معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: بیش از 70 درصد از مشکلات تجاری این شهرستان با استقرار اتاق بازرگانی برطرف خواهد شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در نشست شورای گفتوگو که با حضور رئیس سازمان، صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مدیران صنعتی ساوه برگزار شد، استقرار اتاق بازرگانی در این شهرستان را گامی در جهت تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: ظرفیتهای صنعتی و کثرت مدیران صنعتی ضرورت استقرار اتاق بازرگانی را در این شهرستان دوچندان میکند و با وجود پیگیریهایی که از قبل صورت گرفته است و مصوبهای که در جلسات پیشین داشتیم، امیدواریم بزودی شاهد استقرار آن در شهرستان باشیم.
وی بیان کرد: از مجموع 400 عدد کارت بازرگانی صادر شده در سطح استان برای فعالان اقتصادی 250 عدد آن متعلق به شهرستان ساوه است، این آمار بیانگر ظرفیت بالای ساوه برای استقرار اتاق بازرگانی و بهرهمندی از خدمات آن است تا از تردد فعالان اقتصادی به مرکز استان جلوگیری شده و امور مربوطه تسهیل شود.
فرماندار ساوه در ادامه گفت: یکی از الزامات رونق تولید حضور کارشناسان خارجی است تا با انتقال تکنولوژی موجب توسعه و رونق تولید شویم، اما در این میان نباید از مسائل امنیتی سرمایه گذاران غافل شد. از این رو لازم است تا فعالان اقتصادی در صورت دعوت از سرمایه گذاران خارجی مراتب را به فرمانداری اطلاع دهند.
وی در ادامه با اشاره به استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در شهرستان ساوه اظهار کرد: حضور گسترده صنعتگران در این کشور میطلبد تا برخی از اختیارات استانی در حوزه صنعت به شهرستان تفویض شود تا با تسهیل صورت گرفته در امور مربوط به صنعتگران، کارها تسریع یابد.
بهاروند به اختصاص تسهیلات لازم برای واحدهای کوچک و متوسط با نیروی انسانی کمتر از 100 نفر اشاره کرد و گفت: این سیاست حمایتی دولت موجب رونق بیشتر واحدهای کوچک و متوسط شده است، اما از آنجاکه بخش اعظمی از واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه از نیروی کار بالاتر از 100 نفر برخوردار است، لذا باید تدبیری برای اعطای تسهیلات به این واحدها اتخاذ کرد.
وی در خصوص تامین زیرساختهای لازم برای حوزه صنعت شهرستان گفت: تامین آب و برق مهمترین نیاز زیرساختی صنعت ساوه است که با افتتاح پست چهار برق و برنامهریزی برای افتتاح پست 5 و 6 مشکل برق صنایع شهرستان برطرف و با حفر چندین حلقه چاه در قالب برنامه کوتاه مدت و اختصاص بخشی از سهم آب ساوه از سد کوچری به حوزه صنعت که هماکنون عملیات اجرایی آن در دست اجراست، مشکل تامین آب صنایع ساوه نیز برطرف خواهد شد.
فرماندار ساوه در ادامه با تاکید بر نوسازی واحدهای تولیدی قدیمی اظهار کرد: نوسازی این واحدها موجب فعال شدن تولید و استفاده حداکثری از سرمایهگذاران خارجی خواهد شد و به دنبال آن صادرات دانش و صنعت ایران را به کشورهای خارجی در پی خواهد داشت.
وی در ادامه بر هماهنگی و تعامل بین دستگاههای قضائی، اجرائی، اداری، امنیتی و انتظامی برای برون رفت از مشکلات صنایع و رونق تولید تاکید کرد.
به گزارش ایسنا در این نشست برخی مدیران صنایع به مشکلات پیش رو و موانع تولید واحدهای تولیدی خود پرداختند که تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.
درخواست شرکت عالیفرد مبنی بر اعطای تشویقهای مربوط به بیمه و مالیات، اعلام شرکت دامیاران مبنی بر سختی آب شرب شهرصنعتی کاوه که منجر به پوسیدگی زودهنگام لولهها و پمپ میشود و مشکلات مالیاتی شرکت پارس آمپول از جمله موارد مهمی بود که در این جلسه مطرح و برای برطرف شدن این مشکلات تصمیمگیری شد.