همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی کشور ساختمان جدید بیمارستان تامین اجتماعی (شهید چمران) ساوه افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، عبدالرحمان تاجالدین پس از افتتاح ساختمان جدید اورژانس، مرکز رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان را نیز افتتاح کرد.
رئیس بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه در حاشیه مراسم بهرهبرداری به خبرنگار ایسنا گفت: ساختمان جدید اورژانس با صرف هزینهای بالغ بر یک میلیارد و 300 میلیون تومان از منابع سازمان احداث و مجهز به اتاق عمل، اتاق ایزوله و 15 تخت بستری است و ظرفیت افزایش تا 22 تخت را نیز دارد.
علیرضا آذری بیگدلی افزود: رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز با صرف هزینهای بالغ بر 800 میلیون تومان که از پیشرفتهترین دستگاههای موجود است در این مرکز مستقر و آماده ارائه خدمات به بیماران است.
وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر میزان مراجعات به بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران گفت: طی 9 ماهه سال جاری 221 هزار و 615 نفر به صورت سرپایی به این مرکز مراجعه و ویزیت شدهاند و در همین مدت نیز 291 هزار و 383 نفر نیز به پاراکلینیک ها مانند آزمایشگاه، رادیولوژی و ... مراجعه و خدمات لازم را دریافت کردهاند.
بيمارستان تأمين اجتماعي ساوه در زميني به مساحت 171 هزار مترمربع و با زيربناي 14 هزار و 100 مترمربع در بهمن سال 78 به بهرهبرداري رسيد
معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: تولید امنیت اجتماعی اصلیترین اولویت سازمان تامین اجتماعی است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، عبدالرحمان تاجالدین در مراسم بهرهبرداری از ساختمان جدید اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی شهید چمران ساوه با اشاره به اینکه نزدیک به 42 میلیون نفر از جمعیت کشور مخاطب سازمان تامین اجتماعی هستند، افزود: تمامی سعی و تلاش دوره جدید مدیریت سازمان تامین اجتماعی بر این بوده است که به دور از حاشیه پردازی ها و تنگ نظری ها و بدور از آنچه در سالهای نه چندان دور این سازمان را از رسالت واقعی خود دور کرده به مردم خدمت کنند.
وی با اشاره به تلاش جدی کارکنان این سازمان برای خدمترسانی و خدمتگزاری صادقانه به مردم اظهار کرد: رویکرد اصلی سازمان تامین اجتماعی به ویژه در مناطق محروم تولید و تامین امنیت اجتماعی است تا فضای کشور بهینهتر و موثرتر در عرصه درمانی برای بیمهشدگان مهیا شود و تلاش خواهیم کرد تا فضای درمانی را از نظر کیفی و کمی ارتقا دهیم.
معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی گفت: در دولت یازدهم سازمان تامین اجتماعی موفق شد به اندازه یک دهه گذشته در خصوص تجهیز، نوسازی، بهسازی و هر چه مطلوبتر کردن فضای درمانی کشور تلاش کند.
وی بیان کرد: در اغلب بیمارستانهای سازمان تامین اجتماعی در راستای بهینهسازی و ارتقای هتلینگ طرحهای بزرگی اجرا شده یا در حال اجراست.
وی افزود: تجهیز و نوسازی ناوگان ترابری بیمارستانی و آمبولانس موجب شده است تا بیماران در نهایت آرامش و امنیت به درمان خود بپردازند و تجهیزات بکار رفته نیز از کارآمدترین تجهیزات بروز جهانی است.
تاج الدین اظهار کرد: این اقدامات محقق نمی شد مگر به مشارکت همه علاقمندان به ارتقای امنیت اجتماعی و سلامت مردم و همدلی شرکای اجتماعی سازمان و نیز تلاش های شبانه روزی 70 هزار نفر از کارکنان این سازمان که اصلی ترین دغدغه آنان تامین رفاه و امنیت اجتماعی مردم عزیز کشورمان است.
به گزارش ایسنا، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: احداث ساختمان جدید اورژانس بیمارستان شهید چمران ساوه یکی از نیازهای این شهرستان بود .
بابک عدلی افزود: احداث این طرح در راستای ارتقای هتلینگ بیمارستانی است که در تمامی مراکز درمانی تامین اجتماعی در حال اجراست و در شهرستان ساوه نیز در تمامی بخش ها شاهد عملیاتی شدن آن هستیم.
وی استاندارد سازی فضای بیمارستانی را از دیگر برنامههای سازمان دانست و گفت: با اقداماتی که در این حوزه شاهد اجرایی شدن آن هستیم بخش درمان تامین اجتماعی از طراوت و شادابی خاصی برخوردار شده است.
عدلی با اشاره به ارائه خدمات لازم از سوی سه بیمارستان تامین اجتماعی استان مرکزی و هفت مرکز درمانی سرپایی این سازمان در سطح استان گفت: بزودی درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان زرندیه نیز احداث خواهد شد.
وی با اشاره به ارائه خدمات مطلوب مراکز درمانی سازمان در استان مرکزی به رشد 68 درصدی میزان مراجعات مردم به بیمارستان های استان مرکزی در سال 94 نسبت به سال 91 اشاره کرد.
عضو هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی کشور نیز در اینباره گفت: وزارت بهداشت به جای اینکه به مشکلات بازنشستگان تامین اجتماعی بپردازد درد و غم آنها را افزایش میدهد.
علیرضا امیری افزود: درمان بیمه تامین اجتماعی خط قرمز ماست و اختصاص 9.27 از سهم بیمه شدگان تامین اجتماعی به حوزه سلامت بیمه شدگان در اجرای طرح تحول نظام سلامت حقالناس است و این کار ناعادلانه است که باید از اجرایی شدن این عمل جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: اختصاص این مبلغ از جیب بیمه شدگان است و باید پولی که از بیمه شده دریافت می شود برای بیمه شده تامین اجتماعی هزینه شود و اختصاص این مبلغ به سایر بیمه شدگان ناعادلانه است.