فرمانده سپاه ناحیه ساوه از اردوی راهیان نور به عنوان قرارگاه فرهنگی یاد کرد که فرهنگ ایثارگری را تقویت و بازخوانی می کند.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سرهنگ پاسدار علی رسولی در آئین بدرقه و اعزام دومین کاروان راهیان نور دانش آموزان پسر ساوه اظهار کرد: برای مقابله با جنگ نرم باید از تاکتیک ها و پاتک هایی استفاده کرد که دشمن را زمین گیر کرده و مانع از تحقق توطئه های فرهنگی شود و اردوی راهیان نور فرصتی برای تقویت روحیه ایثار و شهادت و مقابله با جنگ نرم دشمن است.
وی بیان کرد: حضور دانش آموزان در مناطق عملیاتی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهادت طلبی و جانفشانی رزمندگان در دوران طلایی هشت سال دفاع مقدس و تقویت فرهنگ ایثار موجب تقویت بصیرت جوانان و نهادینه شدن تفکر بسیجی و روحیه انقلابی گری که تبلوری از برکات انقلاب اسلامی است خواهد شد.
فرمانده سپاه ساوه از اردوی راهیان نور به عنوان یک حرکت موثر و ارزشمند فرهنگی یاد کرد که علاوه بر تقویت تهذیب نفس و خودسازی، روحیه استکبار ستیزی را در بین مردم تقویت می کند.
وی خواستار تداوم و استمرار این نمایش و مانور فرهنگی عمیق و تاثیرگذار در جامعه شد و اظهار کرد: آنچه موجب مصونیت جوانان از توطئه های دشمنان می شود تقویت روحیه انقلابی گری در جامعه است.
سرهنگ رسولی با اشاره به اعزام 200 نفر از دانش آموزان هنرستان های شهرستان ساوه در قالب چهار دستگاه اتوبوس به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس گفت: این دانش آموزان به مدت سه روز از مناطق عملیاتی اروند، شلمچه، عملیات رمضان، دهلاویه، هویزه در جنوب و جنوب غرب کشور بازدید خواهند کرد.