پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش استان مرکزی ساوه با کسب رتبه 15 ضعیف‌ترین شهرستان استان بعد از اراک و دلیجان از لحاظ سوادآموزی است.



به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، غلامرضا فتح‌آبادی در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان مرکزی گفت: در راستای تحقق ماموریت‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه آموزش و پرورش 314 نفر از آموزش دهنده‌های سوادآموزی تحت آموزش‌های لازم قرار گرفتند. با احتساب آموزش‌دهنده‌های سال گذشته این رقم در سال 95 مجموعا به 650 نفر رسید.

علی‌محمد غلامی افزود: طبق تفاهنمامه سوادآموزی با جهاد دانشگاهی جهت ثبت نام در آموزش‌های تخصصی و آنلاین در 162 ساعت، مربیان روش تدریس و مهارت‌های اساسی را یاد می‌گیرند.  

وی اظهار کرد: در سال 96 نیز این مهم باید پیگیری شود و جذب این افراد در آموزش و پرورش باید در اولویت باشد.

غلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آمار تحت پوشش دوره‌های سوادآموزی استان مرکزی تا اسفندماه امسال گفت: در مجموع سه هزار و 133 دوره سوادآموزی در استان مرکزی برگزار شده است که حجم ابلاغی اعلام شده برای این مهم دو هزار و 900 دوره بوده است. از این رو درصد تحقق حجم ابلاغی بیش از 108درصد شد.

وی بیان کرد: تعداد تحت‌ پوشش‌ها در استان چهار هزار و 315 نفر بود که حجم ابلاغی آن سه هزار و 900 نفر بوده است.
غلامی گفت: دوره‌های انتقال و تحکیم نیز به ترتیب 670 و 512 دوره در استان مرکزی بود و درصد تحقق حجم ابلاغی آنها نیز به ترتیب 134 و بیش از 102درصد شده است.

وی با بیان اینکه ساوه با کسب رتبه 15 ضعیف‌ترین شهرستان بعد از اراک و دلیجان از لحاظ سوادآموزی است، افزود: تعداد دوره‌های سوادآموزی در ساوه 408 و در اراک 561 دوره بوده است که یکی از دلایل این اتفاق وجود تعداد بالای سکونت‌گاه‌های غیررسمی در این شهرستان‌هاست.

به گزارش ایسنا، معاون آموزش جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در 6 ماه گذشته نهضت سوادآموزی کشور تفاهمنامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با جهاد دانشگاهی منعقد کرده است که طی آن آموزش آنلاین مربیان نهضت سوادآموزی از طریق وب و موبایل امکانپذیر شده است.

مسعود شهرجردی افزود: اجرای این برنامه در سراسر کشور صورت می‌گیرد و به شرکت کنندگان گواهینامه صادر می‌شود. ثبت‌نام‌ها از 23 بهمن‌ماه آغاز شده و تا 15 اسفندماه امسال ادامه دارد.

وی تصریح کرد: تاکنون آمار حدود 75 هزار نفر از طریق نهضت سوادآموزی اعلام شده‌ و حدود 10 هزار نفر در کشور در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. تعداد ثبت‌نامی‌های استان هنوز اعلام نشده است.

شهرجردی گفت: مقرر است خدمات جهاد دانشگاهی در این زمینه از ابتدای سال 96 آغاز و آزمون به صورت آنلاین در تیرماه 96 برگزار شود. آموزش‌ها نیز 162 ساعت هستند.  

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group