معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان گفت: بیش از چهار هزار طرح نیمه ورزشی در سراسر کشور وجود دارد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، امیررضا خادم در آئین تجلیل از قهرمانان ورزشی شهرستان ساوه افزود: تکمیل این میزان طرح ورزشی نیمه تمام از عهده وزارت ورزش خارج است و نیازمند ورود بخش خصوصی برای تکمیل این طرح ها هستیم.
وی با اشاره به وجود 13 هزار هیئت ورزشی در سراسر کشور گفت: به دلیل کافی نبودن بودجه ورزشی وزارت ورزش و جوانان مبلغی جزئی که برای هر هیئت ورزشی در سراسر کشور در نظر گرفته می شود جوابگوی نیازهای جاری آنان نیز نیست.
معاون وزیر ورزش و جوانان با تقدیر از اقدام مجلس در خصوص مصوبه ای مبنی بر افزوده شدن 1300 میلیارد از درآمدهای حاصله از ارزش افزوده به سرجمع اعتبارات ورزشی کشور گفت: این اقدام اتفاق بسیاری خوبی بود که با حمایت نمایندگان مجلس و دولت صورت گرفت و موجب حمایت از ورزش خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه با افزوده شدن این میزان بودجه، ورزش شاهد پنج برابر شدن اعتبارات ورزشی کشور خواهد بود، افزود: با توجه به ظرفیت بالای ورزش کشور حتی افزوده شدن این میزان به حوزه ورزش نیز کفاف هزینه ها را نمی دهد اما جای تقدیر دارد.
خادم در ادامه با تجلیل از قهرمانان و مدال آوران ورزشی نیز گفت: قهرمانان ورزشی باید الگوی سایر ورزشکاران باشند.
وی همچنین با اشاره به بازدیدی که از زمین چمن استادیوم ورزشی ساوه بعمل آورده بود، گفت: ساوه باید از یک زمین چمن مصنوعی و شهرستان زرندیه نیز تشک کشتی استاندارد و مناسب برخوردار باشد که امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک محقق کنیم.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز با تاکید بر تحصیل، تهذیب و ورزش به عنوان سه انتظار مقام معظم رهبری از ورزشکاران گفت: جوانان ما باید این سه ویژگی را در خود نهادینه کنند.
حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: ورزش عاملی برای سلامتی و پویایی جوانان ماست و موجب نشاط شهروندان خواهد شد، از این رو باید جوانان به ورزش و تفریحات سالم روی آورند.
وی خواستار کشف استعدادهای ورزشی در بین جوانان شد و بر ضرورت برطرف کردن کاستی های حوزه ورزش و مطالبات ورزشکاران تاکید کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده با مصوبه مجلس به حوزه ورزش نیز اختصاص می یابد که یک درآمد مطمئن و پایدار است.
محمدرضا منصوری افزود: طبق مصوبه مجلس 27 صدم از این درآمد به وزارت ورزش و جوانان و نیز ورزش آموزش و پرورش برای دانش آموزان اختصاص می یابد که بیش از هزار میلیارد خواهد بود و موجب تقویت ورزش کشور خواهد شد.
وی با اشاره به صنعتی بودن شهرستان ساوه نیز گفت: صنعت ساوه در توسعه شهرستان نقش بسزایی داشته است و به ورزش هم کمک شایانی می کند.
منصوری خواستار بهره مندی از ظرفیت های پیدا و پنهان این شهرستان به ویژه در حوزه ورزش شد و گفت: اتحاد و همدلی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی موجب پیشرفت این شهرستان خواهد شد.
غفاری سرپرست ورزش و جوانان استان مرکزی رمز موفقیت شهرستان ساوه در افتخارآفرینی در عرصه های جهانی را وفاق و همدلی بین مسولان و هماهنگی همه جانبه دانست و گفت: اگر امروز شاهد این هستیم که ساوه به جایگاه واقعی خود دست یافته است به دلیل وفاق و همدلی بین ورزشکاران و مسئولان است.
یوسف خدرویسی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوه نیز گفت: در این مراسم از 340 ورزشکار که در عرصه های بین المللی، ملی، استانی و شهرستانی حائز رتبه های برتر شدند با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به تقدیم 23 شهید ورزشکار ساوجی به نظام اسلامی گفت: این شهرستان همواره در عرصه های مختلف ورزشی به خوبی درخشیده است.