سومین جشنواره استانی فیلم کوتاه 120 ثانیه صبا با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگی انجمن سینمای جوان شهرستان ساوه با حضور مسئولان و هنرمندان ساوجی به منظور صیانت از حقوق شهروندی و کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این آئین گفت: در دنیا به هنر فیلمسازی به عنوان یک صنعت توجه میشود و سینما پدیدههای بسیار جذاب و تاثیرگذاری دارد که از خصوصیات بارز سینماست و آن را مورد توجه قرار داده است.
محمدرضا منصوری افزود: سینما یک پدیده چند وجهی و چند بعدی است که از فرهنگ بشری تاثیر گرفته و بر فرهنگهای بشری تاثیر میگذارد و از قابلیتهای موجود و هنرهای مختلف استفاده و به لحاظ هنری دارای زیباییشناسی منحصر به فرد خود است.
نماینده ساوه و زرندیه تصریح کرد: سینما به عنوان یک مبداء هنری و عنصر فرهنگی و به سبب تاثیرگذاری آن دارای اهمیت است و وقتی که از فرهنگ یا فرهنگ عمومی بحث میکنیم نمیتوان از نقش رسانههای همگانی مانند سینما و فیلم غفلت کرد زیرا این وسایل نقش و تاثیر بسزایی در فرهنگسازی دارند.
به گزارش ایسنا؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: این جشنواره با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی با استفاده از ابزار هنر برگزار میشود که فراخوان آن در آبان ماه 97 به کلیه شهرستانهای استان مرکزی ارسال شد و در نهایت تعداد 46 اثر توسط دبیرخانه جشنواره دریافت شد که پس از داوری 25 اثر به بخش مسابقه راه یافت.
حسین محمودیفر بیان کرد: در جهان امروز وسایل ارتباط جمعی مانند روزنامه، رادیو، تلویزیون، سینما و اینترنت با انتقال اطلاعات شکلدهی و مبادله افکار عمومی در توسعه و تغییر فرهنگ و تمدن بشری نقش بزرگی را ایفا میکند.
وی افزود: هنر میتواند به زندگی عمق و غنا ببخشد و حضور ما را در این جهان موجه سازد. لذت هنری حسی است که با لذت ناشی از تفریح و ثروتاندوزی فرق میکند، لذت هنری لذتی است که حس بیهودگی را در پی ندارد و تجربه هنری به معنای لمس جهان هستی را با تمام وجود است.
محمودیفر تصریح کرد : هنر یک موهبت الهی در اختیار هنرمندان است و هنرمند برای این که با جامعه در ارتباط باشد آن را به عنوان بهترین وسیله ارتباط معنوی بین خودش و جامعه قرار میدهد.
به گزارش ایسنا، نتایج سومین جشنواره فیلم کوتاه 120 ثانیه را به شرح ذیل است:
هیات داوران در بخش داستانی رتبه دوم را به فیلم تیتراژ به کارگردانی سیناخان بابایی از شهرستان اراک اختصاص داد ، رتبه سوم به صورت مشترک به فیلمهای آب نبات به کارگردانی محمد بیگلرتبار از شهرستان ساوه ، اسکیس به کارگردانی محمد مهدی امیری از شهرستان ساوه اختصاص یافت و از نظر هیات داوران هیچ فیلمی در این بخش شایستگی کسب رتبه اول را نداشت.
در این بخش از سه اثر تنها در خانه به کارگردانی عرفان خردمند به خاطر نگاه ویژه به ژانر فیلم کوتاه از شهرستان ساوه ، فیلم جبر جغرافیایی به کارگردانی وحید مالمیر به دلیل نگاه درست به مقوله اجتماعی از شهرستان ساوه و فیلم پرواز کاغذی به کارگردانی میلاد سعیدی به سبب پرداخت بصری خوب از شهرستان ساوه تقدیر کرد.
در بخش مستند نیز داوران هیچ فیلمی را شایسته کسب رتبه اول نداستند، رتبه دوم به فیلم فریاد شانه ها به کارگردانی فاضل پرورش از شهرستان ساوه اختصاص یافت و به دلیل کمبود آثار در این بخش رتبه سوم اعلام نشد.
در بخش انیمیشین (پویا نمایی) هیات داوران سه اثر فیلم قسمت به کارگردانی حسن ساروقی از شهرستان اراک، فیلم پرتگاه به کارگردانی محمد مرادی و فیلم سکوت تلخ به کارگردانی الهام نجاتی از شهرستان ساوه را تقدیر کردند.