رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ساوه گفت: در سال گذشته یک هزار و ۶۸۷ نیروی کار در واحدهای تولیدی این شهرستان مشغول به فعالیت شدند.
«حسن حق پرست» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن تبریک روز جهانی کارگر به جامعه کارگری شهرستان ساوه، اظهار داشت: این تعداد اشتغال از مجموع افرادی است که سال گذشته در پنج مرکز کاریابی برای یافتن شغل نام نویسی کرده بودند.
وی افزود: طبق گزارشی که تا ظهر امروز (پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت) از سامانه بیمه بیکاری شهرستان ساوه استخراج کردیم، در مجموع یک هزار و ۴۰۰ نفر برای بهره مندی از مزایای این بیمه ثبت نام کرده اند.
به گفته حق پرست، این تعداد افرادی که در سامانه بیمه بیکاری شهرستان نام نویسی نمودند، به این معنا نیست که همه آنها اکنون بیکار و یا دچار تعدیل و اخراج شده اند بلکه شمار زیادی از آنها، کارگرانی هستند که از سوی کارفرمایان شرکت های تولیدی برای دریافت بیمه بیکاری کرونا نام نویسی شده اند اما همچنان در حال فعالیت می باشند.
حق پرست افزود: بسیاری از کارگرانی که برای دریافت بیمه بیکاری کرونا در سامانه ثبت نام شده اند، همچنان در محل کار خود مشغول فعالیتند ولی وجود نام آنها در سامانه بیمه بیکاری شهرستان شاید این برداشت اشتباه را ایجاد کند که این کارگران نیز از نیروهای بیکار یا تعدیل شده هستند در حالیکه اینگونه نیست.
رئیس اداره کار شهرستان ساوه افزود: به عنوان ۵۵۰ کارگر شاغل در ۲ شرکت تولیدی شهرستان ساوه برای بهره مندی از مزایای بیمه بیکاری کرونا در سامانه نام نویسی کرده اند اما همچنین در محل کار خود حاضر و روند تولید نیز ادامه دارد.
وی با اشاره به بازدید صبح امروز فرماندار، منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان از ۲ کارخانه تولیدی به مناسبت روز جهانی کارگر، اظهار داشت: در گفت و گویی که با کارگران و کارفرمایان این کارخانه ها داشتیم اعلام شد که با توجه به وضعیت شیوع کرونا، علاوه بر پرداخت حقوق و مزایای قانونی به کارگران، کمک نقدی به مبلغ ۲ میلیون ریال و تامین و ارزاق غیرنقدی ویژه شب عید به آنها انجام شده است و یکی از کارفرمایان نیز اعلام کرد که مرحله دوم کمک های غیرنقدی را در روزهای آینده انجام خواهد داد.
وی گفت: با تلاش مسئولان و نظر مساعد کارفرمایان، تاکنون ۱۸۵ کارگر که در ماههای گذشته به دلیل بروز مشکلاتی از ۲ شرکت تولیدی اخراج یا تعدیل شده بودند، مجددا به کار خود بازگشتند و از شمول نیروهای بیکار خارج شدند.
شهرستان ساوه از قطب های صنعتی کشور به شمار می آید که حدود ۳۵ هزار کارگر در واحدهای صنعتی و تولیدی آن به خصوص در بزرگترین شهر صنعتی ایران (کاوه) مشغول به فعالیت هستند.