در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و خیرین مدرسهساز، آیین کلنگ زنی دبستان 6 کلاسه مرحوم حاج رضا نجفی برگزار شد .
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دبستان 6 کلاسه مرحوم حاج رضا نجفی در زمین اهدایی به مساحت 1300متر مربع و به ارزش ریالی بالغ بر یک میلیارد ریال با حضور نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، معاون فرماندار ساوه، سرپرست آموزش و پرورش، شهردار منطقه یک و مجمع خیرین و نمایندگان اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان و اهالی، صبح امروز به زمین زده شد .
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این آئین با اشاره به ارزش کار و نیت خیر در آیات قرآن کریم گفت: قدم گذاشتن در مسیر خیر توفیقی از جانب خداوند متعال است.
محمدرضا منصوری مدرسهسازی را صدقه جاریه خواند و افزود: تمام آنچه مربوط به دنیاست از بین میرود و آنچه برای انسان باقی میماند کارهای خداپسندانه است.
وی در ادامه به کمبود اعتبارات دولتی در تامین نیازهای فضای فیزیکی و تجهیزات مدارس اشاره کرد و گفت: فعالیت خیرین مصداق اقدام و عمل در جهت سازندگی و آبادانی کشور است.
منصوری گفت: نسل آینده کشور در مدارس تربیت میشوند، لذا با تربیت نسلی اندیشمند، پژوهشگر، خلاق و انقلابی زمینه توسعه و پیشرفت کشور محقق میشود.
وی در ادامه ضمن تقدیر از فعالیت خیرین گفت: برای آبادانی و بالندگی کشور باید عزم ملی و همگانی به کار بسته شود و خیرین هم به کمک دولت بشتابند.
نماینده ساوه و زرندیه با اشاره به احداث این مدرسه در حاشیه شهر، خدمت رسانی به مردم مناطق حاشیه و محروم را دارای اولویت دانست و افزود: امیدواریم به همت مسئولین و نیت خداپسندانه خیرین شاهد از بین رفتن فقر و کمبود امکانات در جامعه باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه خیرین ساوجی در مدرسه سازی پیشرو هستند، گفت: دولت به علت کمبود اعتبارات نمیتواند تمام خواسته های مردم را اجرایی کند.
منصوری با بیان اینکه در سالهای اخیر جمعیت شهرستان ساوه بیش از 50 هزار نفر افزایش داشته است، افزود: خیرین در زمینه مدرسهسازی همت کردند و باید قدردان آنها باشیم.
وی در ادامه از ارائه سند مالکیت به منازل مسکونی که در حاشیه شهر و در اراضی ملی ساخته شده بودند، خبر داد و اضافه کرد: با پیگیریهای انجام شده دستور مکتوب از وزیر راه و شهرسازی گرفته شده است.
منصوری با بیان اینکه در شهرستان ساوه بیش از 10 هزار خانوار با این مشکل روبرو هستند، گفت: مردم خانه را ساختهاند و وقتی برای گرفتن خدمات استعلام میگیرند، زمین جزو اراضی ملی اعلام میشود.
وی گفت: به خانههایی که در زمین های 250 متری ساخته شده باشند و با این مشکل روبرو باشند، دولت مبلغی را تعیین و اخذ می کند و سند مالکیت به مردم میدهد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه با بیان اینکه به زودی این دستور به اداره کل راه و شهرسازی استان ابلاغ میشود، افزود: قرار شد کارگروهی برای نقشه برداری و مشخص کردن حدود اراضی تشکیل شود تا سند مالکیت از دولت به مردم منتقل شود.
منصوری اضافه کرد: شهرستان ساوه دارای 23 نقطه حاشیه نشین است که با اجرایی شدن این مصوبه مشکل ارائه خدماتی همچون آب، برق، گاز و خدمات شهری برطرف میشود.
به گزارش ایسنا، فراشیانی سرپرست مدیریت آموزش و پرورش ساوه در این مراسم گفت: این دبستان در دو طبقه با اسکلت بتنی با برآورد هزینه یک میلیارد ریال احداث خواهد شد.
وی افزود: این مدرسه در منطقه حاشیه عباسآباد تاسیس خواهد شد که با تراکم دانش آموز و کمبود فضای فیزیکی مواجه است.