پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

فرماندار شهرستان ساوه گفت: ظرفیت نیروگاه سیکل ترکیبی تولید برق ساوه از هزار و 200 مگاوات به هزار و 800 مگاوات افزایش یافته و حجم سرمایه‌گذاری این نیروگاه حدود یک میلیارد و 200 میلیون یورو است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که با حضور استاندار مرکزی در ساوه برگزار شد، گفت: 80 درصد واحدهای صنعتی ساوه فعال هستند و 182 واحد برای دریافت تسهیلات مورد بررسی قرار گرفتند که از این تعداد 72 واحد تسهیلاتی به مبلغ 70 میلیارد تومان دریافت کردند.

وی با بیان اینکه شهرستان ساوه در بخش صادرات رتبه دوم و در خصوص اشتغال‌ رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است، افزود: با اقدامات انجام شده و برگزاری جلسه‌های اقتصاد مقاومتی به صورت مستمر در سال جاری هیچ یک از واحدهای صنعتی این شهرستان تعطیل نشده‌اند.

فرماندار شهرستان ساوه در خصوص استقرار گمرک اختصاصی سوخت در این شهرستان عنوان کرد: ساوه به دلیل ظرفیت‌های خاص برای اجرای این مهم انتخاب شد. استقرار گمرک سوخت باعث ایجاد چرخه اقتصادی و افزایش درآمد در این شهرستان می‌شود.

بهاروند با بیان اینکه 10 کشور هدف صادرات و تولیدات ساوه هستند، ادامه داد: طی یک هفته گذشته به میزان 180 دستگاه حمل سوخت از این شهرستان سوخت صادر شده که این میزان برابر با صادرات یک ساله برخی از استان‌های کشور است.

وی با بیان اینکه انتقال شرکت زامیاد به ساوه مورد پیگیری قرار دارد، خواستار تفویض اختیار بیشتر به شهرستان ساوه شد و افزود: این مهم موجب تسهیل امور اداری و ایفای بیشتر نقش ساوه در اقتصاد استان می‌شود.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: 440 واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی از طریق سیستم بانکی تسهیلات مشمول دریافت تسهیلات شدند که تاکنون 350 واحد، تسهیلات به مبلغ 312 میلیارد تومان دریافت کرده‌اند و در کنار تسهیلات بخش تولید، مبلغ 692 میلیارد تومان به 992 واحد صنعتی تسهیلات غیر از پرداخت ها رونق تولید برای رفع مشکلات صنایع اعطا شده است.

حاجی‌پور با بیان اینکه استان مرکزی نسبت به سهمیه ابلاغی در جایگاه دوم کشور قرار داریم، عنوان کرد: در شهرستان ساوه نیز از 182 واحد متقاضی تسهیلات 72 واحد وام دریافت کرده‌اند که سهم صنعت و کشاورزی از دریافت این تسهیلات به صورت برابر بوده منجر به ایجاد 450 شغل جدید شده است.

وی خواستار تشکیل اتاق بازرگانی مشترک در ساوه و زرندیه و نوسازی تجهیزات صنایع این شهرستان شد.

به گزارش ایسنا، بابایی مدیرکل جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: برای 152 واحد 38 میلیارد تومان وام کشاورزی در نظر گرفته شده که سهم ساوه 10 میلیارد تومان برای 35 واحد است. که منجر به تثبیت شغل 311 نفر و ایجاد 53 شغل جدید شده است.

152 واحد صنعتی تسهیلاتی به مبلغ 38 میلیارد تومان دریافت کرده‌اند که با این اقدام 311 شغل تثبیت و 35 شغل جدید ایجاد شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شهر صنعتی کاوه نیز گفت: 500 واحد صنعتی در این شهرک فعال هستند. پنج دهه از فعالیت این شهرک سپری می‌شود و زیرساخت‌های لازم در این منطقه وجود دارد و می‌توان این شهر صنعتی را با استفاده از ظرفیت هاب سوخت توسعه داد.

به گزارش ایسنا، ایجاد اتاق بازرگانی مستقل در ساوه، رعایت قانون نحوه اداره شهرک های صنعتی، نظارت بر نحوه اعطای تسهیلات و اعطای تسهیلات برای نوسازی ماشین آلات و تجهیزات، مساعدت استاندار مرکزی در تعریف سازوکار لازم برای بخشودگی جرایم مالیاتی و بیمه‌ای صنایع از خواسته های صنایع در این جلسه بود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group