يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: از مجموع ۶۵۴ پروژه ای که از ابتدای سال جاری هدفگذاری شده بود، همزمان با هفته بسیج ۱۸۱ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح استان مرکزی با تلاش سپاه، بسیج سازندگی و همکاری دستگاه های اجرایی به بهره‌برداری می رسد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی امروز سه شنبه چهارم آذرماه در آئین افتتاح چهار واحد مسکونی ویژه محرومین در روستای نورعلی‌بیک از توابع بخش مرکزی ساوه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد پروژه،‌ ۱۰۲ مورد واحد مسکونی محرومان است که چهار مورد آن سهم شهرستان ساوه است.

وی به افتتاح ۱۰ مرکز فرهنگی از قبیل مسجد و حسینیه اشاره کرد و افزود: مابقی طرح آبرسانی است که شامل لایروبی قنوات، احداث کانال‌های آبیاری، ‌ استخر و تامین آب آشامیدنی و کشاورزی است.

سردار کریمی در ادامه به فعالیت قرارگاه سلامت برای مبارزه به کرونا در استان اشاره کرد و افزود: مشارکت مردم به صورت محله محور حلقه مفقوده قطع زنجیره کروناست. قرارگاه سلامت با محوریت مساجد و به فرماندهی امام جماعت مسجد با همراهی بسیج، آحاد مختلف مردم و کار تخصصی حوزه سلامت فعالیت خود را در راستای پیشگیری، آموزش، حمایت و درمان انجام خواهد داد.

وی بیان کرد: در اجرای این طرح قرار است کیت‌های آزمایشگاهی در اختیار قرارگاه قرار گیرد تا در کمترین زمان ممکن جواب آزمایشات داده شود تا فاصله ای بین مثبت شدن و آغاز قرنطینه ایجاد نشود و فرد مبتلا بلافاصله قرنطینه و درمان شود.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه تمامی برنامه های بسیج و حتی رزمایش ها به صورت محله محور و با محوریت مساجد انجام می شود، گفت: توزیع بسته های معیشتی و مبارزه با کرونا با راه اندازی قرارگاه سلامت به صورت محله ای انجام شد تا فعالیت ها هدفمند شود و بتوان ضمن توانمندسازی مردم حلقه های مفقوده پوشش داده شود.

وی بیان کرد: شاید این بیماری ادامه‌دار باشد و باید به گونه ای رفتار کرد و آموزش های لازم را ارائه داد تا مردم بتوانند در کنار این بیماری به زندگی روزمره خود ادامه دهند. ارائه خدمات در محلات و آموزش مردم برای توانمندسازی جامعه و افزایش تاب آوری مهمترین هدفی است که این قرارگاه دنبال می کند.

سردار کریمی افزود: در هر شهری از استان یک قرارگاه مرکزی تشکیل می شود و برای هر ۲۵ هزار نفر جمعیت یک قرارگاه محله محور با محوریت مساجد تعریف و فعالیت خواهند کرد.

همزمان با هفته بسیج یک هزار بسته معیشتی در قالب کمک مومنانه بین محرومین  ساوه توزیع و با افتتاح چهار منزل مسکونی ویژه محرومین کلنگ احداث یک باب مسجد در منطقه عباس آباد ساوه بر زمین زده شد.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه در این آئین به خبرنگاران گفت: بسته‌های معیشتی شامل اقلامی چون برنج، رب گوجه، ماکارونی، مواد ضدعفونی و شوینده‌های بهداشتی است که ارزش هر بسته به طور میانگین حدود ۳۰۰ هزار تومان است.

سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی افزود: این بسته‌ها در بین خانوارهای نیازمند تحت پوشش نهادهای حمایتی از قبیل بهزیستی و کمیته امداد و آسیب دیدگان از کرونا توزیع می‌شود.

وی در خصوص افتتاح چهار واحد مسکونی ویژه محرومان گفت: این منازل با هدف خانه دار شدن خانواده‌های محروم و با مشارکت سپاه، ‌بسیج و سایر دستگاهها احداث و به بهره‌برداری رسید. روند ساخت مسکن محرومان در برنامه‌های بسیج سازندگی است و ادامه دار خواهد بود.

فرمانده سپاه ساوه به آغاز عملیات احداث یک باب مسجد در منطقه حاشیه‌ای عباس آباد ساوه اشاره کرد و گفت:‌ برای ساخت این پروژه اعتبار اولیه ۲۵۰ میلیون تومانی پیش بینی شده است و قرار است در دو طبقه و در مساحت ۷۴۰ مترمربعی با مشارکت دستگاه های اجرایی احداث شود و امیدواریم تا پایان امسال طبقه نخست این مسجد احداث شود.

