همزمان با فرا رسیدن دوم اردیبهشت ماه روز زمین پاک مراسم گرامیداشت این روز به همت سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه و با حضور جمعی از مسئولین و دانش آموزان در پارک ولیعصر(عج) ساوه برگزار شد.
به گزارش ایسنا، شهردار شهر ساوه در این مراسم با تاکید بر حفاظت و صیانت از زمین گفت: زمین پاک میراثی است که از گذشتگان به ما رسیده است و وظیفه ما حفظ آن به عنوان امانتی برای سپردن به آیندگان است.
کامران جوادی افزود: مفهوم واقعی توسعه پایدار بدان معناست که از منابع خدادادی به گونهای مصرف کنیم که نسل آینده با مشکل مواجه نشوند.
وی با تاکید بر اینکه زمین پاک بدهی ما به آیندگان است، گفت: باید به گونهای از هوا، زمین و آب و سایر منابع خدادادی به ویژه جلوه های طبیعت بهره برداری کنیم که آیندگان از ما به نیکی یاد کنند.
شهردار ساوه به نوع بینش و عملکرد انسان برای حفاظت از زمین به عنوان مقوله بسیاری مهمی در توسعه پایدار اشاره کرد و گفت: پاک بودن زمین نیازمند مشارکت همه جانبه و اراده ملی است و چه خوب است که این مشارکت همه جانبه از سنین کودکی و دانش آموزی فرهنگسازی شود.
وی گفت: در شرایط کنونی سطح آگاهی و بینش کودکان امروزی با گذشته ارتقا پیدا کرده است و از طرفی مخربهای زیستمحیطی نیز افزایش یافته لذا میتوان با فرهنگ سازی و آموزشهای لازم به کودکان آنان را برای حفظ زمین و برخوردار از زمین پاک آموزش داد.
جوادی بیان کرد: از جمله مواردی که زمینهساز زمین پاک است موضوع مهم تفکیک زباله از مبدا، دفن اصولی زباله و جلوگیری از آلودگی آبهاست.
به گزارش ایسنا، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه نیز بر اهمیت برگزاری برنامه های این چنینی به منظور فرهنگسازی بین دانشآموزان برای ارتقای فرهنگ زیستمحیطی و تلاش برای داشتن زمین پاک تاکید کرد.
محمد ایمانی افزود: روز زمین پاک فرصتی برای آشنایی بیشتر آحاد مختلف جامعه به ویژه دانش آموزان با آلایندههای زیستمحیطی و زمین است و سازمان مدیریت پسماند در راستای تحقق شعار خود در خصوص آموزش شهروندی از تمامی ابزارها و امکانات خود در راستای فرهنگسازی و مشارکت اجتماعی شهروندان استفاده کرده و در این مسیر به توفیقات بسیاری دست پیدا کرده است.
در این مراسم علاوه بر اجرای تئاتر با موضوع آموزش شهروندی مدیریت پسماند و اجرای سرود و مسابقه به دانشآموزان بستههای آموزشی اهدا شد.