يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

مدیر کل دفتر اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی گفت: شیوع کروناویروس در اردوگاه پناهندگان افغانی ساوه مدیریت شده است.

محمود حسنی امروز یکشنبه ۱۶ شهریورماه در جریان بازدید استاندار مرکزی از اردوگاه افاغنه واقع در مهمانشهر شهید ناصری ساوه با اشاره به شکل گیری ۱۵ مهمانشهر پذیرای اتباع خارجه در کشور  اظهار کرد: افزون از ۵۰۳۳ نفر در قالب ۱۰۶۸ خانوار در اردوگاه افاغنه واقع در مهمانشهر شهید ناصری ساوه سکونت دارند که ۴۳۱۳ نفر آنان را اهل تسنن تشکیل می دهند.

وی بیان کرد: سه مدرسه با ۹۷۱ دانش‌آموز و ۴۰ نفر معلم به همراه یک بهداشت سرا تحت نظر دانشکده علوم پزشکی ساوه به افاغنه ساکن در این اردوگاه خدمات می دهند.

مدیر کل دفتر اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی به اهتمام جدی تمامی دستگاههای اجرایی و شورای تامین در راستای قرنطینه و مدیریت کرونا اشاره کرد و افزود: دو نقاهتگاه بیماران کرونایی با ظرفیت بستری ۱۰۰ نفر راه‌اندازی و با توزیع غذای گرم و میان وعده زمینه تسریع در بهبودی بیماران فراهم شده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۴ زن و ۱۴ مرد مبتلا به کرونا در نقاهتگاه اردوگاه تحت مراقبت هستند، افزود: از ۱۵۲۰ تست کرونای بعمل آمده تست ۳۳۲ نفر مثبت شناخته شده و در حال حاضر تنها سه نفر در بیمارستان بستری هستند و مابقی در قرنطینه خانگی بسر می برند.

وی از کمیساریای عالی سازمان ملل خواست یک دستگاه تست کرونا به این اردوگاه اختصاص یابد تا نیازی به ارسال به تهران نباشد. توزیع یک ماه یارانه اضافه، صد هزار عدد ماسک و اقلام غذایی از دیگر خدمات به افاغنه در اردوگاه بوده است.

حسنی افزود: تخفیف ۷۰ درصدی عوارض به علت کرونا، نامگذاری کوچه‌ها و خیابان‌ها، احداث منزل مسکونی جدید، تجهیز و احداث کتابخانه، احداث پارک و توسعه مشاغل خانگی و صنایع دستی از دیگر اقدامات بوده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه و مراقبت های لازم طغیان کرونا در اردوگاه پناهندگان افغانی با همدلی بین بخشی کنترل و مدیریت شد.

دکتر مهدی مصری افزود: هم اکنون براساس پروتکل های بهداشتی ادامه روند کنترل بیماری کرونا از طریق غربالگری مدیریت می شود اما برای این کار نیازمند حمایت مالی و پشتیبانی از سوی کمیسیاری عالی سازمان ملل و وزارت کشور هستیم.

استاندار استان مرکزی خواستار حمایت مالی کمیساریای عالی سازمان ملل برای تامین نیازهای بهداشتی و درمانی پناهندگان افغانی ساکن در اردوگاه افاغنه مهمانشهر شهید ناصری ساوه شد.

سیدعلی آقازاده امروز یکشنبه ۱۶ شهریورماه در جریان بازدید از اردوگاه افاغنه واقع در مهمانشهر شهید ناصری ساوه اظهار کرد: وضعیت اردوگاه با حساسیت خاصی دنبال می‌شود و شرایط اردوگاه بدلیل ابتلای برخی از افراد به بیماری کووید ۱۹ بطور روزانه و مستمر رصد می‌شود.

وی با اشاره به هزینه‌های بالای نگهداری اتباع خارجه در این اردوگاه اظهار کرد: به جهت کنترل شیوع بیماری کروناویروس، درآمدزایی و اشتغال برای افاغنه بدنبال اعمال محدودیت‌های ورود و خروج به اردوگاه، دشوار شده است.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه بنا بر اعلام دانشکده علوم پزشکی ساوه ماهانه بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان هزینه برای پیشگیری و درمان مبتلایان به کرونا در این اردوگاه مورد نیاز است، افزود: حمایت مالی کمیساریای عالی سازمان ملل برای مبتلایانی که در محل سکونت خود قرنطینه بوده و یا در نقاهتگاه بستری هستند ضرورت دارد.

وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت خاکریز اول مقابله با بیماری کروناست، تصریح کرد: کمک های وزارت بهداشت و جمهوری اسلامی ایران برای تامین نیازهای بهداشتی و اقلام درمانی مبتلایان به کرونا در این اردوگاه سقفی دارد و این مجموعه باید از طریق نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل مورد حمایت مالی قرار گیرد.

آقازاده تاکید کرد: هزینه‌های مختلف بهداشتی و درمانی باید از سوی اداره کل اتباع استانداری آنالیز و جمع بندی شود تا از طریق نماینده کمیساریای عالی سازمان پیگیری و مشکلات موجود نیز با حساسیت بیشتر دنبال شود.

وی تصریح کرد: این اردوگاه با بیش از پنج هزار نفر سکنه بنا بر اعلام نظر  کمیساریای سازمان ملل بهترین اردوگاه کشور و خاورمیانه است و در مبارزه با کرونا در این اردوگاه همه دستگاه های اجرایی  بسیج شدند.

استاندار مرکزی در پایان سفر نیم روزه خود به شهرستان ساوه که به جهت افتتاح پروژه های هفته دولت انجام شده بود در جمع خبرنگاران گفت: در هفته دولت، ۱۱۶ طرح اقتصادی، عمرانی، صنعتی و مدیریت شهری با ایجاد شغل برای ۲۰۵۸ نفر در شهرستان ساوه کلنگ‌زنی شد یا به بهره برداری‌رسید که ارزش مالی آنها بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان عنوان شده است.

وی بیان کرد: ساوه از شهرهای فعال اقتصادی استان مرکزی است و در ایجاد فرصت‌های شغلی قابل توجه نقش بسزایی دارد و در هفته دولت نیز طرح‌های بسیار تاثیرگذاری در این شهرستان بهره ‌برداری و کلنگ زنی شد.

آقازاده احداث استخر ویژه بانوان در پارک ویژه بانوان، افتتاح شرکت تولید ماسک و پک‌های اتاق عمل و مواد ضدعفونی کننده، احداث استخر مربوط به کودکان استثنایی و دارای مشکلات حرکتی و جسمی را از جمله طرح های بسیار موثر اقتصادی در این شهرستان دانست و افزود: یکی از اقدامات ارزشمند دانشکده علوم پزشکی ساوه در بیمارستان شهید مدرس رونمایی از ۱۸ تخت ویژه ICU برای بیماران کرونایی است.

وی افزود: بکارگیری و بهره‌برداری از این تخت ها در ۳۰ سال اخیر بی سابقه بود اما با تلاش دانشکده و اعتبارات وزارت بهداشت با اعتبار افزون بر ۶۰ میلیارد ریالی احداث و در کمتر از ۴۰ روز تجهیز شد.

وی تصریح کرد: با آغاز عملیات اجرایی بیمارستان دولتی در حال احداث ساوه، سرانه تخت بیمارستانی و شاخص درمانی این شهرستان با افزایش ۲۵۰ تخت توسعه خواهد یافت.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group