همزمان با ماه مبارک رمضان مرحله سوم توزیع بستههای معیشتی کمک مومنانه در شهرستان ساوه آغاز شد.
امام جمعه ساوه در این آئین گفت: این طرح یکی از افتخارات نظام اسلامی و برگرفته از آموزههای دینی است چرا که همزمان با عبادت، توجه به مردم و انفاق یک اصل مهم است.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی با تاکید بر اینکه مقام ابرار یک مقام رفیع است، افزود: لازمه رسیدن به مقام ابرار انفاق از مال و دارایی است و سیر کردن شکم گرسنه و فقرا اجر بالای معنوی دارد.
وی توجه به نیازهای مردم را متاثر از جامعیت دین اسلام دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب از ظرفیت دینی و مردمی استفاده کرد و این کار خیرخواهانه را تبدیل به یک رزمایش بزرگ همدلی و کمک مومنانه کرد که از برکات آن تمامی فقرا و مستمندان بهرهبرداری میکنند.
امام جمعه ساوه ایجاد یک همدلی در سراسر کشور را از برکات این رزمایش دانست و افزود: شناسایی نیازمندان و کمک مومنانه با محوریت مساجد و ائمه جماعات صورت می گیرد تا وجهه مردمی بودن این رزمایش محفوظ بماند.
وی بیان کرد: با همدلی و هم افزایی می توانیم مشکلات پساکرونا را نیز برطرف و از این آزمون الهی سربلند عبور کنیم.
منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: رزمایش همدلی و کمک مومنانه مصداق تعاونوا علی البر والتقوی به شمار می رود که با مشارکت مردم در سراسر کشور متجلی شد.
حجت الاسلام محمد سبزی افزود: خوشحالی برادر دینی به معنای خوشحالی خداوند متعال است و کمک مومنانه اقدامی ارزشمند برای خوشحالی نیازمندان و محرومان است.
فرماندار ساوه نیز گفت: مرحله سوم توزیع بستههای معیشتی در قالب رزمایش همدلی کمک مومنانه به تعداد سه هزار بسته به ارزش ریالی به طور میانگین ۳۰۰ هزار تومان آغاز شد و ارزش برخی بستههای معیشتی شامل برنج، روغن، حبوبات، گوشت، مرغ، و سایر اقلام ضروری و معیشتی نیازمندان تا سقف ۵۰۰ هزار تومان نیز میرسد.
علی میرزایی به همدلی و هم افزایی بین دستگاههای اجرایی، خیرین و سمنها اشاره کرد و افزود: بستههای معیشتی با تشکیل بانک اطلاعاتی متشکل از محرومان و اقشار آسیب دیده از بیماری کرونا بین جامعه هدف توزیع میشود.
وی بیان کرد: از ابتدای اجرای رزمایش همدلی کمک مومنانه تاکنون ۱۵ هزار بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع شده است و این طرح همچنان ادامه دارد.
فرماندار ساوه افزود: تشکیل قرارگاه کمک مومنانه اقدامی ارزشمند در عمل به منویات رهبری به منظور کمک رسانی به نیازمندان و افراد آسیب پذیر جامعه است که در مواقع ضرورت نقش و جایگاه این قرارگاه بیشتر احساس میشود.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: سپاه به عنوان دبیر قرارگاه کمک مومنانه امام حسن مجتبی (ع) مکلف به جمع آوری اطلاعات و تشکیل بانک اطلاعاتی با همکاری نهادهای حمایتی و موسسات خیریه شد.
سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی افزود: براساس بانک اطلاعاتی تشکیل شده محرمانه توزیع بستههای معیشتی آغاز و از موازی کاری و توزیع چندگانه جلوگیری میشود.
وی از شناسایی ۲۰ هزار خانواده از اقشار مختلف نظیر ایتام، فقرا، محرومین، افراد آسیب دیده از کرونا شامل کارگران فصلی و افراد فاقد شغل و بی سرپرست خبر داد و افزود: با کمک مردم تا پایان ماه مبارک رمضان ۲۰ هزار عدد بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع خواهد شد.