه ضروری است و جهاد دانشگاهی باید برای هر شهرستانی با توجه به ظرفیت و توانمندی آن خطه نظیر گل و سنگ در محلات، انار در ساوه، لوبیا در خمین و ... برنامه عملیاتی ارائه و اجرایی کند.

فرماندار ساوه گسترش فعالیت‌های پژوهشی جهادانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: فعالیت در حوزه پژوهش‌های سفارش محور منجر به تجاری سازی و خلق ثروت می‌شود و این رویه در جهاددانشگاهی با قوت دنبال می شود و نیازمند توسعه است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group