مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی گفت: طبق چشم انداز برنامه ششم توسعه هر مسجد دارای یک کانون فرهنگی هنری خواهد بود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری در آئین گرامیداشت بیست و چهارمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران ساوه از کانون های فرهنگی و هنری به عنوان بازوان فرهنگی جامعه یاد کرد و گفت: حدود 24 هزار کانون فرهنگی پس از 24 سال از تشکیل این مراکز فرهنگی در کشور وجود دارد.
وی بیان کرد: براساس برنامه ششم توسعه و با توجه به فعالیت ارزشمند و موثر کانون های فرهنگی هنری شاهد برخورداری هر مسجد از یک کانون فرهنگی و هنری خواهیم بود.
وی با اشاره به فعالیت 560 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان ساوه اظهار کرد: علت ماندگاری کانون های فرهنگی و هنری به دلیل برحورداری از ویژگی اخلاص در مجموعه این کانون ها بود.
حجت الاسلام ذوالفقاری با تاکید بر اینکه اخلاص مهمترین لازمه کار فرهنگی است، افزود: آنچه باعث دوام این کانون ها در سراسر کشور شده اخلاص بوده است و همین ویژگی رمز پایداری و تداوم آن است.
وی بیان کرد: برخورداری هر مسجد از کانون فرهنگی در برنامه ششم وظیفه ما را در قبال تقویت فعالیت های فرهنگی سنگین تر می کند.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز با تاکید بر اینکه جنگ نرم نفوذ دشمن را تسهیل می کند، گفت: اگر از جنگ نرم غفلت کنیم قطعا جامعه ما آسیب خواهد دید.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد و بسیج بهترین مراکز برای جذب جوانان و در امان ماندن آنها از آسیب های اجتماعی است که لازمه تحقق این امر تاثیرگذاری فعالیت این کانون هاست.
وی بیان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد ارکان مسجد هستند که با هدایت ائمه جماعات به فعالیت های فرهنگی می پردازند.
امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به اینکه تغییر نگرش در کار فرهنگی نگاه عمیق نیاز دارد، گفت: یکی از راهکارهای جذب جوانان تغییر نگرش در برنامه های فرهنگی و موثر کردن آنهاست.
وی ترویج گفتمان ولایت را اصلی ترین رسالت کانون های فرهنگی هنری مساجد بیان کرد و گفت: باید گفتمان ولایت و حاکمیت شریعت را در کشور ترویج کنیم تا از ترفند دشمنان مصون بمانیم.
حجت الاسلام حسینی افزود: لازمه تحقق فعالیت های فرهنگی موثر ترویج آرمان گرایی با روحیه جهادی و انقلابی و اولی ترین کار جهادی، جهاد کبیر است. معنای جهاد کبیر یعنی شناخت صحیح دشمن و برنامه ریزی برای مقابله به ترفندهایی که برای براندازی نظام دارد.
مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد ساوه نیز وظیفه مدیران کانون ها را در جبهه فرهنگی بسیار سخت و دشوار دانست.
مهدی کارکن در ادامه با اشاره به فعالیت 67 کانون فرهنگی هنری مساجد در ساوه گفت: در کنار این تعداد کانون هفت کتابخانه دارای مجوز رسمی، چهار مرکز کانون فرهنگی هنری و 6 حلقه تربیتی چهره به چهره، دو مرکز کانون تخصصی و یک خانه دیجیتال در این شهرستان فعال هستند.
وی در ادامه به فعالیت های صورت گرفته در سال 95 اشاره کرد و گفت: برگزاری کلاسهای آموزشی طرح اوقات فراغت و جذب 6470 جوان و نوجوان در کانونهای فرهنگی هنری مساجد شهر ساوه و 1500 نفر در روستاها، برگزاری دو دوره مسابقات قرآنی طرح اوقات فراغت با حضور بیش از 500 نفر و کلاس های طرح تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده از جمله برنامههای سال جاری بوده است.
کارکن افزود: برگزاری مسابقات ورزشی در پنج رشته و نیز اردوهای فرهنگی زیارتی از دیگر برنامههای مهم در سال 95 بوده است.
وی در ادامه خواستار حمایت مادی و معنوی از برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان و اوقات فراغت شد و گفت: باید برنامههایی اجرا شود که موجب افزایش بیشتر جذب جوانان و نوجوانان شود.
در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از افرادی که موفق به کسب رتبه های برتر مسابقات فرهنگی و ورزشی شدند تجلیل شد.