امام جمعه ساوه بر تجمیع زکات فطریه با نظارت شورای زکات شهرستان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی در جلسه شورای زکات شهرستان با دستور جلسه تجمیع زکات فطریه اظهار کرد: پراکندگی جمعآوری زکات فطریه در سالهای قبل موجب شده بود که منابع مالی حاصل از جمع آوری زکات فطریه به طور عادلانه بین نیازمندان توزیع نشود به طوری که به بخشی از نیازمندان به مراتب بیشتر از افراد دیگر کمک میشد.
وی بیان کرد: تجمیع زکات فطریه موجب توزیع عادلانه بین نهادهایی خواهد شد که کار کمکرسانی به نیازمندان را انجام میدهند و با ساماندهی نیازمندان از طریق کمیته امداد، بهزیستی و سازمانهای مردم نهاد می توان به طور مساوی جامعه فقیر را تحت پوشش قرار داد.
امام جمعه ساوه در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت مساجد شهرستان در جمع آوری زکات فطریه اظهار کرد: مساجد از ظرفیت بالایی در جمعآوری زکات فطریه برخوردار هستند.
وی با اشاره به طرح تجمیع زکات فطریه که از سال گذشته در این شهرستان عملیاتی شده است، افزود: زکات فطریه پس از جمع آوری از طریق دستگاههای ذیربط بین فقرا توزیع می شود.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: پوشش تبلیغاتی پرداخت زکات در جامعه کافی نیست.
محمد بهاروند افزود: در آیات و روایات به وفور در خصوص اهمیت پرداخت زکات سخن به میان آمده است از این رو باید با تاسی به این منابع دینی و اعتقادی برای این واجب الهی اهمیت زیادی قائل شد و نسبت به ترویج آن در جامعه تلاش کرد.
فرماندار ساوه در ادامه پرداخت زکات فطریه در جامعه را با محوریت مساجد مورد تاکید قرار داد و گفت: جمع آوری زکات فطریه با محوریت مساجد نقش موثری در تقویت مشارکتهای مردمی داشته و از ظرفیت بالای روحانیون و نمازگزاران برای احیا و ترویج زکات در جامعه میتوان استفاده کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: کمیته امداد به تنهایی نمیتواند کار جمع آوری زکات را انجام دهد بلکه باید با کمک دستگاه های دیگر نظیر سپاه و بسیج در پایگاههای مقاومت مساجد، اداره اوقاف در امامزادگان و بقاع متبرکه و سازمان تبلیغات در مساجد شهرستان از طریق استقرار صندوقهای جمع آوری زکات فطریه اقدام کرد.
فرماندار ساوه با اشاره به تعطیلات ایام عید سعید فطر، بر استقرار صندوقهای جمع آوری زکات فطریه در مبادی ورودی و خروجی شهر برای دریافت فطریه مسافران نیز تاکید کرد.