مدیر امور منابع آب شهرستان ساوه گفت: میزان بارش باران در شامگاه 21 تیرماه در این شهرستان 14 میلیمتر ثبت شد.
نقی بهجت در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی افزود: بارش ناگهانی باران در تابستان گرچه در مدت زمان کمی صورت گرفت، اما شدت بارش به حدی بود که مردم این شهرستان غافلگیر شدند.
وی با اشاره به اینکه شدت بارش به حدی بود که موجب جاری شدن سیلاب شد و آب گرفتگی در سطح شهر نیز مشهود بود، اظهار کرد: بارش شدید موجب جاری شدن سیلاب در دشت ساوه و رودخانه ها شده است، اما هنوز گزارشی از خسارت احتمالی دریافت نشده است.
بهجت بارش تابستانی باران در ساوه را موجب تلطیف هوا و کاهش آلودگی و نیز کاهش فعالیت پدیده ریزگردها در این منطقه دانست و اظهار کرد: علاوه بر این حجم بالای بارش شب گذشته میتواند به عنوان یک منبع آبی قابل توجه مورد بهره برداری کشاورزان و باغداران واقع شود.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه نیز بارش تابستانی باران در ساوه را عاملی برای شستشوی برگهای درختان و خنکی باغات و مزارع دانست که موجب تامین بخشی از نیاز آبی کشاورزان نیز می شود.
محمودرضا خلیلی در پاسخ به این پرسش که آیا بارش تابستانی باران در ساوه موجب بروز خسارت به باغات و مزارع بویژه محصول طالبی این شهرستان خواهد شد یا نه، گفت: به دلیل اینکه محصول طالبی این شهرستان هم اکنون در حال برداشت است و بخش اعظمی از این محصول هنوز به بوته متصل است احتمال میرفت که بارش ها بتواند به این محصول خسارت وارد کند، اما گزارشات رسیده حاکی از آن است که خسارتها بسیار جزئی است و مشکل خاصی وجود ندارد.
وی در خصوص مزایا یا مضرات بارش شب گذشته باران در ساوه نیز گفت: بارش باران در تیرماه چون به صورت تگرگ نبوده مزایا و فوایدی به مراتب بیشتر از معایب و مضرات آن دارد.