چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

در نشستی که خبرنگاران با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه برگزار کردند بر اجرای طرح های عمرانی با پیوست فرهنگی تاکید شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی در این نشست خبری، خبرنگاران خواستار تعیین تکلیف ساختمان نیمه‌کاره شهرداری، تعیین تکلیف پیاده راه مرکزی شهر، ساماندهی نقاط حاشیه نشین، بهره‌مندی از نظرات خبرنگاران به عنوان فعالان فرهنگی در جلسات کمیسیون فرهنگی شورای شهر و ارائه راهکار برای درآمدزایی در شهردار ی از جمله مواردی بود که در این نشست توسط خبرنگاران مطرح شد.

تاکید بر تقویت فعالیت‌های فرهنگی، احداث مراکز فرهنگی در سطح شهر نظیر سینما، مناسب‌سازی معابر شهری برای تردد معلولان، تعیین تکلیف در خصوص ادامه فعالیت تیم فوتسال شهرداری در فصل بعد، ساماندهی حمل و نقل شهری و دعوت از خبرنگاران برای حضور در جلسات شورا و تصمیم‌گیری‌های مهم در حوزه مدیریت شهری از دیگر مواردی بود که در این نشست عنوان شد.

در ادامه علی بسطام عضو شورای اسلامی شهر ساوه ایده خبرنگاران را موجب پویایی و تحرک بیشتر جامعه دانست و گفت: انتقاد منصفانه خبرنگاران موجب پیشرفت جامعه و ترسیم افق توسعه ای است.

وی با تاکید بر پرهیز ار تخریب و انتشار اخبار غیرواقعی اظهار کرد: با تمام توان در مقابل برخوردهای تفرقه آمیز و مخرب‌گرایانه هر فرد یا جریان خاصی ایستاده‌ایم و با اتحاد و همدلی بین اعضای شورا و شهرداری به فکر عمران و آبادانی شهر هستیم و معتقدیم شورایی که نتواند از خود دفاع کند قطعا نمی‌تواند از حقوق مردم دفاع کند و در راستای استیفای حقوق شهروندی گام بردارد.

وی داشتن وجدان کاری، انعکاس واقعیت ها، عدم ایجاد بار روانی در جامعه و پرهیز از تشویش اذهان عمومی را مورد تاکید قرار دارد و افزود: این گونه رفتارها تاثیر منفی در خدمت رسانی به مردم دارد و نباید به دنبال وارونه جلوه دادن حقایق باشیم.

در ادامه احمد حاج امینی عضو دیگر شورای اسلامی شهر ساوه مسئولیت خبرنگاران را بسیار سنگین دانست و گفت: خبرنگاران امیددهنده و آرامش بخش فضای ملتهب جامعه هستند و چه بسا قلم یک خبرنگار موجب شود تا فضایی که بر اثر انتشار یک خبر غیرواقع متشنج شده بود آرام شود.

وی با تاکید بر رویکرد جدید کمیسیون فرهنگی شورای شهر مبنی بر بهره‌مندی از نظرات خبرنگاران به عنوان فعالان فرهنگی جامعه در جلسات تخصصی کمیسیون اظهار کرد: با تقویت تعاملات روند رسیدگی به مشکلات مردم تسریع خواهد یافت.

حاج امینی، آگاهی بخشی به مردم را موجب اطلاع جامعه از عملکرد مسئولان دانست و با انتقاد از عملکرد صدا و سیمای استان مرکزی مبنی بر انعکاس ضعیف اخبار و وقایع ساوه به عنوان دومین شهرستان استان مرکزی، مهمترین معضل مدیریت شهری را احداث سکونت‌های غیررسمی و بافت‌های حاشیه‌ای بیان کرد و گفت: در بوجود آمدن حاشیه نشینی مراجع مختلفی دخیل بودند و برای ساماندهی و بهسازی این نقاط نیز باید همه دخیل باشند.

