نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی الگویی مناسب برای مراکز علمی و مجموعه ای خوشنام در اجرای نقشه جامع علمی کشور است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در جریان دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در ساوه اظهار کرد: تصمیمات کارشناسی که منجر به انجام اقدامات ارزشمند این نهاد انقلابی در حوزه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی می شود زمینه ساز توسعه علمی کشور در تمامی ابعاد شده است.
وی به برخورداری این نهاد عظیم علمی کشور از نیروی انسانی اصیل و توانمند اشاره کرد و گفت: فعالیت ارزشمند جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهشی آثار و برکات فراوانی را در کشور از خود بر جای گذاشته است به گونه ای که بخشی اعظمی از نیاز پژوهشی کشور به حوزه های مختلف توسط نیروی انسانی متخصص و توانمند این مجموعه برطرف می شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت در ادامه بر لزوم تقویت بنیه های علمی و ظرفیت های تحقیقاتی و پژوهشی کشور برای تولید ثروت با بهره مندی از پتانسیل عظیم جهاددانشگاهی در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.
وی به خدمات موثر جهاددانشگاهی استان مرکزی در حوزه های گوناگون اشاره کرد و خواستار ارائه خدمات این نهاد در تمامی نقاط استان مرکزی بویژه شهرستان های ساوه و زرندیه شد.
منصوری فعالیت جهاددانشگاهی در حوزه آموزش عالی، مراکز تخصصی کوتاه مدت، مرکز ناباروری، کلینیک سلامت، بانک خون بندناف و مرکز افکار سنجی و نیز خبرگزاری ایسنا و ایکنا را مورد تحسین قرار داد و خواستار عدالت نسبی در توزیع امکانات این نهاد در تمامی شهرهای استان شد.
وی در ادامه گفت: مردم استان مرکزی باید از تمامی خدمات و ظرفیت های جهاددانشگاهی به طور عادلانه و یکسان بهره مند شوند تا خدمت رسانی به معنای واقعی محقق شود.
به گزارش ایسنا، در این دیدار سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی به ارائه گزارشی از فعالیت های این نهاد در سطح استان پرداخت.
مسعود شهرجردی به فعالیت مرکز افکار سنجی (ایسپا) در جهاد دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: نظرسنجی های مرکز افکار سنجی در حوزه های گوناگون با کمترین درصد خطا انجام گرفته و در اختیار مجموعه های تصمیم گیری کشور قرار می گیرد و این مرکز به عنوان بازوی تصمیم گیری در جامعه به پشتوانه نظر سنجی هاست.
وی در ادامه از اخذ گواهینامه ماده 4 قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد توسط جهاد دانشگاهی استان مرکزی خبر داد و افزود: براین اساس کار مطالعات پژوهشی در خصوص بافت فرسوده شهر ساوه توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز خواهد شد.
شهرجردی گفت: مجموعه جهاددانشگاهی آماده ارائه خدمات متوازن خود در تمامی نقاط استان مرکزی است و در تحقق ماموریت های این نهاد نیازمند مشارکت بین بخشی و تعامل همه دستگاههای اجرایی است.