امام جمعه ساوه گفت: رأفت امام رضا(ع) نسبت به سایر اهل بیت(ع) ظهور و بروز بیشتری دارد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی در مراسم جشن ویژه انجمنهای فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) گفت: اگر چه اهل بیت(ع) از باب تجلی رأفت حضرت حق رئوف هستند ولی این رأفت و مهرورزی در وجود امام هشتم(ع) بروز و ظهور بیشتری دارد.
وی بیان کرد: امام رضا(ع) در زمان حیات مبارک خویش کانون مهر و عاطفه نسبت به مردم و مظهر عشق و محبت نسبت به آنها بودند و این مهربانی در تک تک زوایای زندگی و برخورد ایشان با آحاد مردم جامعه آن روز به روشنی مشهود است.
امام جمعه ساوه در ادامه به تشریح فضیلت زیارت اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: زیارت یک نماد است و حقیقت آن اقتدا کردن به ائمه(ع) است و امامان ما گره گشایی از کار مردم را بهترین عبادات میدانستند.
وی در ادامه گفت: آسیبهای اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را به هم میزنند و هنجارهای آن را مورد تعرض قرار میدهند بسیار حائز اهمیت است.
حجت الاسلام حسینی بیان کرد: برای کاهش آسیبهای اجتماعی نیاز به تفکری جامع و فعالیت در سطوح مختلف پیشگیری، مراقبت و حمایت است.
وی گفت: برای کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه نیاز به تفریحات سالم و شادی که در این مقوله هم باید به اجرا و محتوی توجه ویژهای شود.
وی در ادامه از هنرمندان برای ترویج هنر تمیز و تفریحات سالم استمداد کرد و خواستار همکاری بیشتر هنرمندان در گسترش تفریحات و شادیهای بدون گناه و حرکت به سوی جامعه اخلاقمداری شدند.
به گزارش ایسنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز گفت: از میان دوازده گوهر امامت شیعه، امام هشتم امام رضا(ع) به خواست خداوند راهی ایران شد و ورود ایشان به سرزمین خراسان آنجا را به بهشتی تبدیل و مامنی برای قلبهای عاشقان حرمش شد.
حسین محمودیفر گفت: قائم آل محمد(ص) لقب ویژه امام رضا(ع) است لقبی که ناشی از نهضت عظیم علمی حضرت امام رضا(ع) در عصر خویش و تأثیر بیبدیل سفرهای علمی و مناظرات آن حضرت با علمای به نام و تلاش بیوقفه ایشان برای رشد علوم و معارف اهل بیت(ع) است و بیشک نهضت علمی امام رضا (ع) سدی محکم در برابر انحرافات تهدید کننده جامعه اسلامی ایجاد کرد.
وی افزود: شناساندن زندگی امامان شیعه به نسل امروز وظیفه دینی و انسانی همه کسانی است که در ترویج و آموزشهای فرهنگی مشارکت داشته و یا مسئولیتی به عهده دارند و در جامعه امروز ما که حریم معنوی و انسانی در یورش فرهنگ مخرب غیراسلامی و مادی قرارگرفته بر بومی سازی دانش به ویژه علوم انسانی توجه کرد.
جشن مولودی خوانی، اجرای نمایش طنز، شعرخوانی، موسیقی محلی و تقدیر از فعالین انجمنهای فرهنگی هنری از دیگر برنامهها بود.