معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با دعوت از شرکت های دانش بنیانی که وابسته به مجموعههای دانشگاهی نیستند برای فعالیت در مرکز رشد و فناور دانشگاه آزاد ساوه گفت: مجموعه های دانشگاهی با تحقق ارتباط موثر با صنعت، سکوی پرتابی برای نیل به اهداف تجاری سازی در حوزه علم هستند.
دکتر انوش اقدامی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی اظهار کرد: یکی از سیاست های دانشگاه آزاد در راستای درآمدزایی، کمک به صنعت کشور و برطرف کردن آسیب های اجتماعی با تعریف مراکز رشد و گروه های فناور به منظور تجاری سازی علم و دانش است.
وی با اشاره به اخذ مجوز مراکز رشد در سال 1395 در واحد ساوه گفت: در سال گذشته برنامه های تبلیغاتی برای ایجاد این مرکز در واحد ساوه صورت گرفت و بالغ بر 10 قرارداد با شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور منعقد و زمینه اجرای آنها فراهم شد.
وی رویکرد دانشگاه را در مراکز رشد و فناور در حوزه فرآورده های طبیعی دانست که آسیب کمتری به محیط زیست وارد می کند و گفت: با اختصاص فضای مناسب و کارگاه مجهز به شرکت های دانش بنیان بستر لازم برای تحقق این رویکرد با تاکید بر تولید محصول نو با ایده های نوین فراهم شده است.
اقدامی با دعوت از شرکت های دانش بنیانی که وابسته به مجموعههای دانشگاهی نیستند برای فعالیت در مرکز رشد و فناور دانشگاه آزاد ساوه گفت: مجموعه های دانشگاهی با تحقق ارتباط موثر با صنعت، سکوی پرتابی برای نیل به اهداف تجاری سازی در حوزه علم هستند.
وی به اجرای طرح های برون دانشگاهی با محوریت حل مشکلات صنایع مختلف با مشارکت اعضای هیئت علمی و نخبگان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته دانشگاه واحد ساوه با انعقاد قرارداد در زمینه میکروبشناسی و باغبانی، حل مشکلات برق صنایع و خطوط انتقال برق با مبالغ بسیار پائین توانست گام های اولیه را در تحقق طرح های برون سپاری به شکلی محکم و استوار بردارد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: این واحد دانشگاهی با توجه به برخورداری از گروه های آموزشی متعدد از ظرفیت مناسب در حوزه های علوم انسانی تا رشته های فنی و مهندسی نظیر برق، شیمی، متالوژی و حتی رشته های کشاورزی برخوردار است.
وی از برخورداری از آزمایشگاه استاندارد در این دانشگاه خبر داد و گفت: وجود فضای آزمایشگاهی مطلوب با استانداردهای لازم ظرفیت پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه را ارتقا داده است. همچنین مجوز آزمایشگاه همکار از سوی وزارت بهداشت نیز اخذ شده است و آماده همکاری با دانشکده علوم پزشکی ساوه در حوزه تحقیقاتی و پژوهشی هستیم.
وی تامین زیرساخت های مناسب و تجهیز دانشگاه را موجب کسب افتخار دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش دانست و گفت: این مجموعه در هشت رشته پژوهشی رتبه برتر در گروه های کشاورزی، فنی و مهندسی، دامپروری را کسب کرده و واحد ساوه در سال گذشته عنوان پژوهشگر برتر را بدست آورد.
اقدامی به برخورداری واحد ساوه از دستگاه های مجهزی نظیر دستگاه XRD و XRF اشاره کرد که در بین تمامی دانشگاه های استان مرکزی حتی دانشگاه دولتی منحصر بفرد است و علاوه بر رشته متالوژی و شیمی که کاربرد دارد در رشته صنایع نانو و داروسازی کاربرد بالایی دارد.
وی گفت: بسیاری از صنایع استان بویژه صنایع داروسازی و نانو می توانند از ظرفیت زیرساختی این دانشگاه که در بین سایر دانشگاه های کشور کم نظیر است، بهره برداری کنند.
وی از اختصاص تخفیفهای مناسب ویژه محققین و اعضای هیئت علمی و تشویقهای ویژه دانشجویان خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه جزو واحدهای مطرح دانشگاهی در حوزه تحقیقات و پژوهش به شمار میرود و بالغ بر 450 مقاله ISI و 400 مقاله پژوهشی از این دانشگاه چاپ و منتشر شده است که بیانگر اعتبار بالای پژوهشی و تحقیقاتی این واحد و ظرفیتهای موجود آن است.
وی به وجود 14 انجمن علمی و پژوهشی مصوب در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه از کتابخانه دیجیتال و باشگاه پژوهشگران جوان که اعضای آن عضو انجمن نخبگان کشور هستند، برخوردار است.