چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

عضو هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور خواستار تغییر نگاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به صندوق‌های بازنشستگی شد.

علیرضا امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با اشاره به ارسال نامه‌ای به مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی مشکلات بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: آنچه گلایه مخاطبین ما را در پی داشته است بعضا تبعیض‌ها و دوگانگی‌ها از سوی آن وزارتخانه فی ما بین صندوق‌های بازنشستگی است.

وی ادامه داد: همانند استفاده آنها از امکانات دولتی و تخصیص وام‌های قرض الحسنه با تعداد و تسهیلات بیشتر و آسان‌تر و رسانه‌ای کردن آن که انتظار داریم به لحاظ حفظ وحدت رویه و تعامل و همکاری در پیشرفت امور در این زمینه تدبیر لازم اندیشیده شود.

وی گفت: با عنایت به اینکه دولت بیش از 130 هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است انتظار می رود نسبت به پیگیری و پرداخت آن برابر ماده 13 قانون ششم توسعه اقدام کند تا سازمان نسبت به عملیاتی کردن تعهدات قانونی و ارائه خدمت به بیمه شدگان و مستمری بگیران اقدام کند.

رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه مطالبات به حق و قانونی این قشر با وجود وعده و وعیدهایی که داده شده است مغفول مانده، خواستار برآورده شدن این مطالبات توسط دولت جدید شد و افزود: واقعا این پیشکسوتان عرصه کار و تولید دیروز، امروز در اداره زندگی خود ناتوان و دچار چه کنم، چه کنم هستند و از نظام اسلامی توقع چاره اندیشی و راهکاری می رود که بتواند بخشی از مشکلات این قشر جامعه را حداقل از بعد مالی کم کند.

وی گفت: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال 1387 و برنامه ششم توسعه ماده 13 نسبت به اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در اسرع وقت اقدام شایسته و بایسته بعمل آید.

وی افزود: با توجه به شرایط سنی بازنشستگان و امراض گوناگون شغلی که با آن دست به گریبان هستند، از یکسو و میزان محدود مستمری و افزایش هزینه‌های درمان از سوی دیگر بازنشستگان را در معالجه خود درمانده کرده و بیمه‌های مکمل درمان نیز پاسخگو نیستند، لذا از وزارت کار انتظار می‌رود سازمان تامین اجتماعی نسبت به اجرای کامل قانون الزام درمان حداقل برای بازنشستگان ملزم کند یا حداقل نسبت به پرداخت حق بیمه درمان مکمل بازنشستگان طبق وعده‌ای که وزیر کار داده عمل شود.

امیری با تاکید بر اینکه سه جانبه‌گرایی به عنوان یکی از اصول کار شایسته مطرح شده است، گفت: براساس بیانیه کنفرانس بین المللی کار، سه جانبه گرایی ساز و کاری است که مورد پذیرش غالب کشورهای دنیا از جمله ایران قرار گرفته و یکی از الزامات حرکت به سمت رشد، توسعه و پیشرفت جوامع است.

وی تصریح کرد: امید است که نسبت به اصلاح این امر و تقویت و تحکیم سه جانبه‌گرائی واقعی در سازمان تامین اجتماعی با وجود تشکل‌های واقعی صنفی مستقل و آگاه، با استقلال کامل از دولت و بر اساس اراده کلیه ذینفعان اصلی یعنی بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارفرمایان اقدام شود.

عضو هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور در ادامه گفت: در دوره حاضر مدیریتی سازمان تامین اجتماعی، با وجود کاستی ها و موانعی که همچنان بر سر راه بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان وجود دارد اما موضوعات و درخواست ها بسیار روان تر، قانونمندتر و صمیمانه‌تر از دوران گذشته رسیدگی و توجه می‌شود و طرح‌ها و برنامه‌های موفق و اثر بخشی که با دامنه پوشش قابل توجه مخاطبان و برای اولین بار به اجرا درآمده است موجب رضایتمندی این قشر شده است.

امیری با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته در این مدت اظهار کرد: طرح های کرامت رضوی، نسیم سلامت، برگزاری المپیاد ورزشی ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران، حمایت از بخشی از بیمه عمر و درمان، برگزاری همایش‌های آموزشی، آموزش سلامت دوران سالمندی و ... از برجسته‌ترین و مهمترین اقداماتی بوده است که به لحاظ اثرگذاری فرهنگی و اجتماعی مطرح است که امید است در دولت دوازدهم نیز تداوم یابد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group