چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: مدرسه‌سازی تمرین مهارت همدلی و حس نوعدوستی و خیرخواهانه است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، علی شیرخانی در یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز ساوه که در سالن اجتماعات دبستان خیرساز نورالهدی برگزار شد، افزود: مدرسه سازی علاوه بر برکات و ثمراتی که در توسعه و گسترش فضاهای آموزشی دارد، یک کارکرد اساسی و ویژه نیز به همراه دارد که همانا احیای روح ایثارگری در کالبد جامعه است.

وی ادامه داد: اگر در مقطعی به واسطه جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس با شهادت طلبی جوانان و ایثارگران روحیه ایثار را در جامعه زنده نگه داشته باشیم، امروز نیز با تمرین همدلی و با هم‌بودن و برآوردن نیاز همنوع خود از عطر ایثار و فداکاری و انفاق بهره مند می شویم.

وی بیان کرد: اگر در شهرستان ساوه میزان تعهد خیرین مدرسه ساز در رتبه اول استان قرار دارد ناشی از همت بلند نیک اندیشانی است که با بالاترین رقم مشارکت را در تامین نیازهای فرزندان آینده ساز این کشور دارند و همه ساله با زنده نگه داشتن روحیه ایثار بر میزان آمار خیرین افزوده می‌شود.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اهمیت دو مقوله سلامت و آموزش در کشور گفت: خوشبختانه مردم نیک اندیش ایران اسلامی به خوبی اهمیت این دو مقوله را دریافته‌اند و مشارکت خوبی در مهیا شدن شرایط برای تحقق این دو امر مهم داشته اند.

وی با تاکید بر اینکه دولت به تنهایی توان گسترش و توسعه فضاهای آموزشی را به صورت ایده آل ندارد، اظهار کرد: از این رو مشارکت مردم برای تامین این نیازها ضرورت دارد و مردم نیز کارنامه قابل قبولی در این زمینه از خود برجای گذاشته و دوشادوش دولت و حتی بیشتر در امر مدرسه سازی اهتمام دارند.

وی افزود: امروز اگر شاهد هستیم که مدارس ما ار سه شیفت تقلیل پیدا کرده و به دو شیفت یا تک شیفت رسیده است نتیجه همت عالی مدرسه سازان است و این کار حسنه در نزد خدای تعالی از اجر و قرب بالایی برخوردار است.

شیرخانی در ادامه با تاکید بر ورود خیرین به حوزه آموزش و مهارت در کنار تامین فضاهای آموزشی اظهار کرد: جالی خالی خیرین برای مشارکت در توسعه مهارت های زندگی، کارهای پژوهشی و تحقیقاتی دانش آموزان و آموزش احساس می شود، از این رو ورود خیرین به این عرصه ضرورت دارد.

وی تاکید کرد: نباید صرفا به فضای بیرونی مدرسه فکر کنیم بلکه آنچه مورد اهمیت بوده و ضرورت دارد این است که در کنار توجه به فضای بیرونی مدارس به فضای داخلی و آموزشی نیز باید توجه داشت.

رئیس دانشگاه آزاد و عضو مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان ساوه نیز از جان و مال به عنوان دو امانت مهم از سوی خدای تعالی نزد انسان یاد کرد و گفت: این دو امانت باید یک روز به خداوند متعال برگردانده شود.

رضا حیدری‌نوری افزود: طبیعت زندگی بشر بر این استوار است که یک روز جان را به اجبار به خداوند متعال بازگرداند، اما برگرداندن جان که اقدامی اجباری است، برای بشر هنر نیست.

وی بیان کرد: هنر آن است که انسان با اختیار خود امانت را به خداوند متعال برگرداند و هنر واقعی آن است که انسان مال و قدرت و ثروت خود را در راه خدا انفاق کرده و خرج کند.

وی گفت: هنر واقعی این است که انسان با رضایت امانتی را که می تواند نه از روی اجبار بلکه از روی اختیار به خدا برگرداند را در راه رضای حق تعالی هزینه کند و مصداق بارز اینکار اقدامات خیرین مدرسه ساز است.

در این مراسم خیرین مدرسه ساز با تکمیل فرم‌های مربوطه میزان مشارکت خود را در تکمیل یا احداث پروژه‌های آموزشی اعلام کردند.

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: از سال های 93 تا 95 تعداد 73 طرح آموزشی در سطح استان مرکزی در حال تکمیل است.

به گزارش ایسنا، محمدصادق قائمی شیرخانی در یازدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز ساوه که در سالن اجتماعات دبستان خیرساز نورالهدی افزود: طی این سال ها حدود 750 میلیارد ریال برای تکمیل این مدارس هزینه شده است و تلاش می کنیم با مشارکت دولت و خیرین این پروژه ها را به سرانجام برسانیم.

وی از کسب رتبه برتر توسط استان مرکزی در سطح کشور در خصوص ساخت فضاهای آموزشی خیرساز در سال گذشه خبر داد و گفت: این میزان مشارکت برای مدرسه سازی در سطح کشور کم نظیر است.

وی با اشاره به ساخت دو هزار و 720 کلاس درس در استان مرکزی توسط خیرین اظهار کرد: جشنواره خیرین مدرسه ساز که به نوعی تجلی حس انسان‌دوستانه خیرین در تامین نیازهای تحصیلی دانش آموزان است فرصتی برای طرح بسیاری از پروژه های نیمه تمام آموزشی است که با حضور خیرین و مشارکت انسان دوستانه آنان تعیین تکلیف می شود.

قائمی با تاکید بر اینکه مشارکت در امر مدرسه سازی دارای ابعاد فرهنگی و اجتماعی است، گفت: همه آحاد جامعه به لحاظ جنبه فرهنگی و اجتماعی تمایل دارند که در این امر خداپسندانه به اندازه توان خود مشارکت داشته باشند.

وی به 16 پروژه نیمه تمام آموزشی در ساوه اشاره کرد که برای تکمیل آنها اعتبارات دولتی پاسخگو نبوده و نیازمند همراهی خیران نیک اندیش برای بهره برداری از این طرح هاست.

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی با اشاره به برخورداری شهرستان ساوه از 224 فضای آموزشی اظهار کرد: علاوه بر اینکه همچنان ساوه با کمبود فضای آموزشی روبروست و نیاز به همراهی خیرین دارد، از لحاظ تامین اعتبار برای خدمات‌دهی به این تعداد مدرسه نیز با مشکل مواجه هستیم.

وی بر ضرورت ورود خیرین به حوزه تامین تجهیزات آموزشی تاکید کرد و گفت: در کنار ساخت و سازهایی که برای تامین فضای آموزشی صورت می‌گیرد باید به تجهیزات آموزشی شامل تخته هوشمند، کارگاه‌ها، وسایل کمک‌آموزشی، آزمایشگاه‌ها، سالن ورزشی و پژوهش سراها نیز توجه کرد.

قائمی افزود: تامین نیازهای آموزشی موجب فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزانی خواهد شد که قرار است آینده کشور را بسازند.

وی در ادامه به برگزاری نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان مرکزی در پنجشنبه هفتم اردیبهشت ماه سال 96 اشاره کرد و گفت: در جشنواره استانی تعهدات خیرین جمع بندی و از آنان تجلیل خواهد شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group