نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: همگرایی و همبستگی مردم و مسئولان رمز توسعه است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در نشست هماندیشی با رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرستان ساوه افزود: همدلی و اتحاد بین مردم و مسئولان موجب تقویت اعتماد عمومی شده و مسیر توسعه و پیشرفت را هموار میکند.
وی بیان کرد: شهرستان ساوه از پتانسیلها و ظرفیتهای مناسبی برخوردار است که به فعل درآوردن این پتانسیلها نیازمند عزم همگانی و همبستگی است تا همدل و همزبان به دنبال تامین زیرساختها و توسعه شهرستان باشیم.
وی تصریح کرد: اگر وحدت و انسجام در بین مسئولان نهادینه شود و با در نظر گرفتن خدای تعالی به فکر خدمت به مردم باشیم قطعا میتوان هم رضایت مردم را جلب کرد و هم موجب رضایت الهی شد.
به گفته منصوری، رویهای که شورای اسلامی شهرستان در پیش گرفته است که در قالب آن در دیدار با مسئولان شهرستان ضمن رصد نیازهای مردم با ارائه راهکارهای عملیاتی به رفع این نیازها میپردازد، قابل تقدیر است.
نماینده مردم ساوه زرندیه در خانه ملت با تاکید بر استفاده از نظرات و پیشنهادات اعضای شورای اسلامی شهرستان ساوه گفت: مهمترین مشکل پیش روی شهرستان ساوه با توجه به برخورداری این شهرستان از بزرگترین شهر صنعتی کشور و شناخته شدن به عنوان قطب کشاورزی استان، کمبود آب است.
وی بیان کرد: موضوع انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری که قرار بود در سفر دولت به استان مرکزی مصوب و اعتباری برای آن در نظر گرفته شود، چند روز قبل از سفر لغو شد، اما با پیگیریهایی که صورت گرفت و در صحن علنی مجلس نیز مطرح شد و با حمایت استاندار و فرماندار اعتبار اولیه برای آن در نظر گرفته شد و طی روزهای آینده کلنگزنی خواهد شد.
منصوری گفت: البته با انتقال 400 لیتر بر ثانیه از سد کوچری به ساوه مشکل آب این شهرستان برای میان مدت برطرف خواهد شد و در درازمدت باز هم با کمبود آب مواجه خواهیم بود که برای حل مشکل در درازمدت نیز طرح انتقال آب از شمال کشور به سمت فلات مرکزی کشور شهرستانهای ساوه و زرندیه را در نظر داریم که کار مطالعاتی آن آغاز شده و در جلساتی با مقامات وزارت نیرو درصدد عملیاتی شدن آن هستیم.
وی همچنین از عملیاتی شدن طرح راهاندازی خط آهن از ساوه به پایتخت گفت و اظهار کرد: با افزایش سرعت قطار تا 180 کیلومتر در ساعت مسیر ساوه تا تهران در مدت زمان 40 دقیقه طی خواهد شد که نقش بسزایی در توسعه حملونقل و نیز تسریع در جابجایی خواهد داشت و این مهم در سفر دکتر نوبخت به ساوه با درخواست اینجانب مطرح و قول مساعد داده شد.
به گزارش ایسنا، رئیس شورای اسلامی شهرستان ساوه نیز گفت: هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهرستان ساوه با وجود فشارهایی که از سوی برخی فرصتطلبان صورت گرفت با موفقیت تشکیل و اعضای شورای شهرستان ثابت کردند که تحت تاثیر القائات بیرونی قرار نخواهند گرفت.
محسن فیاضی با اشاره به اتحاد و وحدت بین اعضای شورای اسلامی شهرستان اظهار کرد: از نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز درخواست داریم تا در چارچوب وظایف قانونی خود جمله تاریخی امام راحل (ره) را مدنظر داشته و نگذارند انقلاب به دست نااهلان بیفتد.
وی در ادامه به مشکلات شهرستان ساوه اشاره کرد و بزرگترین مشکل مردم در ساوه را کمبود آب دانست و افزود: علاوه بر انتقال آب از سایر نقاط به شهرستان ساوه به منظور تامین آب شرب نسبت به تامین آب کشاورزی و مدیریت آن نیز باید اقدام شود.
فیاضی اظهار کرد: با وجود اقدامات خوبی که در خصوص راههای مواصلاتی و جادهها انجام شده است، اما هنوز بسیاری از جادهها کیفیت خوبی ندارند و درخواست ملاقات اعضای شورای شهرستان با مسئولین ذیربط جهت توجه ویژه به راهها خصوصا شمال استان و ادامه بزرگراه کربلا از ساوه به قم و جاده قم - گرمسار - مشهد را دارایم.
وی در ادامه از نماینده مردم در مجلس خواست تا نسبت به تسریع در انتقال سهم آب ساوه از سدکوچری از تمامی ابزارهای قانونی و نظارتی خود استفاده کند تا مردم این شهرستان به آرزوی دیرینه خود در برخورداری از آب سالم و شیرین رسیده و مشکل کم آبی در این منطقه از کشور که صنعت و کشاورزی آن آوازه بینالمللی دارد برطرف شود.
در ادامه علی طلایی نائب رئیس شورای اسلامی شهرستان ساوه نیز در خصوص واگذاری اسناد واحدهای مسکونی روستایی گفت: با واگذاری اسناد مسکونی به روستائیان انتظار میرود که بانکها در کمک به روستائیان در قبال وام پرداختی به آنان اسناد واحدهای مسکونی را به عنوان وثیقه قبول کنند تا کشاورزان و روستائیان برای دریافت وام نخواهند به زحمت بیفتند و به دنبال ضامن و وثیقه دیگری باشند، در حالیکه منازل مسکونی آنان از سند رسمی برخوردار است.
در این نشست علی بهاری فرد و امین هوشنگی فرد دیگر اعضای شورای اسلامی شهرستان ساوه نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.