رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از خرید 30 هزار عدد ماسک به همت خیرین نیک اندیش حوزه سلامت خبر داد.
دکتر عباس نیکروش امروز 13 اسفندماه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم دسترسی عموم مردم به تجهیزات پزشکی از جمله ماسک، پیرو جلسه یازدهم اسفندماه سال جاری در بخشداری، با همکاری مجمع خیرین سلامت استان، نماینده تامالاختیار فرماندار در ستاد کرونا و بخشدار بخش مرکزی، خرید و توزیع ماسک با تامین منابع مالی از سوی خیرین در دستور کار قرار گرفت.
وی به مشارکت 300 میلیون ریالی خیرین در حوزه خرید ماسک اشاره کرد و افزود: با تامین این مبلغ تعداد 30 هزار ماسک به همت موسسه امام حسن مجتبی(ع)، اداره اوقاف و امور خیریه، شرکت پروفیل صفا و یکی از خیرین، خریداری شد.
دکتر نیک روش افزود: ماسکها در چندین مرحله و در هر مرحله پنج هزار عدد در بین شهروندان توزیع خواهد شد که تاکنون در دو مرحله به گروههای آسیبپذیر از جمله گروههای در معرض خطر بیمارستان شهید مدرس، موسسه سرطانیها، بنیاد شهید برای جانبازان، مرکز نگهداری از معلولین بانو سمیه و همچنین مشاغلی که با عموم مردم در تماس هستند از قبیل نانواییها و پرسنل بهداشت و درمان توزیع شده است.
رئیس مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و 17 شهریور ساوه نیز با تاکید بر اینکه خدمات رسانی بیمارستانی به بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا طبق روال گذشته ادامه دارد، از در نظر گرفتن بخش تفکیکی ارائه خدمات اختصاصی به بیماران تنفسی و مشکوک کرونا در بیمارستان شهید مدرس خبر داد.
دکتر الهام فرهادی افزود: دو بخش اورژانس اصلی و طبقه فوقانی اورژانس بیمارستان شهید مدرس که به صورت کامل از سایر قسمتهای بیمارستان جداست و دارای ورودی و خروجی مجزاست به بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا اختصاص یافته است.
وی خاطر نشان کرد: خدمات رسانی به سایر بیماران، مصدومان ترومایی و زنان باردار طبق روال گذشته ادامه دارد و در اورژانس قدیم بیمارستان، پذیرش بیماران انجام میشود.
رئیس بیمارستان شهید مدرس ساوه با اشاره به اختصاص 80 تخت به بیماران مبتلا به کرونا و مشکوک تصریح کرد: بیمارستان از نظر کادر تخصصی ارائه خدمات به بیماران مشکوک به کرونا و تنفسی مشکلی ندارد و فوق تخصص ریه، متخصص عفونی، متخصص داخلی و متخصص قلب در این بخش با تمام قوا به بیماران خدمترسانی میکنند.
وی افزود: کادر درمانی یاد شده به طور شبانه روزی در بخشهای مختلف بیمارستان از جمله رادیولوژی، تصویربرداری، سی تی اسکن و آزمایشگاه به بیماران خدمات ارائه میدهند و پرستاران در خط مقدم خدمت رسانی به بیماران به صورت داوطلبانه و در قالب شیفتهای موظفی در حال فعالیت هستند.