به گفته سرهنگ دستجانی در پنجمین روز از هفته بسیج تعداد چهار سری جهیزیه بین زوج‌های جوان تحت پوشش نهادهای حمایتی شهرستان ساوه اهدا شد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: فرهنگ بسیجی بن بست شکن است و تنها راه برون رفت از مشکلات ترویج فرهنگ بسیجی است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی امروز سه شنبه چهارم آذرماه در آئین آغاز فعالیت قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت محله محور واقع در مسجد محمدرسول الله(ص) شهرک فجر ساوه اظهار کرد:  دایره خدمات بسیج منحصر به فعالیت پایگاهی نیست بلکه بسیج در احیا و ترویج مکتب اسلام ناب محمدی (ص) در همه صحنه‌ها حضور داشته و به عنوان یک نیروی مردمی در ابعاد مختلف نقش آفرینی می‌کند.

وی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت محله‌های هر شهرستان برای نبرد با کرونا مهمترین هدف اجرای این طرح است.

وی در بیان جزئیات اجرای این طرح گفت: بسیج ملی و محله‌ای با استفاده از آموزش فنی و تخصصی توسط حوزه سلامت و اجرای آن توسط پایگاه های مقاومت با محوریت مساجد برای قطع سرایت ویروس کرونا در این طرح پیش بینی شده است.

سردار کریمی افزود: در اجرای قرنطینه خانگی برخی زیرساخت‌ها نظیر تأمین نیازهای معیشتی، رسیدگی به شرایط بیماران و مبتلایان، خرید مایحتاج برای سالمندان و بیماران و رصد ترخیص شدگان از بیمارستان و نقاهتگاه ها باید دیده شود که قرارگاه سلامت محله‌محور بدنبال اجرایی شدن آن است.

وی همچنین به توزیع بسته‌های معیشتی در قالب کمک مومنانه به صورت هدفمند اشاره کرد و افزود: این کار مقدس از طریق مساجد به عنوان سنگرهای انقلاب انجام می‌شود. فعالیت‌ در مسجد در واقع بازخوانی نقش مساجد در دوران دفاع مقدس است که حتی اعزام نیرو و پشتیبانی هم از مسجد انجام می‌شد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با تاکید بر اینکه مسجد باید خاستگاه فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و حوزه درمانی شود، تصریح کرد: مسجد در ایام کرونایی نباید تعطیل شود بلکه باید از تجمعات در مساجد پرهیز کرد و باید مطالبات مردم در زمان بحران نظیر کرونا در مساجد بررسی و تصمیم گیری شود.

وی با تاکید بر اینکه افزون بر 11 میلیون بسته معیشتی در قالب طرح کمک مومنانه در سراسر کشور توزیع شده است، افزود: سهم استان مرکزی از این طرح تاکنون بالغ بر 200 هزار بسته معیشتی بوده است.

سردار کریمی تاکید کرد: اخلاص، نیت و تقوا در عمل، شرط قبولی کار برای رضای خداست و کمک مومنانه مصداق عمل صالح است و خدا هم گره گشایی خواهد کرد.

در ادامه فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز به فعالیت بسیج تحت عنوان قرارگاه سردار شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: هم اکنون 25 قرارگاه محله‌ای در ساوه تشکیل شده است که با هدف ارتقای سلامت مردم با محوریت مساجد فعالیت می کنند.

سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی با تاکید بر اینکه بسیج در کنار دانشکده علوم پزشکی با هم افزایی در قرارگاه جهاد، سلامت و بهداشت تلاش خواهد کرد تا شهرستان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شود، تصریح کرد: در این طرح امامان جماعت، فرماندهان قرارگاه محله‌ها هستند و پایگاه‌های مقاومت به عنوان معاون اجرایی و عملیات پایگاه در کنار دانشکده علوم پزشکی و حوزه سلامت که کار فنی و تخصصی انجام می‌دهند فعالیت خواهند کرد.

وی رویکرد حمایتی این طرح را شامل اهدای بسته‌های معیشتی، انجام امور مراقبتی با هدف خدمت رسانی به افرادی که کرونایی شدند و نیز غربالگری و نظارتی دانست و افزود: مشارکت افراد دلسوز و توانمند برای ضدعفونی محلات، اهدای بسته‌های معیشتی، قرنطینه محلات و رسیدگی به حال مبتلایان با نظارت دقیق و هماهنگ تنها راه شکست کروناویروس است.

سرهنگ دستجانی با تاکید بر اینکه مساجد به عنوان سنگر اول مبارزه با کرونا باید کارکردهای فرهنگی و اعتقادی خود را حفظ کنند، تصریح کرد: بسیج لشگر انقلاب و کلید طلایی حل مشکلات کشور است و دستان بسیج یار و یاور مدافعان سلامت برای از بین بردن و ریشه کن شدن ویروس کروناست تا بار دیگر منشاء اثر باشد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group