يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در ساوه و زرندیه تاکنون ۲۰۹ نفر بهبود یافته‌اند که نزدیک به ۷۰ درصد کل بیماران را تشکیل می‌دهد و نشانگر مراقبت خوب و شرایط استاندارد مهیا شده برای درمان بیماران است.

دکتر مهدی مصری امروز سه شنبه ۲۰ اسفندماه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به رشد آمار مبتلایان به کرونا در ساوه و زرندیه، اظهار کرد: با توجه به رفتار ناشناخته ویروس کرونا پیش‌بینی می‌شود همچنان شاهد پیک شیوع این بیماری ظرف دو یا سه هفته آینده باشیم.

وی طولانی شدن رفتار ویروس کرونا را موجب تشدید بحران در جامعه دانست و تصریح کرد: با وجود هشدارهای دانشکده علوم پزشکی ساوه اما مردم آن طور که باید و شاید این ویروس را جدی نگرفته‌اند و طبق شرایط اپیدمی رفتار این ویروس پیش بینی می‌شود یک پیک طولانی در شیوع بیماری کووید ۱۹ را شاهد باشیم.

سرپرست علوم پزشکی ساوه یکی از مراکز آلودگی و شیوع بیماری را بیمارستان‌ها بیان کرد و افزود: یکی از اقداماتی که در راستای پیشگیری از شیوع کووید ۱۹ صورت گرفته است کاهش بار مراکز درمانی شهید مدرس و شهید چمران ساوه است و انتظار ما از مردم این است که به بیمارستانهایی که برای درمان بیماران کرونایی تجهیز شده است مراجعه نداشته باشند.

وی غربالگری بیماران و انتقال آنان به یک مرکز نگهداری و نقاهتگاه را از دیگر اقدامات برای مدیریت مراجعه کنندگان و بهبودیافتگان بیان کرد و افزود: یک مرکز نقاهتگاهی در حال تجهیز است و ظرف چند روز آینده فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

دکتر مصری افزود: نقاهتگاه اولیه با تجهیز ۷۰ تخت بستری آماده سازی می شود و در صورت نیاز تا ۱۵۰ تخت بستری برای ادامه دوره نقاهت بهبودیافتگان نسبی افزایش خواهد یافت تا از شیوع بیشتر بیماری و انتقال آلودگی به دیگران پیشگیری کرده و از بار مراجعات و بستری شدگان در بیمارستان‌ها نیز کاسته شود.

وی از پیش بینی افزایش ۶۰ تخت بستری دیگر در بیمارستان شهید مدرس ساوه در صورت احتمال افزایش مراجعین خبر داد و افزود: همچنین بخش های ویژه و اورژانس بیمارستان نیز با ظرفیت بیشتری تجهیز خواهد شد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه مهمترین نگرانی متولیان حوزه سلامت را بی توجهی بخشی از جامعه نسبت به تردد در سطح شهر و خروج از منزل دانست و افزود: باید سازوکار مناسبی برای جلوگیری از تجمعات مردمی اتخاذ شود.

وی به تامین اقلام بهداشتی شهروندان نیز اشاره کرد و افزود: با انتخاب ۶ داروخانه در سطح شهر و الزام آنان به فعالیت شبانه روزی، به میزان لازم ژل ضدعفونی، الکل و ماسک به عنوان کالاهای بهداشتی برای کنترل بیماری در اختیار این داروخانه‌ها قرار گرفته و در بین مردم توزیع خواهد شد.

دکتر مصری بر حفاظت فردی کادر درمانی، پرستاری و امدادگران نیز تاکید کرد و افزود: کادر درمانی در خط مقدم مقابله با این بیماری هستند و اقلام بهداشتی مورد نیاز به اندازه کافی در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group