معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: از افزایش آمار فعالیت سازمانهای مردم نهاد در حوزه های مختلف در این شهرستان استقبال میکنیم.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در نشستی با مدیران سازمانهای مردم نهاد شهرستان اظهار کرد: شهرستان ساوه از کارنامه درخشانی در حوزه فعالیت سمن ها برخوردار است و حجم قابل توجهی از نیازهای جامعه هدف در حوزه های گوناگون توسط سمنها برطرف میشود.
وی با تاکید بر اینکه سمن ها یاریگر مردم و حامی دولت هستند، افزود: رویکرد دولت بهرهمندی از توان بدنه اجتماع برای برطرف کردن مطالبات مردم است. براین اساس با تسهیل صدور مجوزها برای تاسیس سازمانهای مردم نهاد به دنبال فعالیت قانونمند و انسجام سمنها هستیم.
فرماندار ساوه به نقش محوری سازمانهای مردم نهاد و فعالان اجتماعی در جامعه اشاره کرد و افزود: این شهرستان از ظرفیت بالایی در فعالیت سمنها در حوزههای خیریه، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و مذهبی برخوردار است و سمنها با برخورداری از توان و کارآیی بالا در خدمت به مردم تلاش میکنند.
وی با تاکید بر پرهیز از موازی کاری سمن ها اظهار کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی از جامعه هدف تحت پوشش و هماهنگی با ادارات و نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد و بهزیستی موجب جلوگیری از موازی کاری و ارائه خدمات قانونمند و منسجم خواهد شد.
بهاروند با اشاره به ظرفیت بالای خیرین در حوزه مدرسهسازی، سلامت و امور خیریه اظهار کرد: سمن ها میتوانند از ظرفیت خیرین در راستای تحقق اهداف و ماموریت های قانونی خود یاری بجویند و زمینه مشارکت بالای خیرین را با تقویت اعتماد عمومی فراهم کنند.
وی خواستار نظارت کارآمد و انجام حسابرسی دقیق در امور مالی سمنها شد و افزود: شفافیت مالی و ارائه گزارش به مردم موجب جلب اعتماد مردم و خیرین شده و زمینه مشارکت بیشتر در امور خیرخواهانه را فراهم خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، در ادامه سیده فاطمه شیخالاسلامی نماینده سازمانهای مردم نهاد در هیئت نظارت بر تشکلهای غیردولتی شهرستان ساوه نیز به تشکیل جلسات ماهانه مدیران سمنها اشاره کرد و افزود: تشکیل این جلسات موجب انسجامبخشی به فعالیتها شده است.
وی خواستار احداث یک مرکز ثابت برای حضور منسجم سمنها شد و افزود: برخورداری از یک فضای فیزیکی مشترک برای فعالیت سمنها موجب متمرکز شدن فعالیتها و تسهیل در برطرف کردن نیازهای مراجعین خواهد شد.
وی از عقد قرارداد سمنهای شهرستان با کمیته امداد برای توسعه خدماتدهی به جامعه هدف خبر داد و افزود: با انعقاد این قرارداد به دنبال ایجاد بانک اطلاعاتی مراجعین هستیم.
در ادامه این نشست مدیران سمنها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
ناکافی بودن خدمات موسسات خیریه به دلیل افزایش میزان مراجعات، حمایت موثر مسئولان و تسهیل در مطالبات سمنها، مشکلات مربوط به تامین دارو به ویژه بیماران مبتلا به بیماری MS ، لزوم همکاری بیشتر دانشکده علوم پزشکی ساوه برای احداث مرکز توزیع داروی بیماران مبتلا به سرطان و MS ، ایجاد بانک اطلاعاتی و ارائه خدمات تخصصی به نیازمندان،اخذ مجوز دریافت کمکهای مردمی، احداث رستوران مهربانی به صورت متمرکز برای توزیع غذای گرم به نیازمندان، نبود مسئولیتپذیری در بین مدیران شهرستان در امور اداری مربوط به سمنها، استفاده از پتانسیل مردمی و عدم اتکا به بخش دولتی، یکصدایی و لزوم اتحاد بین سمنها، ضرورت همکاری بنیاد علوی و دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی با سمنها از جمله مواردی بود که در این نشست مطرح شد.