رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از افزایش 75 درصدی مراجعات مردم ساوه و زرندیه به کلینیکهای سرپایی خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، جلیل کوهپایهزاده در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه، در خصوص این افزایش مراجعات افزود: اجرای طرح ماندگاری پزشک در شهرستان و جذب متخصصین در تخصصهای گوناگون زمینه مراجعات مردمی به کلینیک های تخصصی را افزایش داده است.
وی در ادامه به اقدامات دانشکده علوم پزشکی ساوه با تاکید بر تحقق شعار سال در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: ساخت بیمارستان جدید 17 شهریور با جلب سرمایه خیرین در مجاورت بیمارستان شهید مدرس منجر به مدیریت هزینهها در نیروی انسانی و امکانات شده است و تجهیز این بیمارستان تخصصی زنان و زایمان موجب افزایش 65 درصدی میزان مراجعه کنندگان در مکان فعلی نسبت به ساختمان قبلی شده است.
وی افزود: تجمیع آزمایشگاههای بهداشتی و درمانی دولتی به عنوان یک الگو و پایلوت کشوری، مشارکت با بخش خصوصی به منظور احداث بخش پزشکی هستهای با هزینه دو میلیارد تومان، تجهیز بخش دیالیز با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان و خرید 20 دستگاه، برونسپاری پایگاههای بهداشتی با هزینه 2.5 میلیارد تومانی و ایجاد اشتغال با حجم تقریبی 400 نفر از دیگر اقدامات صورت گرفته با تاکید بر تحقق شعار سال بوده است.
کوهپایه زاده گفت: ساخت و تجهیز مرکر جراحی محدود دولتی و هوشمند سازی بیمارستانی برای افزایش رضایتمندی مردم و احصاء درآمدها، تشدید فعالیتهای کمیته اقتصاد سلامت دانشگاهی و بیمارستانی، تربیت نیروی انسانی کارآفرین در دانشکده از دیگر اقدامات بوده است.
وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشتی نیز اشاره کرد و گفت: اختصاص 2.5 میلیارد تومان به منظور بهبود در استانداردهای بهداشتی، راهاندازی پرونده سلامت الکترونیک با ثبت نام 94 درصد از جمعیت شهری و روستایی و ارائه خدمات به میزان حداقل یکبار به 48 درصد جامعه از جمله فعالیتهای حوزه بهداشتی بوده است و با راه اندازی این سامانه از وضعیت سلامت مردم اطلاع دقیق حاصل شده است که براساس مشاهدات 7.5 درصد مردم دیابت و 13 درصد مبتلا به فشار خون هستند.
رئیس علوم پزشکی ساوه در ادامه به راهاندازی کلینیک سیار دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: راه اندازی برنامه کاهش رفتارهای پرخطر و کلینیک مشاوره بیماری های پرخطر از دیگر فعالیت ها بوده است.
وی ساخت و تجهیز کلینیک تخصصی شهدای آسیابک، احداث و تجهیز بیمارستان امام رضا (ع) زرندیه، ساخت مرکز پیشگیری از سرطان و مرکز اورژانس دندانپزشکی را از دیگر فعالیت ها برشمرد و گفت: راهاندازی اورژانس روستایی، راهاندازی چهار پایگاه ثابت شهری، هشت پایگاه ثابت جادهای، دو پایگاه سیار شهری از دیگر برکات دانشکده علوم پزشکی ساوه بوده است.
وی از اجرای 20 پروژه بهداشتی در ساوه و زرندیه خبر داد و افزود: این پروژه ها تا پایان سال جاری قابل بهرهبرداری است و با ارتقای رشته های آموزشی دانشکده از پنج رشته به 12 رشته زمینه ارتقای دانشکده به دانشگاه فراهم خواهد شد.
کوهپایهزاده تشکیل شورای پژوهشی دانشکده از سال 93، تشکیل کمیته تحقیقات دانشجویی و کمیته توسعه تحقیقات بالینی را از دیگر فعالیتهای آموزشی دانشکده برشمرد.
وی به پتانسیل خیرین در ساوه و زرندیه نیز اشاره کرد و گفت: این دو شهرستان از ظرفیت بالایی در حوزه خیرین برخوردار هستند و بالغ بر 24 میلیارد تومان در چهار سال گذشته در حوزه سلامت از سوی خیرین تعهد شده است.