در مراسمی با حضور نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، معاونت اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیرکل دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت وزارت بهداشت و جمعی از مسئولان نخستین مرکز جراحی محدود دولتی در ساوه افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تاکید بر اینکه احداث مرکز جراحی محدود دولتی یکی از نیازهای مهم این منطقه بود، گفت: افتتاح این مرکز از حجم مراجعات به بیمارستان و سایر مراکز درمانی کاسته و بیماران در کمترین زمان ممکن و با تعرفه دولتی درمان می شوند.
محمدرضا منصوری بیان کرد: بخش مهمی از تعهداتی که مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جریان سفر هیئت دولت به استان مرکزی در حوزه بهداشتی و درمانی مقرر کرده بود محقق شده و به ثمر نشسته است و شاهد ارتقای شاخصهای حوزه سلامت شهرستان هستیم.
وی با اشاره به کلنگ زنی بیمارستان آموزشی و درمانی 160 تختخوابی ساوه در هفته آینده اظهار کرد: با راه اندازی این بیمارستان آموزشی درمانی در مجاورت پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بخش مهمی از نیازهای درمانی مردم این شهرستان برطرف خواهد شد.
منصوری تصریح کرد: با راه اندازی این مرکز درمانی مجهز در آینده نه چندان دور تنها نیاز اصلی شهرستان در حوزه بهداشتی و درمانی تامین اساتید دانشگاهی و پزشکان متخصص است تا بستری برای ارتقای دانشکده علوم پزشکی ساوه به دانشگاه فراهم شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به فعالیت دانشکده در رشتههای مختلف و جذب دانشجو در رشتههای جدیدی که در دستور کار قرار دارد و نیز احداث بیمارستان آموزشی و درمانی دانشکده علوم پزشکی ساوه از مزیت و شاخصهای لازم برای ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی برخوردار بوده و تحقق این امر در اولویت حوزه سلامت شهرستان است.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز با اشاره به نوسازی ساختمان سابق بیمارستان 17 شهریور ساوه گفت: این مرکز درمانی با انجام عملیات نوسازی و بهسازی و با صرف هزینهای بالغ بر پنج میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی در زیربنایی به مساحت 1200 متر مربع به مرکز جراحی محدود دولتی تبدیل شد.
جلیل کوهپایهزاده افزود: برخی از مراجعات به بیمارستانها و مراکز درمانی جراحی سرپائی بدون بستری است که بیماران به دلیل حجم بالای کاری در بیمارستانها، مدتها در نوبتهای طولانی قرار میگرفتند.
وی افزود: با احداث نخستین مرکز جراحی محدود دولتی در ساوه زمینه بستری بیماران با جراحی سرپائی و درمان آنها در کمترین زمان ممکن و با تعرفه دولتی فراهم شد و بیماران میتواند با مراجعه به این مرکز ضمن دور بودن از آلودگی هایی بیمارستانی با کمترین هزینه درمان شوند.
وی بیان کرد: در این مرکز جراحیهایی نظیر عمل چشم، پوست، جراحیهای عمومی و ... با ظرفیت 10 تخت بستری و شامل اتاقهای عمل با تجهیزات مدرن ، ریکاوری، اتاق بستری با امکانات رفاهی و ... است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه با اشاره به رونمایی از سامانه هوشمند اطلاعات بیمارستانی(سهاب) در بیمارستان شهید مدرس ساوه نیز گفت: این سامانه با هدف ارائه راه حلی متناسب با نیازهای مراکر درمانی رونمایی شد.
وی، ردیابی بیماران و تجهیزان پزشکی، کنترل و نظارت هوشمند بر فرآیندهای جاری، ثبت اطلاعات تجهیزات بیماران، نظارت 24 ساعته بر ورود و خروج و داشبورد گزارشات مدیریتی را از جمله کارکردهای این سامانه برشمرد و افزود: تاکنون نزدیک به چهار هزار پرونده و دو میلیون تردد در این سامانه ثبت شده است