مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی گفت: نماز جمعه یک قرارگاه فرهنگی است و امامان جمعه به عنوان فرماندهان این قرارگاه در کنار اعضای ستاد نماز جمعه به عنوان بازوان این قرارگاه در حوزه فرهنگی به جهاد می پردازند.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت الاسلام محمد حاجی پور در نشستی با اعضای ستاد نماز جمعه شهرستان ساوه با تاکید بر اینکه نماز جمعه آثار و برکات فراوانی در راستای ارتقای بینش و بصیرت مردم دارد، افزود: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اعضای ستادهای نماز جمعه سراسر کشور نگاه جدیدی را به این مجموعه عظیم فرهنگی کشور ترسیم کردند و آن را یک قرارگاه فرهنگی برشمردند، از این رو توصیف رهبری با این ادبیات در حوزه فعالیت ستاد نماز جمعه، مسئولیت اعضای ستاد را فراتر میکند.
وی با بیان اینکه رهبری در این دیدار نماز جمعه را یک قرارگاه فرهنگی بصیرتافزایی، تقوا، ایمان و اخلاص برشمردند، اظهار کرد: قرارگاه خطاب کردن نماز جمعه یعنی اینکه با مظاهر بیایمانی، بیتقوایی و بیبصیرتی باید جنگید.
وی با اشاره به برخورداری کشورمان از امنیت پایدار اظهار کرد: برقراری امنیت حاصل فعالیت مجاهدان ما در قرارگاه نظامی است و نگرانی رهبری و ناراحتی افکار عمومی و انقلابیون از وضعیت نابسامان در حوزه فرهنگی است، از این رو باید قرارگاه فرهنگی کشور نیز فعالیت خود را تقویت کند تا شاهد ارتقای شاخصهای فرهنگی باشیم.
مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه در جامعه امروزی شاهد بروز برخی مظاهر بیتقوایی نظیر بداخلاقیهای سیاسی و انتخاباتی نیز هستیم که با هزاران دروغ و تهمت و دامن زدن به اختلاف موجب ناآرامی در کشور میشوند، افزود: در حوزه اجتماعی نیز آسیبهایی نظیر طلاق، اعتیاد و حاشیهنشینی و نیز برخی مفاسد دیگر مثل فرقهگرایی از جمله مظاهر بیتقوایی است و نماز جمعه با عنوان قرارگاه تقوا باید به مقابله با چنین مظاهری بپردازد.
وی در تعریف بصیرت گفت: بصیرت یعنی شناخت حق و باطل، دفاع از حریم حق و موضعگیری در مقابل باطل و تحقق این مهم بر عهده قرارگاه فرهنگی یعنی همان نماز جمعه است و اعضای ستاد نماز جمعه با عنوان چشم بینا و یاری فرماندهی قرارگاه که همانا امام جمعه هر شهری است در بصیرتافزایی مردم تلاش میکنند.
حجتالاسلام حاجیپور با اشاره به برگزاری 33 نماز جمعه در سراسر استان مرکزی گفت: بیش از دو هزار نفر در ستادهای نماز جمعه شهرهای مختلف استان مرکزی خالصانه و برای رضای خدا تلاش میکنند.
وی با تاکید بر اینکه اعضای ستاد نماز جمعه مروج مظاهر اخلاص و ایمان در جامعه هستند، گفت: هر چقدر برای گسترش روحیه اخلاص در جامعه تلاش شود به اهداف انقلاب نزدیکتر میشویم.
وی بروز آسیبهای اجتماعی را موجب بهم ریختگی فضای فرهنگی شهر دانست و بیان کرد: برگزاری دورههای آموزش خانواده، دورههای کاهش آسیبهای اجتماعی و مبارزه با مظاهر بیتقوایی موجب بهبود فضای فرهنگی شهری خواهد شد.
مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی با تاکید بر اینکه نماز جمعه نماز وحدت بوده و مختص یک فکر یا یک جریان خاص نیست، افزود: رسالت نماز جمعه بصیرتافزایی است.
وی از نماز جمعه شهر ساوه به عنوان یکی از باشکوهترین نمازهای جمعه استان مرکزی یاد کرد و گفت: استقرار پایگاه بسیج در مصلیهای نماز جمعه به منظور ارتقای فعالیت فرهنگی و نیز افزایش امنیت در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایسنا، رئیس ستاد نماز جمعه شهرستان ساوه نیز گفت: نماز جمعه موجب تحکیم پایههای اعتقادی مردم شده و بصیرتافزایی آحاد مختلف جامعه را در پی دارد.
عباس نوروزی به برخی اقدامات انجام شده در حین برگزاری نماز جمعه اشاره کرد و گفت: برپایی نمایشگاه دائمی کتاب با تخفیف ویژه تا 60 درصد در هنگام برگزاری نماز جمعه آثار مثبتی را در بین نمازگزاران داشته است و موجب تقویت فرهنگ مطالعه و نهضت کتابخوانی شده است.
وی گفت: راهاندازی مهد آدینه به منظور نگهداری فرزندان نمازگزاران در مدت زمانی که نماز جمعه برپا میشود موجب حضور بیشتر مردمی که فرزند خردسال دارند در نماز جمعه شده است ضمن اینکه این کودکان از سنین کودکی با نماز جمعه آشنا میشوند که بسیار تاثیرگذار است.
نوروزی دیدار اعضای ستاد نماز جمعه با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، برگزاری دوره آموزش تحکیم و تعالی خانواده و برگزاری مسابقات کتابخوانی را از دیگر فعالیتهای ستاد برشمرد.
در ادامه مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی با حضور در مهد آدینه، ضمن گفتوگوی صمیمی با کودکان حضور یافته در این مهد، هدایایی هم به آنها تقدیم کرد. حضور در نماز عبادی سیاسی جمعه و دیدار با امام جمعه شهرستان از دیگر برنامه های مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی در سفر به ساوه بود.