چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: در دولت یازدهم اعتبارات روستایی بیش از 70 درصد افزایش یافت و این مهم نویدبخش توسعه روزافزون روستاهاست.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سعید فائض‌پور در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری روستایی شهرستان ساوه اظهار کرد: حجم خدمات صورت گرفته در روستاها پس از انقلاب قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست و در حال حاضر خواسته‌های روستائیان دیگر آب، برق، گاز و سایر خدمات این چنینی نیست بلکه فراتر از آن بوده و خواسته‌های جدیدی نظیر برخورداری از اینترنت، افزایش پهنای باند، احداث سالن‌های ورزشی و ... دارند.

وی گفت: اگر امکانات لازم در روستا فراهم شود شاهد رشد و توسعه روستاها خواهیم بود. اما رشد و توسعه واقعی در روستاها زمانی اتفاق خواهد افتاد که اشتغال روستایی ایجاد شده و جوانان جویای کار در روستاها بتوانند معیشت خود را تامین کرده و در روستا ماندگار شوند.

فائض پور بیان کرد: آنچه موجب ماندگاری بیشتر جوانان شده و مانع از مهاجرت به شهر برای یافتن کار و شغل می‌شود اشتغالزایی در روستاهاست که یکی از اولویت‌های دولت است.

وی بیان کرد: پویایی و نشاط اجتماعی در روستاها زمانی محقق می‌شود که جوان روستایی از نظر اقتصادی با اشتغال ایجاد شده در روستا تامین شود تا دغدغه‌ای برای خود و خانواده‌اش نداشته باشد.

وی گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که مردم صرفا برای تفریح در تعطیلات در روستاها حضور نداشته باشند بلکه از تمامی ظرفیت ها نظیر ظرفیت گردشگری و توانمندی روستاها برای ایجاد شغل استفاده شود.

این مقام مسئول در استانداری مرکزی به حمایت های دولت از روستاییان نیز اشاره کرد و گفت: در دولت یازدهم علاوه بر افزایش اعتبارات روستائی روند صدور پروانه های سرمایه گذاری و نیز احداث منازل مسکونی تسهیل یافته است.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: افکار عمومی بهترین قضاوت را از عملکرد مسئولان دارند و خود مردم بهترین قاضی در خصوص عملکرد مسئولان هستند.

محمد بهاروند در ادامه به نقش تاثیرگذار دهیاران در عمران و آبادانی روستاها اشاره کرد و افزود: دهیاران مرجع رسیدگی به درخواست‌های مردم هستند و نقش آنان در توسعه روستایی غیر قابل انکار است.

وی مهمترین زیرساخت توسعه روستایی را اشتغال روستائیان دانست و بیان کرد: دهیاران باید به کمک مردم فرصت‌ها و ظرفیت‌های روستایی را شناسایی و براساس توانمندی‌هایی روستائی نسبت به اشتغال و رونق تولید کمک کنند و با فراهم کردن زمینه استقرار واحدهای کوچک و متوسط در روستاها از مهاجرت به شهر جلوگیری شود.

وی اولویت نیازهای روستایی را ایجاد اشتغال دانست و اظهار کرد: با اقدامات حمایتی دولت تدبیر و امید گام‌های اساسی در تامین اشتغال روستایی برداشته شده است.

بهاروند افزود: پس از برجام شاهد رونق تولید بودیم به طوری که هم اکنون حدود 80 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه فعال هستند و با احداث نیروگاه سیکل ترکیبی 1800 مگاواتی به عنوان بزرگترین سیکل ترکیبی کشور در ساوه و انعقاد قرارداد رنو با جذب حدود هفت هزار نیرو گام مهمی در توسعه شهرستان برداشته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای روستاهای ساوه در حوزه گردشگری گفت: به دلیل این ظرفیت بالا لازم است که کارگروه گردشگری استان در شهرستان ساوه تشکیل و برای رونق صنعت گردشگری در روستاها با هدف ایجاد شغل در این زمینه تصمیم گیری شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه اجرای طرح‌های هادی، حمایت قانونی در اجرای احکام قانونی توسط دهیاران، مشکلات وجود در اجرای ماده 99 قانون دهیاری‌ها، جذب نیروی حقوقی به منظور برطرف کردن مشکلات و نیازهای حقوقی دهیاران در بخشداری‌ها، عدم همکاری مسئولان با دهیاری ها، دخالت دهیاران در تصمیم‌گیری‌ها، حمایت شورا از دهیاران، برطرف کردن مشکل بیمه پاره وقت دهیاران، تامین امنیت شغلی و جانی دهیاران و واگذاری اراضی ملی به دهیاران از جمله‌ مسایل و مشکلاتی بود که توسط دو تن از دهیاران به نمایندگی از سوی دهیاران بخش‌های نوبران و مرکزی مطرح شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group