محسن فیاضی دبیر شورای اسلامی شهر ساوه پرهیز از تخریب در فضای مجازی و شفاف سازی موضوعات را مورد تاکید قرار داد و گفت: تخریب فعالیت‌ها و نگاه غیرمنصفانه به نفع شهر نیست بلکه انتقاد منصفانه زمینه ساز پیشرفت و توسعه شهر است.

وی با تاکید بر اینکه باید منتقد دلسوز مسئولان باشیم افزود: یکی از مشکلاتی که امروزه شهرداری با آن مواجه است موضوع کاهش درآمدی با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده است که لازم است رسانه‌ها در این خصوص به مردم اطلاع رسانی دقیق کنند.

مرتضی سعیدی دبیر دیگر شورای اسلامی شهر ساوه نیز حفاظت از آثار تاریخی و میراث فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و گفت: به همین منظور مرکزی که به عنوان عرضه پرندگان در میدان انقلاب این شهر دایر شده است از آنجائیکه در مجاورت بافت تاریخی و میراث فرهنگی شهر فعالیت دارد و به موزه چارسوق و آثار تاریخی مسجد انقلاب آسیب وارد می کند بزودی مکان عرضه پرندگان به نقطه دیگری منتقل خواهد شد.

وی اصلاخ کارشناسی پیاده راه و تسهیل در تردد وسایط نقلیه عمومی در این پیاده راه را مورد تاکید قرار دارد و از فعالیت و آغاز بکار مجتمع تجاری احداث شده در میدان انقلاب این شهر برای کسب درآمد شهرداری خبر داد.

سعیده محمودی نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز عملیاتی کردن طرح و ایده ها برای خدمت رسانی به مردم به عنوان صاحبان اصلی جامعه را مورد تاکید قرار داد و رشد و شکوفایی شهر را اولویت اصلی شهر دانست.

وی با تاکید بر اینکه برای جبران کسری درآمد شهرداری معتقدیم که باید مجموعه مدیریت شهری بدون افراط و تفریط هدایت شود، گفت: فرهنگ سازی مشارکت مردم در تقویت سرمایه‌گذاری پروژه های مختلف اولویت اول شورا و شهرداری است.

محمودی با تاکید بر اینکه در دوران رکود مالی باید به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشیم، اظهار کرد: ورود بخش خصوصی برای اجرای پروژه های شهری روند پیشرفت شهر را شتابان خواهد کرد.

اکبر علیوردیلو عضو دیگر شورای شهر ساوه نیز با تاکید بر اینکه اگر از هر فرصتی استفاده بهینه نشود تبدیل به تهدید خواهد شد، گفت : حدود 80 درصد ایران زلزله خیز است و 320 گسل زلزله در کشور شناسایی شده است که یکی از نقاط زلزله خیز ایران، شهر ساوه است.

وی بیان کرد: با وقوع زلزله سرمایه‌های ملی و عمرانی کشور در ساخت و ساز نقاط زلزله خیز هزینه می‌شود که باید اقدام پیشگیرانه صورت گیرد.

وی گفت: کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر ساوه با برگزاری نشستی مشترک با حضور اعضای شورا، نظام مهندسی ساختمان و فرمانداری بر پیشگیری از وقوع آثار مخرب زلزله بر ایمن سازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده، سکونت های غیررسمی و نقاط حاشیه ای تاکید کردند.

علیوردیلو تصریح کرد: اگر در حوزه تامین مسکن میزان عرضه و تقاضا یکی باشد قطعا حاشی‌ نشینی و سکونت غیررسمی بوجود نخواهد آمد که بخواهد تبعات منفی در جامعه داشته و بناهای غیرمستحکم و مغایر با مقررات ملی ساختمان احداث شود.

وی در ادامه تاکید کرد: در اجرای طرح‌های عمرانی ضرورت برخورداری طرح‌ها با پیوست فرهنگی دوچندان است تا بتوان طرحی مطابق با نیاز مردم در ابعاد گوناگون تعریف و اجرا کرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group