امام جمعه ساوه بر ضرورت پرهیز از سطحی نگری، تعصبات بیهوده و تحلیل های فرافکنانه در کشور تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در پنجاه و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه، با اشاره به اغتشاشات اخیر که در کشور بوجود آمد، اظهار کرد: باید ریشه این اغتشاشات و اتفاقات آشوبگرانه به درستی بررسی و تحلیل شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید در شناخت مسئله و تحلیل آن دچار اشتباه و خطا شویم، گفت: اشتباه در شناخت مسئله و تحلیل آن موجب خواهد شد که دوباره شاهد بروز چنین اتفاقاتی باشیم و به جای درمان آن را شعله ور می کند.
امام جمعه ساوه از ناآرامی های 96 به عنوان یک طراحی جدید از سوی دشمن برای براندازی به تمام معنای نظام اسلامی یاد کرد و افزود: اصل و مبدا این فتنه براندازی انقلاب بود که به تعبیر رهبر معظم انقلاب توسط مثلث فتنه یعنی آمریکا، صهیونیسم و عربستان شکل گرفت.
وی با تاکید بر اینکه فتنه آمریکایی ها تمامی ندارد، عنوان کرد: این فتنه تا زمان ظهور حضرت مهدی (عج) پیچیده تر خواهد شد اما اگر آمادگی برای خنثی کردن فتنه ها را داشته باشیم هیچ کدام از توطئه های دشمنان نظیر توطئه و فتنه های گذشته عملیاتی نخواهد شد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه تصریح کرد: تا زمانی که انقلاب اسلامی مانند گوهری در کره زمین می درخشد دشمنی و طراحی فتنه از سوی مستبدان عالم ادامه دارد و این وظیفه ماست که اجازه ندهیم دشمن از غفلت و ضعف ما برای عملی کردن این طراحی ها استفاده کند و باید به دنبال برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت باشیم.
وی به حضور مردم در خنثی کردن فتنه 96 نیز اشاره کرد و گفت: حضور با بصیرت و آگاهانه مردم به دشمن نشان داد که این ملت همواره برای دفاع از آرمان های نظام در صحنه هستند و از طرفی حضور آحاد مختلف مردم صرف نظر از گرایش سیاسی بیانگر آن است که این ملت در دفاع از آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی متحد و یکپارچه بوده و اجازه نخواهند داد دشمن علیه کشور فتنه افکنی کند.
حجت الاسلام حسینی در ادامه سبک زندگی نادرست و چالش های اجتماعی متاثر از القائات دشمن را علت اصلی بروز ناآرامی های اخیر دانست و بر لزوم تقویت تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان و لزوم گسترش فضاهای تفریحی و زیر ساخت های لازم و نیز افزایش سرانه فضای ورزشی به منظور ایجاد جامعه ای شاد و بانشاط و تقویت امید در جامعه تاکید کرد.
وی تجویز و گسترش تفریحات سالم را مطالبه اصلی جوانان برشمرد و خواستار توسعه برنامه ها و مراسم معنوی و مذهبی شد و با تاکید بر خدمت رسانی مضاعف به مردم از سوی مسئولان گفت: ملاک خدمت به مردم عمل به قانون است اما همین قانون انعطاف نیز دارد و با استفاده از انعطافات قانون آنرا به نفع مردم تفسیر کرد.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز به قرائت دستور جلسه پرداخت و ضمن ارائه گزارش کارگروه جلوگیری از آسیب های ناشی از فضای مجازی در مدارس گفت: این کارگروه با مشارکت معلمین و دانش آموزان تشکیل و ضمن آسیب شناسی راهکارهای لازم ارائه شده است.
حسین محمودی فر بیان کرد: در این کارگروه تقویت ضمانت اجرایی مصوبات مورد تاکید قرار گرفت و اعضای کارگروه خواستار بهره مندی از نظرات روانشناسان و افراد کارشناس در حوزه آسیب های اجتماعی شدند.
وی گفت: آموزش فعالیت در فضای مجازی با استفاده از ظرفیت روحانیان، انجمن اسلامی دانش آموزان، بسیج دانش آموزی، هلال احمر و شورای دانش آموزی محقق خواهد شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی ساوه به دستور دوم جلسه شورای فرهنگ عمومی نیز اشاره کرد و گفت: در خصوص اجرای طرح میز خدمت نیز با ابلاغی از سوی فرمانداری به تمامی دستگاه های اجرایی از مدیران خواسته شده تا این طرح را در ادارات اجرا کنند.
برگزاری مراسم دهه مبارک فجر با حفظ حرمت ایام فاطمیه، امضای تفاهم نامه برای ارتقای سطح سلامت نمازگزاران با مشارکت دبیرخانه کانون فرهنگی هنری مساجد با دانشکده علوم پزشکی، کاهش بروکراسی های اداری و پرهیز از کاغذ بازی ها، انجام سنجش اجتماعی به خصوص در حوزه جوانان در سطح جامعه به منطور واکاوی حوادث اخیر و انجام کار مطالعاتی و تحقیاتی در این خصوص، پرهیز از مکاتبات دستی در ادارات و الکترونیکی کردن مکاتبات به منظور ارتقای سطح رضایت مندی مردم از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.