چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز نیز به تفکر جهادی و روحیه انقلابی‌گری امثال شهید چمران نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در آئین رونمایی از سردیس و نامگذاری دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه به نام شهید چمران که با حضور برادر شهید برگزار شد، افزود: شهید دکتر چمران در عرصه علمی و اخلاص جزو چهره‌های برتر دوران خویش بود.

وی بیان کرد: آن شهید عزیز با سفر به بیشتر کشورها جزو نخبگان علمی جهان بود و در یکی از مهمترین رشته های تحصیلی جهان تحصیل و تدریس می‌کرد.

وی با اشاره به زندگی پرفراز و نشیب شهید چمران اظهار کرد: این شهید که افتخار شهرستان ساوه است با سرعت علمی بالا و طی کردن درجات عرفانی خدمات بسیاری را به دنیا به ویژه محرومان جامعه کرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت خواستار برگزاری کنگره بین‌المللی تجلیل از مقام شهید چمران شد و افزود: سوابق کاری و تحصیلات آن شهید می‌طلبد که به لحاظ شخصیت رفتاری و کارنامه علمی درخشانش کنگره بین‌المللی از این شهید با حضور اندیشمندان و نخبگان جهان برگزار شود و شخصیت وی برای مردم دنیا تبیین شود.

وی با اشاره به رفتار متواضعانه و استعداد خاص شهید چمران گفت: امروز نیز به تفکر جهادی و روحیه انقلابی‌گری امثال شهید چمران نیاز داریم تا بتوانیم از شرایط سختی که در حوزه اقتصادی و اعمال تحریم ها به کشور وارد شده با مدیریت جهادی و روحیه انقلابی‌گری عبور کنیم تا تشدید تحریم ها هیچ تاثیری در پیشرفت کشور نداشته باشد.

منصوری رمز موفقیت را حرکت و تلاش مضاعف بیان کرد و گفت: با تلاش بیشتر است که وابستگی کمتر خواهد شد و زمینه استقلال همه جانبه فراهم می شود.

وی گفت: برای رسیدن به تکنولوژی برتر باید به تقویت زیرساخت‌ها پرداخت که لازمه آن تقویت بخش خصوصی و واگذاری امور به مردم و پرهیز از تصدی گری دولتی به دنبال تقویت زیرساخت‌ها برای رسیدن به تکنولوژی برتر است.

به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز با اشاره به القاب امام حسین (ع) گفت: یکی از القاب آن حضرت "ثارالله" است که برخی معنی آن را "خون" و برخی "خون‌بها" می‌دانند.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: ثارالله یعنی اینکه امام حسین (ع)خون خداست و همانطور که مسجدالحرام بیت خداست امام حسین (ع) هم خون خداست.

وی ادامه داد: در واقعه عاشورا جنگ بین دو قبیله و دو قوم مطرح نبود بلکه منطق واقعه کربلا و عاشورا احیای اسلام بود و این درس بزرگی برای ماست تا نهضت عاشورا را به خوبی درک کنیم.

امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به شخصیت شهید چمران گفت: شهید چمران از تعلقات دنیوی خود را رها کرد و با پشت پا زدن به دنیا و تعلقات آن با عالی ترین امتیازات در بعد علمی و عرفانی به عنوان یک سالک‌الی‌الله از این دنیای فانی با بهترین نوع مرگ که همانا شهادت است به دیار باقی شتافت.

وی با تاکید بر اینکه حب دنیا در صدر همه خطاهاست، گفت: نباید برای منصب، پست و مقام خود را اسیر دنیا کنیم و از آخرت غفلت ورزیم. شهید چمران زمانی که منصب وزارت داشت، این پست و مقام را رها کرد و به مجاهدت در سنگر دفاع از اسلام پرداخت و منصبی بالاتر از منصب‌های دنیا و همانا همنشینی با انبیا و اولیای الهی گرفت.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: هیچ جاذبه مادی در دنیا نباید ما را از اسلام و امام جدا کند و شهید چمران درس بزرگ مجاهدت عملی برای حفظ اسلام را به ما آموخت.

به گزارش ایسنا، در ادامه مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی از رونمایی سردیس شهید چمران در واحد ساوه به عنوان اقدام شایسته و جهاد فرهنگی یاد کرد.

سیدمحمدتقی طباطبایی خواستار تداوم مجاهدت‌های فرهنگی شد و افزود: به فرموده رهبری زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و این اقدام فرهنگی گامی در جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداست که اجری برابر مقام شهید دارد.

وی تصریح کرد: امروز اگر نسل پرافتخار مدافعان حرم در دفاع از حرمین شریفین جان خویش را تقدیم می‌کنند ثمره زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای عزیزی است که برای این میهن و اسلام مجاهدت کردند و افتخار آفریدند.

طباطبایی بیان کرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با برگزاری یادواره‌ها و انجام چنین کارهای فرهنگی موجب تقویت فرهنگ ایثار و شهادت شده و عطر و بوی شهادت را در بین نسل جوان ترویج و اشاعه می‌کند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group